Nytt gym, stressig måndag och snart smäller det!


Tack snälla ni för att ni skriver så fint till Annica. Ni är så söta. Lovar att hon kommer bli glad för det. Hon är en fantastisk människa som jag är glad över att få lära känna. Jag hjälper henne med håret och hon var faktiskt hos mig idag och vi pratade mycket om ett spännande projekt hon ska vara med i framöver. Ni kommer snart få veta. <3
Valet behöver vi knappast beröra för det finns inga ord. SÅ illa vi röstar så jag smäller av.
Har ni haft en bra helg? Men gud vilket väder, man tror knappt det är sant. Så skön söndag vi hade igår. Älskar träna på gymet på söndagar och igår körde jag, Janne och Johan på Nordic Wellness nyöppnade gym på Krokslätt. Ni MÅSTE bara gå dit. Jag gillade det jättemycket.


Trappmaskin i en monstemaskin- Superbra träning. Rumpan och låren får sig en match och pulsen jobbar.


Linnet jag har är mxdc och kommer snart =) Gillar ni det lika mycket som jag? Har vi tur kommer ni kunna köpa det hos oss.


Fin min va? Ser kanske fejk ut men Janne fotade under tiden medan jag  tog i för kung och fosterland. Vilken jäkla maskin säger jag. Både jag och Janne har så ”ont i magen” på ställen som man inte annars känner.


Sedan var vi ute i flera timmar. Skönt att gå i vackra kvarter och strosa runt.



Har en förkärlek till kyrkor. Njuter av atmosfären och här är vi inne och kikar i den vackra Vasakyrkan.


Sedan satt vi en stund utanför där Janne bor vid kanalen. Är ni i Göteborg- gå in i trädgårdsföreningen och ska ni inte springa eller pw kan man ta en skön promenad. Ljuvligt vackert och det är där ni oftast springer på mig. =)
Dagen har rusat fram och just måndagar är oftast ganska mycket att fixa med. Massa mail, kunder på salongen och leverantörer som ringer. Varor som kommer, nya webbshopen och ditt och datt. Men det är sånt här jag brinner för. Utmaningar och tidspress. Då jag jobbar jag bäst. Skulle aldrig klara av att bara vara hemma och jobba. Jag gillar när det händer saker. Träningen är dock min frizon där jag stänger av precis allt. Laddar batterierna.
Mina knän är mycket bättre och jag tog en morgonrunda nere i Göteborg tidigt i morse och mitt på dagen ett lunchpass på rehabcenter. Jag har en duktig sjukgymnast som hjälper mig med lite andra övningar. Skönt att det är på väg att bli bättre. Efter vår träning ställde jag mig på crosstrainern och körde ett 35 min tungt förbrännings/konditionspass.


Variera er träning och framförallt- var  rädda om era knän så ni inte åker på det jag gjorde. Sprang för mkt på asfalt sedan sa det pang. Men nu så, nu —-> går det framåt. Tänka positivt hjälper oss med mycket.
Drog och handlade direkt efter salongen och visste jag hade tagit upp kyckling hemma, både jag och tjejerna gilla alla möjliga kycklingrätter men så jobbigt när man inte kommer på något. Puh, men sen så!
Vi gjorde chicken Thai!


Steker alltid i kokosolja och jag dricker ett par msk om dagen. Drar ni på er massa virus och skit? Drick kokokolja.


Tjejerna tog även ris till.
Receptet lovar jag fixa i nästa inlägg.



Har även fått hjälp av Lisa-Marie att fota detta blåa söta virkade linne från Love forever. Alla som handlar för över 1500kr kommer nämligen få med en sådan nu när vi öppnar.




Nu sitter jag och jobbar för fullt. Har pratat massor med Terece om allt som ska var klart och vet ni- Strular inget så kör vi igång webbshopen i morgon!! Så kul! Ni kommer hitta länken här inne på bloggen.


Detta rum är inte bara matsalsrum utan har också blivit mitt ”kontor”, hihi.  Trivs <3
Nu ska jag jobba en stund till. Har testköpt i webbshopen och allt funkade, tralla lalla! Vi får se i morgon om vi är lika glada eller om vi har panik för att allt kraschar. Hjälp.  Håll tummarna för oss!
Vi hörs snart. Sov gott och god morgon om ni läser till morgonkaffet.
//Kärlek
ps. Ni har till kl 10 i morgon på By leonnie grejerna hos inreda.com. Kod JOHANNATOFTBY så dras 20% rabatt av!