• 2010-09-21, 21:07
  • 0
Hår

Kund som ville bli ljus. Jag föreslog skonsam helblondering för att få ett jämnare resultat då det var ganska ”fläckigt” innan och längderna, topparna var väldigt blekta. Efter blondering lade jag på en toning för att få den kalla, beiga nyansen. Vill man vara så pass ljus och kall blond är detta absolut det snyggaste. Det blir naturlig känsla.

Jag in action! Johan smygfotar....

Snyggt! Nu ska längderna klippas igenom.

Kommentarer

Annelie 7 år sen

hej Johanna
jag har en fråga, står du verkligen å jobbar i stövlar hela dan, å ibland t o m högklackat!! hur fixar du de??
för du står väl upp mycke i ditt jobb??
bara en undran……
Annelie i gbg

Sofie 7 år sen

Hej Johanna Vart har du köpt dina fina skor?

lorraine 7 år sen

Skriv din kommentar här!hej! jag undrar vilken blekning du använd för att få en sånt fint färg. ha en bra dag Lorraine.

Ella 7 år sen

Åh vad fint det blev! Jag hade precis samma färg som din kund innan och ville blondera mig men min frisör sa att det sliter så mycket på håret så hon ville att jag skulle göra folieslingor på utväxten bara och lägga i en toning. Resultat: Lite gulaktigt hår med ljusa inslag. INTE BRA! Hur kan en friösör på en stor och erkänd salong i Göteborg rekommendera mig detta?? Jag sa ju att jag ville ha en blondering men hon vägrade i princip…. Önskar jag kunde gå till dig i skövde istället! =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Hej friends! SHIT pommes vad mycket vi har på jobbet,  många som vill fynda! :-) Just nu äter jag en sen lunch vilket inte alls är så smart när man går på…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…