• 2014-10-01, 08:32
  • 11
Grattis! Du vann en natt i sviten!

Tjohoo så många som ville vara med i tävlingen om att vinna detta lyxpaket på SPARhotell. En pampig svit med fylld minibar med plats för 4 personer. Jag önskar jag kunde ge er alla en natt i denna svit men är det tävling måste någon vinna.

Och vinnaren är…..

Susanne Lind 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Jag mailar dig på den mailen du uppgav och hoppas ni får en underbar vistelse i Göteborg.

DSC_0923

Bara om ett par timmar kommer en till  tävling så då har ni en ny chans! Tänk på att när ni är med i tävlingar är rätt mail viktigt samt dela inläggen på facebook knappen nedan under bloggen.

Puss så länge!

Kommentarer

Anna-Lena N 3 år sen

Jättestort Grattis till vinsten Susanne! Jag är jätteavis men superglad för din skull. Hoppas du får det jättemysigt.

Lena 3 år sen

Oj så fina en sånn skulle jag gärna vilja ha!

Maria Blomström 3 år sen

Supergrattis till dig som vann – kanske jag kan få hänga på, haha.. Hade vart underbart få vinna detta men provar lyckan igen i annan tävling…
Njut av din vinst…

AnnaE 3 år sen

Grattis Susanne! :)

Jessica Eliasson 3 år sen

Grattis till vinsten!

Med vänlig hälsning jessica

Sylvia 3 år sen

Grattis! Så roligt du fick vinna utan en massa fjäsk och krusande!

Glamour-Psykologen 3 år sen

Grattis Susanne säger jag! Så avis, hade GÄRNA legat i den där sviten just nu, haha… ;) Kram!

Ann-Sofie 3 år sen

Stort grattis Susanne :)

Daniela 3 år sen

Jag håller med! jag har inte heller Facebook och tycker att det är så synd att man inte kan vara med i alla häftiga tävlingar du har Johanna! Du brukar alltid lotta ut så bra vinster! Tycker jättemycket om din blogg och all inpiration du ger kring inredning, träning mm. ha det bra och hoppas att det ngn gång går att ha tävlingar för oss utan Facebook :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej Daniela och Sara!

Tack vad glad jag blir!!

Jag förstår vad ni menar men det finns regler i alla tävlingar och oftast är det fb som är en utav uppgifterna. Men jag brukar säga att man kan vara med ändå.

kram Johanna

sara 3 år sen

Hej Johanna!
Jag läser din blogg och du ger mig mkt energi och glädje. Det jag dock tycker är lite tråkigt är när det är tävlingar. Jag har inte Facebook och kan därför aldrig vara med och tävla. Det tycker jag är synd.
Är det nåt som du kan ta med det och kanske ändra på nån?
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Vad roligt att ni gillar choklad, speciellt att ge bort! Men jag tävlade ut två chokladhjärtan så ni kan behålla ett. Älskar tävlingar, det är så kul att se alla kommentarer. Tack…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…