• 2014-08-16, 18:35
  • 106
Åldersnoja, komplex, fejkbröst och fula kläder.

 

Hej på er alla!

Jag har haft hysteriskt mycket de sista dagarna så jag är ledsen att ni blir drabbade. Igår var andra dagen på formex och det var en fantastisk rolig visning och fina tjejer som gick modevisningen. För min och Terece del var det hårt jobb men otroligt roligt att få arbeta med alla goa tjejer och vi hade så kul! Tusen TACK från mitt hjärta för att ni ville vara med. Ni är underbara och grymma allihop.
Idag har min fina Marilyn konfirmerats och det gick åt många näsdukar i kyrkan. Himmel vad fint det var. Men mer om det i nästa inlägg. Jag vill nämligen skriva några rader om något helt annat nu när jag öppnade datorn efter alla gäster gått.

Jag läser igenom kommentarerna från inlägget jag gjorde härom natten från första dagen från modevisningen och jag blir fullständigt mållös. Jag lägger upp bilder på härliga tjejer som visar upp Love forevers kläder och det enda jag läser i kommentarsfältet är ”ålderskomplex, lägg ner, fula kläder, onaturliga, vi är opererade, för gamla, för ytliga, vi ska åldras med värdighet, måste du hoppa på allt för att synas” mm mm mm

What??

 

marita: håller med dom andra gillar inte kläderna heller……..löshår silikonbröst lösögonfransar botox nä fy vackrare naturlig skönhet

 

Linda: Håller med nedanstående ”talare”! Dessa outfits signalerar enligt mitt tycke alldeles för mycket ”white trash”/desperat ensamstående mamma med ålderskomplex :-) Löshår, silikonbröst och fejkläppar i kombination med dessa kläder – som ser ut som man köpt i vilket marknadsstånd som helst – ser bara för billigt ut! Johanna som är en snygg tjej borde satsa på en mer classy, stilren look så hennes skönhet framhävs mer! Det här var bara min åsikt och jag hoppas den accepteras då ju bloggaren själv har väldigt bestämda åsikter i mångt och mycket. Eftersträvar man en offentlig position i rampljuset måste man kunna lyssna och respektera både ris och ros, annars har man nog valt fel stig att vandra…

Maria: Kul att det går bra för er med håret, men allvarligt talat, vad är det för kläder ni har på er? Ser ut ju som något man kan hitta i ungarnas utklädningslåda. 

 

Babs: Du suckar och så gör även vi. Vart vill du komma med alla dina projekt, dessa selfies som du måste älska. suckar dubbelt. Varför kan man inte hålla sig till den man är utan en massa fejk. Skulle du komma längre med. Håret som du satt i på dina vänner är då inte snyggt. Nej Johanna du är nog bäst på att vara frisörska.

66: Jag måste hålla m dig. Ålders noja till tusen!! Det ser helt sjukt ut, Johanna. Vad sysslar ni med. Vi ska åldras m värdighet!!

22-åringen:Jag tycker tyvärr också att det ser lite för ungt på er. Inte för att jag tycker ni är gamla, men kläderna tillhör inte riktigt er årgång. Ni är ju alla vackra kvinnor och inte i 20-års åldern längre, satsa på mer stilrent och inte det här krims kramsiga. Men smaken är som baken, delad

osv osv….

Åldras med värdighet? Hur gör man då?

Vi gör klart med en gång att detta inte är något inlägg där jag vill på något sätt tala om för er att ni inte får tycka som ni vill. För det klart ni får. Alla har rätt till en åsikt. Som bloggare får man ris och ros. Absolut. Men det jag inte kan förstå överhuvudtaget är denna negativa ton. Jag kan inte förstå hur man kan skriva elakt, negativt när det faktiskt inte enbart handlar om mig här. Om man tycker något är fult,  måste man ALLTID säga det? Nej, jag menar inte mig själv. Ni får tycka precis vad ni vill om mig. Jag menar ANDRA i mina inlägg som faktiskt är mina vänner.

Det jag inte kan förstå är: VAD har åldern med kläder att göra? Varför har man en ”viss stil” för man har fyllt 30 eller 40 eller 50? Var och en väljer väl själv stil? Vad har extensions, operationer och ålder med Love forever att göra? Varför får man inte operera sig? Varför skulle det vara fel? Vem bestämmer vad som är snyggt och fult?

Ingen. Det gör var och en. Väljer jag att ha en modell som är snygg, glad och trevlig skiter jag fullständigt i om hon har opererat sig eller inte. På instagram tar jag bort kommentarer direkt när det skrivs elakt om andra än mig. Det kommer jag även börja med här när det skrivs om andra än mig.
JIMG_6195.JPG

Fick en sån fin bild på sms av Mirka från familjen annorlunda som var med och gick visningen igår. Vilken kvinna! Wow säger jag! 12 barn och 13e på väg. Goare får man leta efter och hon var glad över extra hår och löslugg på köpet. Kul med förändring ibland.

Vi hade två fantastiska dagar och det kommer massor av bilder i ett bildspel snart. Även från konfirmationen förstås.

Kram Johanna

 

2014-08-16 Mode / Skönhet

Kommentarer

Kajsa Fasth 3 år sen

Tragiska satmaror som kan klämma ur sig sådana svin kommentarer, ta och sköt er själva och läs inte bloggen om ni inte klarar av att se det ni ser!
Ingen tvingar er att läsa bloggen, eller?? Lägg upp bilder på er själva så kan vi andra få kritisera er om ert utseende och hur ni egentligen mår för det låter iaf allt annat än sunt med era påhopp mot både Johanna & hennes vänner!

Lena 3 år sen

Jag blir helt stum då jag läser kommentarerna du fått… VART F-N är vi på väg??? Det enda jag ser är avundsjuka kvinnor som måste klanka ner på nån för att försöka må lite bättre själva. Jag hoppas till gudarna att dom vet vad dom håller på med, för ALLT vad dom gör, skriver, tänker och säger…ja, det går ju vidare till barnen. Dom som ger dom här elaka kommentarerna, skulle dom vilja att de egna barnen också skulle utsättas för liknande påhopp? Tänk er för kärringar!!!!! Ja, i mina ögon är ni riktiga fula kärringar, ni som hoppar på andra med elaka kommentarer, då det enda dom vill är att dela med sig av något positivt och kanske motivera någon annan. Men så följ inte Johanna då…VAR är problemet?? Till dig Johanna vill jag bara ge en stor eloge för att du är så snygg, glad, trevlig och vill dela med dig av din roliga värld!! Hoppas du orkar fortsätta som du gör, även fastän det finns en hel del ful-kärringar i det här landet. Ful, ja det blir man av en anledning, avundsjuka. Det är så roligt ibland att se ansikten som förvrids av avundsjuka, man kan se det klart och tydligt då man pratar med nån, då blir man faktiskt FUL. Min kompis sa till mig för en vecka sen då vi var hos frisören samtidigt, ”Det är så patetiskt att vara 42 år och ha långt hår så nu klippte jag av mitt”. Jag blev så j-kla paff och irriterad och frågade henne om det står skrivet någonstans att man får ha en viss längd på håret vid en viss ålder…..??!! Det blev lite ordväxling där. Jag ser mer och mer att det är VI kvinnor själva som skapar ”tanterna” och ”kärringarna” , då får vi skylla oss själva också då våra män börjar se sig om efter lite yngre tjejer…. Nej, jag kommer inte bli tant på väääldigt länge och jag kommer dansa på borden, ha långt hår och bara njuta av livet och göra det jag känner för. Hoppas jag du också gör Johanna!!! Skitsnygg är du!! Kram

Fina Frun.se 3 år sen

Jag ser starka, kanonsnygga kvinnor som njuter av liv, mode och vänskap! Bra jobbat Johanna! <3

Charlotta 3 år sen

Tycke och smak är olika hos alla, men varför vara elak i sina kommentarer?
White trash
Patetisk
Sönderopererad???
Om ni har barn, skulle ni vilja att era barn skriver så, eller att någon skriver så till dem? Nej, ni borde skämmas!!!!!
Johanna, fortsätt att vara den sprudlande härliga kvinna du verkar vara/ kram Charlotta

Malin B 3 år sen

Jag blir helt mållös när jag läser alla elaka kommentarer! Givetvis har inte alla samma smak och stil, men har man inget snällt att säga utan bara vara elak och dum då tycker jag man kan knipa käften!!
Johanna, du är en sådan inspirationskälla! Keep up the good work!
Många kramar
Malin

Eva 3 år sen

Men undrar vem är sönder opererad? Och om du tycker att någon är det så titta inte, svårare än så är det inte.

jossan 3 år sen

Ingen är avundsjuk på någon som är sönderopererad.

Svar på kommentaren:
Lindfeldtan 3 år sen

Kära du, utseendefixerade personer är kritiska mot sig själva och ännu mer kritiska mot andra för att orka med sin jobbiga tillvaro. Men dessa svaga personer borde lära sig att älska sig själva och även hålla tyst med sin oberättigade kritik mot andra människor som de inte ens känner. Så väx upp lilla stumpan!

Eva west 3 år sen

Hej

Föstår inge hur folk orkar lägga ner energi på att gnälla och klaga, vad är det för fel på att vilja se bra ut? Tror i att det bottnar i avensjuka personer som förmodligen struntar i hur dom ser ut, jag är över 50 och vill verkligen inte förfalla för det, älskar att hålla mig fräch och tränar för att må bra och med det känner man sig finare känner mig på topp,sköter min hy och gör det bästa med det man har, vad är det för fel med det. Finns alldeles för många som fullständigt strunta i hur dom ser ut.sen kan inte alla ha samma klädsmak men hallo det är en visning ska vara x-tra allt annars blir det tråkigt.Säger bara till er som gnäller titta er i spegeln och sluta att gnälla på andra, vi är olika.

sussie 3 år sen

Hej! Jag brukar inte kommentera men blev så fruktansvärt illa till mods när jag såg kommentarerna ang modellernas hår,kropp,tuttar, kläder osv. Jag är 24 år & jag HOPPAS att ni som kommenterat är under 10!? För det är väl ingen vuxen människa som väljer att skriva sådana kränkande saker! På riktigt nu, är ni inte lyckliga? Vad bar syftet med det? Ställ er i köket & baka muffins, pussas eller sätt er & fis i soffan – det kommer gynna er med. Skäms på er!

Svar på kommentaren:
C 3 år sen

Som om det du har skrivit i kommentaren är så mycket mognare.
Du om någon är nog under 10 år.

Panki 3 år sen

C, snälla, varför detta påhopp? Vad ör syftet med att vara så otrevlig och hacka på folk? mår man bättre själv då eller? Om så är fallet kanske man borde fundera på att jobba med sig själv och sin självkänsla…

sussie 3 år sen

Betydligt mognare än va du sysslar med, tomma & obetydliga påhopp. Lär dig & veta hut, har du inget snällt & säga så säg inget alls. Fy farao för nättroll alltså..

Estelle 3 år sen

Love Forever har superfina kläder för alla som inte bor i Stockholms innerstad. Katrin Z:as inlägg om WT-Göteborgskor vad dock självklart superkul men men… gillar man en viss stil så gör man så låt hårfrisörskorna från landet klä sig ”bohemian chick” om dom vill ser rätt fräscht och skoj ut ändå.

Att folk börjar karva i sig själva är dock värre, speciellt när dom har barn. Varför vill man se ut som en rymdvarelse? Kan någon botox- peruk-/siliconfantast svara på det?

Karolina 3 år sen

Men hjälp! Det handlar om en modevisning, det ska liksom vara ”extra allt” då! Titta på Victoria Sectrets julvisning…jag har då aldrig sett någon på stan i varken änglavingar eller bh-ar för hundratusentals kronor för det! Och hur många andra modehus har inte helgalna outfits som inte ens går att använda mer än på runway? Sluta gnäll så förbaskat, det är en rolig grej även om du inte gillar stilen!

//Karolina

AnnaE 3 år sen

Hej!
Jag tänker inte kommentera något om kläderna. Orkar inte ge med in i den här diskussionen. Men jag har en fråga. Din klänning som du har på bilden längst ned. Kommer den också från Love Forever ? Du har säkert skrivit det nånstans men idag är jag trötters tös och orkar inte kolla efter… :) Men iallafall fall, Den gillar jag helt klart min stil. Tack för mej! Godnatt Zzzzz :)

Vad tråkigt det är med dessa människor som inte kan glädjas med andra utan ska trycka ner. Vad vinner man på det egentligen. Ni är jättesnygga!

Carola 3 år sen

Först vill jag säga att jag är för gammal för ”avundsjuka” som vissa pratar om här…sen vill jag säga att min tanke när jag såg bilder från visningen på bloggar och här…var att kvalitén på bilderna måste vara dåliga.
På varenda bild ser kläderna illasittande och märkliga ut…
Kan hända är de finare i verkligheten, jag hoppas det.

Människorna i kläderna tänkte jag inte alls på…kläderna distraherade väl…men ni som bar dom var säkert fina.

Linda 3 år sen

Tycker Johanna själv anlade tonen på denna blogg när hon uppmanade sina läsare att ”äta hennes skit” när någon hade sagt något hon inte höll med om. Om bloggaren själv yttrar något sådant – som enligt mitt tycke är rätt oförskämt – tror man ju att det är fritt fram även för läsarna att få vara raka i sina åsikter. Tycker själv det vore oerhört tråkigt om alla tyckte likadant om allting och är man bloggare måste man nog kunna handskas/acceptera att så inte är fallet alla gånger…

Svar på kommentaren:
Lindfeldtan 3 år sen

Så när någon ”sätter ribban” måste man hävda sig och klättra över denna gräns… och då får den utsatte skylla sig själv? Vad är du för person? Om det är så människor tänker förstår man ju varför så många idag har så svårt att säga förlåt…. Fy sjutton för det där barnsliga beteendet där man skyller ifrån sig… – hade inte hon gjort så där så skulle jag inte gjort så här… När man måste skylla över sitt eget beteende på andra personer har man varken argument, moral eller självrespekt.

Om jag ogillar kläder make-up eller frisyrer på någon så kommenterar jag helt enkelt inte. Det finns ingen anledning att jag ska behöva tvinga på någon mina negativa upplevelser som dessutom inte har någon som helst betydelse i slutändan. Men negativa människor har nog ett starkt behov av att försöka få andra människor att uppleva samma tragiska känslor som de själva bär runt på. Det är sorgligt att läsa kommentarer från dessa bittra människor.

Linda 3 år sen

För att förtydliga mig så menar jag endast att man nog som bloggare får vara beredd på att det är ”högt i tak” bland kommentarerna om man själv inte alltid beter sig särskilt schysst mot sina läsare som ju trots allt är de som man tjänar på. En ödmjukare stil mot läsarna ger ödmjukare, mindre irriterade kommentarer – det är iaf min filosofi! Om man nu vill ha det så… för provocerande inlägg genererar ju å andra sidan fler besök till bloggen, fler kommentarer o större intäkter… Själv tycker jag det är roligt när folk vädrar sina åsikter o inte bara stryker medhårs!

Annie 3 år sen

Tycker detta mer handlar om OUPPFOSTRAN än avundsjuka! Att tycka olika är inte samma som avundsjuka, men att tycka sig ha frihet att vädra sina åsikter om hur andra ser ut, det är ren brist på hyfs, inget annat än avsaknad av sk stil & klass som dessa tyckare påstår sig ha! Hur kan man påstå sig ha nå´n aning om det, när man tror man har rätt att kommentera andras utseende. Vågar ni säga samma sak till människor ni möter på arbetet & affärer osv? Nää, knappast! Men bakom skärmen går det bra att va ”dum i truten” & oförskämd. Skämmes på er!!! Varsågod att tycka vad ni vill om kläder (även om jag inte förstår hur man ids sitta å skriva om saker man inte gillar) , men låt bli att kommentera utseenden på modellerna dvs MÄNNISKOR av kött & blod m känslor, för det är så vansinnigt elakt & ovärdigt!!!! Har man inget snällt att säga kan man lika gärna hålla käften, funkar nästan alltid…faktiskt!!! Kram till alla fina kvinnor som modellade & visade att vi över 40 också finns & lycka till m ny businessen :)

Isabell 3 år sen

Tycker du är fantastisk Johanna, lika så dina vänner. Grymt jobb! Massvis med inspiration från allihopa.
Kramar

Carina H 3 år sen

Varför tycker alla att de har rätt att säga sin åsikt…vi som gillar bloggen vill läsa och se, man behöver inte älska allt men vad fasiken hjälper det att skriva om det, Johanna har inte direkt frågat om vad bloggläsarna tycker, ibland gör hon det o då är det fritt fram med åsikter men annars, gör det dig lyckligare att säga något mer eller mindre elakt bara för att det är DIN åsikt? Håller verkligen med en del som skrivit varför ska vi kvinnor kasta skit på varandra, vi ska väl hålla ihop! Ni är kanon Johanna och LoveForever Terece och modeller.

Panki 3 år sen

Ja jösses… Inte undra på att världen ser ut som den gör. Jag blir helt matt, man vill bara gråta. Varför håller vi brudar inte ihop lixom? Fattar verkligen inte?

Anna 3 år sen

Konstigt att allt ska klassas som avundssjuka så fort man inte håller med vad som i detta fallet bloggaren skriver om. Reagerade när du Johanna skrev nåt negativt om skönhetsoperationer när du själv har opererat brösten! Tycker också att det har blivit för mkt av allt. Vad vill man eftersträva, den perfekta kvinnan eller vad?

Annette 3 år sen

Hej, läste ngt bra i en ruta på facebook häromdagen. Ngt att tänka på inte bara innan man öppnar munnen utan också innan man skriver :)

Är det sant?
Måste du säga det?
Är det snällt att säga det?

Kan du ärligt svara ja på alla tre så ut med det, annars Håll käften!

Kram till dig Johanna, ska bli kul att se löshåret på hemsidan, hoppas priset är rimligt…….för en arbetslös stackare

Pia 3 år sen

Kläderna passar 15-åriga tjejer, skriker skumparty på magaluf och marknadsstånd lång väg! Nä, vi medvetna kvinnor väljer kanske något lite mer… Trendigt, lite mer.. Tidsanpassat:) antagligen raderas kommentaren då Johanna inte kan ta kritik:)

Svar på kommentaren:
Panki 3 år sen

Klart man har rätt att tycka vad man vill, och det handlar inte om att inte kan ta kritik. Det handlar om hur vuxna människor är mot varandra. Alla har ju olika smak. Tänk om alla var lika trendiga och tidsanpassade som du tydligen är, va tråkigt det skulle vara?!
Man måste inte tycka om allt, men man behöver inte vara spydig eller nedvärderande för den sakens skull.

susanne zackari 3 år sen

Så härliga kläder ,snygga och drivna tjejer som sprider glädje och positivitism som ni delar med er.Blir så glad av er och allt ni håller på med.Önskar att jag hade samma energi (och var lika snygga som er)

pöss o kram

Johanna 3 år sen

Hej
Folk är ta mig ….inte kloka! Som förskollärare blir jag mörkrädd när jag tänker på att dessa människor eventuellt har uppfostrat barn…
Jag är 39 år älskar att träna och tar på mig vad sjuttsiken jag vill!
Snygga kläder och snygga bloggare ny the way!!!
/Johanna

Svar på kommentaren:
Panki 3 år sen

eller hur, jag blir oxå mörkrädd!

Frida Fröjdlund Tilander 3 år sen

Om vi bara kunde ha lite förståelse och acceptans för varandras olikheter så skulle världen se betydligt bättre ut. Om man ska ge kritik till någon så får det allt vara mella fyra ögon och inte i ett öppet forum. Entreprenörsanda, ambitiös, vacker och stark – what’s not to like??

Marie Palmqvist 3 år sen

Hej! Såg på bilder från modevisningen och undrar vart dom kommer ifrån och vart man skulle kunna köpa dom. Finns dom i större storlek typ 46? Mvh Marie

Svar på kommentaren:
Terece Almering 3 år sen

Hej Marie, kläderna är från Love Forever och vi har de flesta plagg upp till XL. De kläder du sett på visningarna kommer först nästa vår. Våra återförsäljare hittar du på http://www.loveforever.se Må så gott!

Sara 3 år sen

Jag brukar gilla kläderna på Instagram och tycker att det är bra inspiration. Gillar även träning och hälsa.
Min åsikt när jag såg bilderna den här gången från Formex är att det blev för mycket av det goda. Färgstarka kläder+färgstarka modeller toppade med det där lååånga löshåret blev för mycket av det goda och jag tycker att helheten såg lite billig ut. Men det är min åsikt. Fast det var ändå skönt att se att jag inte var ensam att tycka detta.
Brukar gilla det mesta så jag forsätter och följer. Man behöver väl inte vara avundsjuk för att man alltid inte har samma smak?

Katarina 3 år sen

De som kastar skit på andra är de som själva har problem och mår dåligt.
Sluta läs bloggen istf att klaga,vara neg å kasta skit!

malin 3 år sen

Jag är inte avundsjuk. och jag kommenterar aldrig. Men här tycker jag att flera läsare har en poäng som jag håller med om.

Jag själv gillar stil och klass. Detta med alla opererade, skönhetsfixade, löshåriga och loveforeverkollektionen blev föööööörr mycket. Det är inte stil och klass.

Alla har rätt att tycka vad de vill. Det är inte avundsjuka.

Däremot är ju höjningar att föredra framför sänkningar.

NI verkar vara ett glatt gäng och kom ihåg att det är den inre skönheten som räknas. Ni behöver inte löshår och fejktuttar för att skina :-)

Lagom är bäst! även i Göteborg kanske :-)

Svar på kommentaren:
Sara 3 år sen

Håller med!

C 3 år sen

Vad kommer håret kosta?

Nina 3 år sen

Hej fina du! ❤️

Ja detta är ju tyvärr inget nytt i vår värld vi lever i idag. Många av dessa människor tycker att alla ska få ha åsikter men få vänder på åsikten och tänker hur man själv skulle reagera om man fick själv fick den? När blev det så viktigt att vädra en åsikt som inte är av snäll eller välmenande natur? Varför har man behovet att säga att något är fult, eller att säga att någon mår dåligt för att man på något sätt fixat sig själv? Finns det inte tillräckligt med ondska i världen ändå? De personer som säger att vi som gick visningen är ett gäng patetiska tanter som har fula kläder på oss, vad skulle de säga om någon sa så om deras döttrar i skolan. Att de har fula kläder och är töntar? Är den åsikten fortfarande lika viktig att den kom fram? Eller att någon på jobbet kom fram och sa att du ser ut som en GB-clown i dina kläder idag, hur tänkte du nu? Inte så kul att gå till jobbet sen igen va?

Jag har alltid ett gott hjärta och vill tro fint om människor. Jag är naiv och väldigt barnslig så. Tyvärr, för gång på gång blir jag lika förvånad över hur vuxna kvinnor häver ur sig sina ”åsikter” som faktiskt sårar och gör andra människor illa.

Johanna och Terece är två helt fantastiska kvinnor som jag fått äran att lära känna. Jag är djupt imponerad av all tid och all deras engagemang de lägger ner på sin dröm och sina företag. Vilket driv, vilken kraft och entreprenörsskap! DET skulle vi istället ha massa åsikter om, ge pepp och motivation till att fortsätta. Precis som alla andra mammor är tiden ibland knapp och man gör sitt allra bästa för att hinna med allt. Däribland driva en blogg där man faktiskt vill dela med sig. Ponera att dessa personer som nu vädrat sina åsikter som inte är av vänlig karaktär har ett kontorsjobb. Man har slitit röven av sig för att lyckas med ett projekt på jobbet. Jobbat övertid samtidigt som man roddat i hemmet med allt vad det innebär. När du sedan presenterar projektet på den officiella sidan för företaget börjar folk plötsligt tycka och tänka vitt och brett om projektet samtidigt som de vädrar åsikter om vilken patetisk människa du är som valt just det projektet. Att du inte skäms? Att det är synd om dig osv….. Kanske t.o.m att ditt projekt verkar vara gjort av en clown.

Lär er att vända åsikten mot er själv men o den situationen du lever i. Känns den ok för dig att ta emot, well…. Ha en åsikt. Annars tycker jag att man kan behålla den för sig själv.

Vill man ligga på sin dödsbädd och vara stolt över att man faktiskt hade en jävla massa åsikter i sitt liv eller att man levt ett vänligt liv?

Tack för mig!

// Nina – En av de som gick visningen. En lite överviktig 3 barnsmamma som är stolt över att jag faktiskt vågade och stolt över att få vara en av modellerna!

Svar på kommentaren:
Terece Almering 3 år sen

Du var grymt fin på catwalken <3! Puss

AA 3 år sen

Håller med, sådan utmärkt jämförelse och väl formulerat.

Margrete 3 år sen

Du har ju väldigt många åsikter själv Johanna varför får inte andra ha det undrar jag. Kommer så väl ihåg att du för länge sedan lade upp en bild på två kraftiga tjejer som du fotat bakifrån men det var tydligen ok. För min handlar det här om varför vi tjejer måste lägga ner pengar på allt detta för att behaga vem? har vi så dåligt självförtroende att vi inte kan vara nöjda som vi är? handlar inte ett dugg om vad som finns bakom detta som vissa skrivet och heller inte om avundsjuka så otroligt trist och tråkig ursäkt. Det är väldigt mycket yta just nu fast innehållet är det viktigaste.

Maria 3 år sen

Det rådande modet varierar lite beroende på var i landet man bor, och när jag för en tid sedan läste ett av Katrin Zs blogginlägg som hon skriver efter att ha varit en tur på västkusten och där hon försöker beskriva en viss stil som just ” Göteborg ”, så kom jag att tänka på Johanna Toftby och förstod vad Katrin menade. Kul faktiskt.

Och apropå bloggar och kommentarer på dessa så finns det en väldigt vanligt förekommande kommentar, och det är den om att beskylla andra för att vara avundsjuka och jag förstår inte hur man tänker där.
Har någon lust att guida mig genom det resonemanget för jag famlar i blindo efter den röda tråden?

Hur kan man till exempel ses som avundsjuk om man inte tycker att kläder som ser ut att ha haft GB-gubbens garderob som inspirationskälla är snygga?
Är man avundsjuk om man inte heller gillar, låt säga, kräftor? Eller Volvo? Kanske ogillar gult? Inte tycker att Labradorer är fina? Om man inte tycker att namnet Hugo är det finaste pojknamnet? Eller om man föredrar 88:an framför Magnum? Om man aldrig skulle drömma om att smörja sina väggar med kalklitir?
Upplys mig, please!

Svar på kommentaren:
Matilda 3 år sen

Du tycker inte det är någon skillnad på att uttala sig om Volvobilar, glasspinnar, kräftor och färger och att uttala sig om att MÄNNISKOR är fula, gamla, opererade, har fula kläder osv? Du hittar inga skillnader där?

Monica Karlsson 3 år sen

Din kommentar och dina frågor är ju så dumma så det är inte ens värt att svara på.

Maria 3 år sen

Matilda.

Jag har inte kommenterat någon persons utseende.

Matilda 3 år sen

Det har jag väl inte skrivit heller Maria att DU har gjort det? Utan jag syftade på den diskussionen som pågår. Du skrev om avundsjuka. Att bara för man uttalar sig om Volvo och glassar så behöver man inte vara avundsjuk på det. Och så jämförde du det med människor. Men det är väl lite skillnad? Det är väl skillnad på att säga att en Volvo är ful och på att en människa är ful?

Maria 3 år sen

Matilda.

Jag upprepar. Jag har inte kommenterat någon persons utseende.

Jag har inte kommenterat någon persons utseende och inte heller har jag jämfört personer men ändå skriver du: ” Och så jämförde du det med människor. Men det är väl lite skillnad? Det är väl skillnad på att säga att en Volvo är ful och på att en människa är ful? ”

Kanske är det bättre att du framför dina åsikter om jämförelser av människor i en egen kommentar för som något slags svar till mig blir det bara fel. Mer fel för varje gång faktiskt.

Elisabeth Boman 3 år sen

Avundsjuka är en sjukdom! Tror inte det finns några piller mot sånt, kanske något man skulle forska på det och få Nobels medicinpris :)

Eunice 3 år sen

Vilka tråkiga människor!! Älskar Love Forever. Inte exakt alla kläder och får mycket komplimanger över hur färgstark jag är. Finns såklart tillfällen där en svart kavaj och diskreta jeans passar bäst. Men hur tråkig skulle världen inte vara med likriktade ”classy women”??

Marie 3 år sen

Hej Johanna. Jag har nyss fyllt 50 och känner mej verkligen inte som en tant. Har sett så mycket snyggt i love forever serien som jag skulle kunna tänka mej. Bryr mej faktiskt inte längre vad andra tycker och tänker , huvudsaken är att jag känner mej bekväm i det. Fortsätt med det ni gör, fantastiska fina modeller i alla stl , det är det vi vill se. Heja er.

Monalisa Bergelin 3 år sen

2 unga, snygga och driftiga kvinnor. Heja på er av hela mitt hjärta.
Ta inte åt er av dessa dumma kommentarer. De är bara avundsjuka.
Kram mamma monalisa

Eva Mangs 3 år sen

Allt det handlar om för de som skriver dessa tråkiga kommentarer är AVUNDSJUKA! De har för dålig självkänsla för att kunna glädjas åt att andra ser bra ut och har råd att lägga några extra kronor på sitt utseende! Tragiskt tycker jag! Var stolt över ditt fina utseende och klä dig som du vill, det har ju ingen annan med att göra! Själv är jag snart 48 men har inga planer på att klä mig som en pensionär eller sluta fixa naglar/bryn och fransar! Så stå på dig, Johanna!

Pia Göransson 3 år sen

Hej, Tråkigt att läsa att människor är så negativa. Jag själv älskar Love Forevers kläder och tycker att det mesta är fint. Vi alla är ju olika och trivs i olika stilar. Och det är väl tur det för annars hade ju alla sett likadana ut och då hade världen varit lite tråkig. Jag själv är van att sticka ut lite, är 42 år och gillar en lite tuffare och mer annorlunda stil än vad andra i min ålder kanske gör. Samtidigt har jag inspirerat många människor att våga och ta för sig mer. Det gäller ju att tro på sig själv och sträcka på sig. Är man säker i sin identitet och trivs med sig själv så vågar man också mer än vad kanske andra gör. Jag får ofta komplimanger om att jag är en färgstark person speciellt från killar som annars kan vara lite snåla med sin feedback.
Jag brukar vanligtvis inte läsa bloggar men Johanna din blogg inspirerar mig och jag tycker det är viktigt att våga vara kreativ och ha sig egen stil. Du har alltid snygga kläder som inspirerar till nya klädinköp :) kram på dig och lycka till med ert nya företag

Marita Holm 3 år sen

Såg en marita som kommenterat negativt. Inte jag Johanna :(

Sarah 3 år sen

Jag håller helt med dig Johanna! Skit i alla dumma komentarer och kör ditt race. Du är en stor inspiration och visar att man fortfarande kan ha precis lika roligt i livet oavsett om man är 20 eller 40 år. Puss och kram Sarah

Marita Holm 3 år sen

Tragiska människor är vad det är . Ni är jättefina allihopa ❤️

UlrikaZ 3 år sen

Enormt mycket kapacitet av tänk och prat skulle frigöras och kunna användas till något bättre – än att människor håller på och tycker och dömer om en massa saker som inte har med deras eget liv att göra. Att tycka att krig och elände är hemskt hoppas jag vi alla gör. Och stödjer hjälpprojekt. Om någon är direkt dum mot mig eller andra får jag tycka att de är korkade. Och ta tag i saken. Men att hålla på och tycka en massa saker om vad folk säger, väljer, gör, har på sig och så som inte har något som helst med en själv att göra – snacka om att själv kasta bort sitt liv på onödigheter om man håller på med sådant. Plus prata ner andra människor (skitekalt faktiskt!) Nej – jag tränar på att HELT sluta döma och tycka om andra som inte har någon påverkan på mig eget liv, och det är en nyttig resa kan jag säga. Lycka till Johanna, vi behöver driftiga människor som du!!!!!!

Malin 3 år sen

Tycker du är skitsnygg OCH inspirerande, kör hårt. Den siste idioten är inte född än.

Emma j 3 år sen

Herregud man blir ju mörkrädd!! Visst man får tycka vad man vill men att skriva de på de sättet som dom gör och ”hoppa på” fina människor på de sättet är inte okej! Fy för elaka kommentarer!
Du är grym Johanna! Du är fin precis som du är!! <3

Petra Nymans Dagbok 3 år sen

Fortsätt att inspirera oss med din positiva energi! Längtar också till Webshopen öppnar! Stort lycka till tjejer! Till alla missunnsamma säger jag bara! KARMA BITCH! ;)
Ha en härlig Söndag! Kramar Petra <3

Malin 3 år sen

Men jisses!
Jag förstår inte hur folk kan orka att lämna sådana kommentarer! Även om nu ex kläderna inte är ens egen stil så älskar någon annan dem. Och det är ju tur, för tänk så tråkig världen varit om vi alla traskat runder och sett likadana ut!
Du gör rätt som början plocka bort kommentarer som dessa! Tråkiga, elaka och nedvärderande människor vill ingen ha runt sig!

Maria 3 år sen

Ett litet ord från en ”gammal tant” (40 +).
Vad har ett klädval eller annat utseende att göra med hur man är som människa? Allt handlar väl hur man är inuti sig själv? Var man ger till sina medmänniskor?
Jag har haft äran att träffa några av dessa damer, och den härliga energin dom utstrålar till sina medmänniskor ger mer än vad ord kan beskriva. Keep on going ladies!
Vad den gäller Love Forever, tror jag ni alla skulle hitta ett plagg som ni skulle vårda ömt. Dom är designade med ömhet. Inte något man hittar lätt i denna värld.
Johanna, Terece med vänner, fortsätt att förgyll våra dagar med allt ni gör! Ni är guld värda!!!

Cina 3 år sen

Var i er monter igår, så mycket snyggt. Längtar till webbshopen kommer igång. Tycker verkligen att man får ha på dig vad man vill oavsett ålder. Det gör jag :)
Kram på er och fortsätt med det ni gör för det gör ni jäkligt bra.

Fnulan 3 år sen

Det är skrämmande att bara för att man (vi; som du och jag) väljer ett offentligt liv ska det vara okej att utsätta oss för trakasserier och elakheter. Det är INTE okej att vara nedvärderande, mobba och agera polis för hur andra ska vara bara för att man känner för det.

Jag blev mobbad som ung och jag tror att det har gjort mig till en ödmjukare person. Idag som vuxen skulle jag ALDRIG vilja skada eller såra någon annan för att denna lever sin dröm genom som du skapar ett fantastiskt företag med gott entreprenörskap och engagemang. Alla har vi olika smaker och stilar och det handlar om respekt mot andra människor att acceptera detta.

Och ni där bakom de otroligt elaka och nedvärderande kommentarer, tycker ni att det är okej med mobbning bland barn? Nej, tänkte väl det, men det är inte mer acceptabelt för att ni och i detta fallet Johanna är vuxna. Det värsta är att ni faktiskt är förebilder för era barn.

Fy farao för elaka och hemska människor som er, väx upp! Och Johanna, stå på dig, du är grym, och jävligt snygg!

Terece Almering 3 år sen

Hej alla! Trillade nästan ur sängen när jag i morse läste Johannas första inlägg från Formex och alla negativa kommentarer! Herregud! Tack alla ni andra för era positiva hejarop! Det värmer! Jag är så grymt stolt, tacksam och jäkligt glad för alla dessa härliga vänner som ställer upp och går modevisningen på Formex! Alla lika snygga, vackra, positiva, varma och härliga på sitt sätt!!!! Jag blir helt varm i hjärtat! Jag älskar den boho chica stilen, därför ser Love Forever ut som det gör. Och det passar precis lika bra på unga tjejer som äldre kvinnor! Vill man köpa classy får man köpa ett annat märke! Carolina Gynning var förbi vår monter och hon älskade kläderna! Vem vet, kanske syns hon på catwalken i Januari :-)! Jag är också grymt stolt över mitt och fina Johannas nya projekt Endless Hair&Beauty! Ser så fram emot vår lansering av webshopen!
Tänk på att ger man positiv energi och värme så kommer det tillbaks!! Love Forevers monter på Formex sprudlade av härlig energi, värme, lycka, drivenhet av alla härliga tjejer på plats! Är helt säker på att det smittade av sig på vår stora publik som såg vår modevisning! Kram på er alla och ha en härlig söndag!

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

När kommer webbshopen igång?

Terece Almering 3 år sen

Vi siktar på slutet av aug! Välkommen in och inspireras på http://www.endlesshair.se <3

Anna Lundgren 3 år sen

Tack för en bra blogg med blandat innehåll :)
Varför läsa om man stör sig?
Skulle ni gå fram till någon på stan och tala om att dom hade fula kläder? Alla är vi olika och tur är väl det :)
Såg modevisningen Live och det verkar vara jättefina goa och glada tjejer.
Kram till er alla!

Carro 3 år sen

Avundsjukan är en hemsk sjuka, möjligtvis är den obotlig och sprids speciellt här i cybern….
Här i Finland har det blivit såhej gällande vår nya premiärminister, som sportar aktivt (triathlon) och är aktiv i sociella medier, nu är den heta frågan ”är han kompetent”, pga att han sportar aktivt vid sidan om sitt arbete, och tweetar om sin framgång i sport, whaat? Han kan knappast tweeta om förhandlingar som premiärminister, eller?
Tack Johanna för en fin blogg och aktivt ställningstagande. Njuter av all den inspiration du bjuder. Var på sommarn i Göterborg, på gothiacupen- och kollade in ställen du rekomenderat här på bloggen, Göteborg är en härlig stad :)

Ramona 3 år sen

Tycker ni är fantastiska <3 Vackra som bara den och goa och glada :)
Inspireras massor av er och alla super snygga kläder. Måste man klä sig på ett visst sätt bara för man blir äldre? Vad trist. Upp till vad kommer och en hur man vill göra och se ut. Visst får alla tycka och tänka men dom negativa tankarna tycker jag man kan hålla för sig själv. Blir en trevligare stämning bland kommentarerna med. Så kan man skriva när man har något vettigt att säga :)
Kram Johanna och en guldstjärna till dig och alla fina tjejer på visningen. Ni är grymma tycker jag <3

Maria 3 år sen

Bra att du sätter stopp för idioter. Det handlar ju bara om avundsjuka och den får man hålla inom sig.
Tack för en bra blogg/insta osv

Emma 3 år sen

Min mor är 70 (jag 28) Och hon klär sig ibland mer ungdomligt än mig. Varför? För att hon är ung i sinnet <3 hon skrattar, får andra att skratta, leker med sina barnbarn på golvet osv. Så när jag fyller 30 måste jag byta stil?:P man klär sig väll i det man trivs i :D kram på den Johanna :)

Lisa 3 år sen

Att läsa sånt man stör sig på verkar ju helt knäppt … Johanna fortsätt som du är, du är bra. Tack för fin blogg

Lena 3 år sen

Whoops, helt plötsligt blev alla kommentarer sååå positiva. Vilken härlig vändning!!!

Lena 3 år sen

Hej Johanna! Tycker du är modig som vågar vara den du är. Det är inte fel att sköta sitt yttre och underhålla kroppen, eller att ta till hjälpmedel om så behövs. Om jag får ge ett litet råd, så är det att klä dig lite mer exklusivt och stilrent, som typ Gynning. Men jag menar inte att du har dålig stil.

Svar på kommentaren:
Matilda 3 år sen

Men varför ska hon klä sig som Gynning? Det bästa är väl om Gynning klär sig som Gynning och att Johanna klär sig som Johanna? Klä du dig som Gynning då. Och så låt andra få klä sig som dom vill. Hade hon velat klä sig på ett annat sätt så hade hon väl förmodligen gjort det. Jag tror inte att hon behöver hjälp med att välja kläder. Jag tror hon är en vuxen kvinna och kapabel att välja själv hur hon vill se ut.

A-S 3 år sen

Hej har för mej att du skrev att endless hair är äkta hår, hur funkar det?

mona 3 år sen

Jag tycker bara att det du gör är härligt och inspirerande. Fortsätt leva :-)

Madeleine 3 år sen

Jaha…!?? Vad paff jag blev när jag lästa detta. Tycker ni är SMASHING allihop, jag. Jättefina! Kram

Kicki 3 år sen

Ja du Johanna, jag är ingen bloggare, jag är alldeles för ”privat” för det, men jag är väldigt tacksam över er som bloggar och låter oss följa er liv och inspireras. Det kommer ALLTID att finnas avundsjuka missunnsamma människor, ofta betydligt närmre än vi tror. Jag har aldrig förstått varför dessa måste läsa om personer som de inte uppskattar på något vis. Måste ju vara det ultimata slöseriet med tid…. Men det är ju bara de själva som förlorar på det. Vi är många som uppskattar det du skriver och förmedlar! Heja dig!

Jessica 3 år sen

Hej fiiina Johanna!
Nu kommer ”fegisen”.. Jag var på mässan och såg er i er monter på Formex i torsdags. Jag blev helt paff av hur jäkla snygg och fräsch du är och… lång och så fin du var i din klänning. Tror du att jag vågade gå fram till dig och tacka för en underbar och inspirerande blogg?? Näää, men nu gör jag det här bakom ”skärmen” istället, haha. Anna Book var oxå där och hon var såååå fin, sötisen. Alltid glad och rar verkar hon vara.
Jag tror även att jag såg Michaela C på hotell Sign där vi bodde, så fin. Tack för att ni alla inspirerar oss ” gamla” 40+: are, haha. Stor kram till er och fortsätt med det ni gör. Tack!❤️

Lotte 3 år sen

WOW säger jag bara, jag diggar Mirka och skulle med vilja ha en drös ungar. Mitt 3e är påväg men tror det blir max ett till sen :-)
Ser fram emot bilder från konfirmationen och din snygga inredning :-)
http://www.lotte4.blogspot.com

Anna 3 år sen

Nu har jag inte läst kommentarer i det förra inlägget, gör väldigt sällan det. Men jag tycker du är en fantastisk människa som orkar göra det du vill och du Jr verkligen gjort en fantastisk resa de senaste åren. Fortsätt med ditt ”good work”

ZRJ 3 år sen

Jamen fatter det ikke!!! Der er jo ingen der tvinger folk til at se dine billeder eller læse dine indlæg! Jeg sætter mig da ikke til tasterne og skriver et nedladende indlæg hver gang jeg ser noget jeg ikke er enig i – orker ikke alt den negativitet :-(.
Jeg håber I har haft en skøn dag i dag og ser frem til flere, skønne, interessante og ”provokerende” indlæg fra dig.
Ha en fortsat god dag :-)

Therese Öhr 3 år sen

Hej Johanna!

Tack för en jättetrevlig och inspirerande blogg, kommer absolut att köpa endless hair när det finns ute på marknaden! Vilken snygg klänning du har på bilden när du gör ordning Anna Book, så fin, den ska jag köpa när den släpps i januari. Jag undrar även var du köpt halsbandet som du har på dig på bilden tillsammans med Mirka samt Anna? Kram

Maria 3 år sen

Hej Johanna
Jag blir så trött på alla sjuka påhopp som ni får. Ren och skär avundsjuka. Håller med dig, man måste kunna få ha sin egen stil.
Jag gillade en del av kläderna men inte allt. Men det ÄR väl så, inte gillar man allt i affären? Då köper man det man tycker är snyggt.
Lycka till och ha en skön lördag

Michela 3 år sen

Nu tycker jag att kommentarerna var inte allt för elakt i ditt förra inlägg, har sett och läst värre men i slutändan handlar det om läsare som ej kan behärska sina kränkande ord i strävan om att höja sig själv.

Alla tycker vi något, vi själva som kanske gick visningen trivdes inte med något oavsett om det var vikt, hår eller annat och självklart tycker jag som du något om folk jag ser på stan, facebook eller andra sociala medier men skillnaden mellan att tycka och att yttra är den skillnaden som är mellan att göra sig skyldig till vuxen mobbning eller inte.

Livet är redan så hårt som det är, varför skall vi kränka varandra när vi ändå inte känner varandra? Och varför skall vi människor fortsätta kommentera det yttre om vi tycker att någon är ytlig? Är inte DET om något ytligt? Tänk om det ”gömmer” sig en underbar människa bakom hår/smink/silikon och du missar detta pga. att du stannar bara upp i det du tycker är ytligt?

Vi alla reagerar på en första intryck oavsett om vi tycker att någon är för mycket eller för lite. Det är naturligt och mänskligt att göra så men att inse att alla får se ut som de själva vill tyder på respekt för andras val och det är något som inte alla kan.

Kram på er alla <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Michela jag har tagit bort dom…
kram

Agneta 3 år sen

Hej. Bra !! skrivet Alexandra!! Hallo jättesnygga kläder!! go for it!! Ha en fin helg Johanna:)

M 3 år sen

Saknar ord…folk är så tuffa bakom skärmen. Sorgligt med bittra människor. Kan du inte visa de nya hårförlängningarna, svansarna/flätorna…är dessa lika de från Toupema?

Helena 3 år sen

Alla som lämnar en negativ åsikt om utseenden på andra borde obligatoriskt vara tvungen att lägga med en bild på sig själv. Jag menar det vore så otroligt intressant att se er alla ”classy” ”unga” ”snygga” tjejer som tydligen vet allt om hur man ska se ut när man är en ensamstående mamma i sina bästa år och verkligen vill njuta av det!!!

Alexandra 3 år sen

Som återförsäljare, trogen användare av kläder från Love forever samt nära relation till många av mannekängerna känner jag rent spontant att jag vill kräkas på alla dessa negativa och bittra kvinnor som kommenterat.
Här snackar vi företagsamma, hårt arbetande kvinnor som sliter varg och gör det med glans!
Skulle man säga till kvinnan i kassan på närbutiken att hon är ful i sina silikonläppar? Nej!
Varför? Jo för man GÖR inte så!
Det är så enkelt att sitta där, gömd bakom dataskärmen och spy galla och helt plötsligt vara galet ”duktig” och våga utrycka sig !!! Så otroligt fegt!!! Många gånger handlar det om avundsjuka men även ren och skär dumhet!
Vuxna människor!!!
Jag gillar inte allt och alla, så vet ni, Jag undviker det jag inte gillar!
Gör det ni med så får vi alla en mer harmonisk tillvaro där vi trivs och vill vara!

Tack Johanna och Co för att ni återigen gav Formex ett lyft med Love forever och modevisning!

Svar på kommentaren:
Terece Almering 3 år sen

Puss på dig! Och tusen tack för fina blommorna!!!

Sussie 3 år sen

Det var hårda kommentarer. Jag var där i fredags och kollade på er. Härlig energi och även om kläderna inte är min stil så var det en grym show.
Det enda jag reagerade på var Lulu Carter. Inte för att hon ramlade stackarn men varför hon har bantat ner sig så mycket och opererat dig till oigenkännlighet? Hon såg inte frisk ut :(

Tina 3 år sen

Hej Johanna. Vad ledsen jag blir när jag ser vad elaka saker en del skriver. Vad är det för fel på folk? Avundssjuka är vad de är. Ni är skitsnygga och ascoola allihopa. Bara för att man börjar bli kärring så behöver man ju inte se ut som en kärring . Ha det gott/ kärringen

Pernilla 3 år sen

Men aaaa….ORKA !!!! ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett käckt ordspråk som man kanske kan använda sig av liiiite oftare, så slipper man alla dessa tråkiga, löjliga och kränkande kommentarer ?!
Man kan tycka PRECIS vad man vill men man kan ju välja att hålla truten i många lägen.
Opererad eller ej – Ni är fina vilket som !! Eller nä…inte fina, skit snygga :)

Stina Pettersson 3 år sen

Ja man funderar ju vad för man skriver så elaka kommentarer varför ta sig tid ? Alla får klä sig hur de vill och hur de önskar efter ålder jag bryr mig inte men tydligen finns det många som bryr sig. Och låter för att de bryr sig jag hade gjort turkosa naglar en gång helt plötsligt kom en äldre dam fram till mig och sa det var de fulaste naglar hon sett högt och ljudligt så alla i närheten skulle höra såna där naglar kan man fan inte ha när man har sånt jobb som du …ööhhh Why. Orkade inte besvara det då men man undrar …och då arbetar inte jag med ngt som mina naglar skulle ha betydelse för jobbet – alltså att de skulle vara vägen eller nått men vissa msk de bara spyr galla till alla msk runt omkring och tycker tydligen det är okej! Varför,,,,,

Ann 3 år sen

Här var det ord…och inga visor :)
Ni var jättefina alla.

Linda.L 3 år sen

NI ÄR SUPERFINA ALLIHOP!
Denna förbannade avundsjukan får mej att kräkas, man får inget gratis här i livet.
Det jag ser är vackra drivna kvinnor som lyckats hitta sin grej och har jobbat hårt för att komma dit dom är!
Tänk er själva att få jobba med det ni älskar, det är ju fantastiskt att lyckas med det.
Vad är felet med det ? Alla kan , men då får man jobba hårt för det oxå.

Att vara vacker! Vad är felet?
Fula kläder? vad fräckt ..vet du, jag hoppas de skrattar hela vägen till banken! :-)

Matilda 3 år sen

Jättetrist verkligen. Reagerade på dom kommentarerna då det ju inte bara var påhopp på kläderna utan på folks utseenden med bröst, läppar, ålder osv. Hemskt bara!! Om man nu tycker att något är fult varför har man då ett behov av att säga det? Det har jag aldrig förstått. Vem hjälper det? Till vilken nytta då? Tänker man inte på att folk kan bli sårade? Nu tror inte jag att dessa starka, framgångsrika, vackra kvinnor bryr sig men jag frågar mig själv varför man måste säga det? Och det här med att man måste få säga vad man tycker och att alla tycker olika osv. Ja det är klart man ska få säga vad man tycker MEN det måste väl finnas gränser? Man har väl empati? Nej, det har nog inte riktigt alla..

Svar på kommentaren:
Matilda 3 år sen

Missade att skriva en sak, jag hörde nåt en gång som jag ofta tänker på som kändes passande nu ”Det du säger idag har du glömt bort imorgon. Men den du säger det till kommer ihåg det för evigt”.

Gunilla Johansson 3 år sen

Hej Johanna!!!!
Håller fullständigt med dig om att det är upp till var och en om hur man ska klä sig vid en viss ålder, men tyvärr gör ju inte alla det… Oftast är det ju den lilla människan som inte lever sitt eget liv utan bara är avundsjuk på andras som uttalar sig negativt… Jag tycker att det är ren feghet att hoppa på tredje part när de själva sitter i skiten. Ta tag i sig själv innan de spyr galla över alla andra är ju nåt att fundera över för de stackarna som inte vågar stå för sina åsikter i vanliga fall. kram..=)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…