• 2010-02-01, 18:44
  • 0

Idag är det min lediga måndag men dagen har ändå rusat fram. Städning och tvätt, ja ni vet ju… Det finns alltid att göra! Har även fixat några ärenden på stan. Min telefon var klar så jag gick ner till Expert. Tack för snabb service!

Marilyn är hemma och har precis gjort sin läxa. Lisa-Marie är med några kompisar och kommer till sju.  Härligt att dom är hemma igen! Vi har även varit och handlat. Jag har fått rutin på de där med veckoinköp och det känns riktigt bra. Måndagar handlar vi och planerar in veckans middagar. Förr kunde jag handla allt oftare och matkontot var högt. Nu har vi mer rutin på vad som ska handlas och ingenting onödigt ska ner i korgen. Handlar mätt alltså. :)

2010-02-01 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Ni frågar ofta om bilder från mitt hem och jag delar gärna med mig av tips och inspiration o ni gillar det. Jag tycker det är viktigt med ett personligt hem, man…