Fin inredning!


Måste visa er en mysig inredningsbutik som finns här i Skövde men också på webben. Den ligger på Östermalm, Grenadersgata 5 och heter Butik Rufft som drivs av Eva som jag fick kontakt med på instagram. Häromdagen var jag där och kikade, det finns så mycket fint! Både märken och lite billigare grejer. Bor ni i Skövde eller häromkring? Då måste ni åka dit. Längts ner i inlägget har ni 20% rabatt på allt fram till onsdag.




Jag gillar när man har butiker som ”inte är som alla andra”, detta är i en källarlokal, mysigt och ruffigt.


Här är Eva med sin dotter. Har ni hört talas om Chunky plädar som är så populärt nu, speciellt på instagram om ni följer inredningskonton. Nu har jag också beställt en! Eva stickar så fina! Bild nedan lånad från Evas bild på Instagram ”Chunkypläd” bild från maa1983 i Norge. Sååååå fint.



Jag har beställt i färgen Pewter som är lite åt aubergine/grå i färgen.



Denna färg blir det som ligger ovanpå den rosa och blå. Det förstår ni säkert om ni vet vad jag har för färger i mitt hem 😉 Mest grått och vitt, haha.
Blev glad över att dom hade dessa sittpuffar i läder. Har letat men inte hittat det där mönstret jag var ute efter, lite marockanskt.


Hittade även en stor vas med hamrat glas, superfin! Satte ett stort blockljus i.



Så här ser puffen ut, blev kär i den så måste ha en till bredvid. Tycker det är mysigt att blanda material, päls i soffan, läder i puffen och Chunkypläd kommer vara i Merinoull.



Gillar naturmaterial och även dom färgerna, känns lugnande och harmoniskt.


Nu får ni får 20% på allt hos butik Rufft HÄR. Rabatten gäller fram till och med onsdag, ni behöver ingen kod utan kan handla direkt! Tror garanterat ni hittar något, ska även visa er en marmorbricka till ostar som också är därifrån. Shoppen har massa kul!


Kram!

I samarbete med Butik Rufft