• 2017-03-12, 19:41
  • 7
Lucy somnar i bilen

Nu har jag varit och hämtat Lucy, hon har varit och lekt med sin syster Bambi hos vår uppfödare, tack världens bästa Susanne och Håkan, ni är underbara.

Klicka på filmen så får ni se hur trött hon blev när vi precis satte oss i bilen. Så gulligt så jag smälter, en liten tröttis.

Hoppas ni haft en härlig vårhelg! Jag var med tjejerna här i Göteborg i fredags och igår, sedan åkte vi till Jannes bror och hans familj på kalas och blev kvar hela kvällen och tittade på finalen och åt god mat. Jättemysig kväll och häftigt att Robin vann, jag gillar låten.

Sitter och tokjobbar just nu hos Janne i Göteborg, Lucy ligger bredvid och stensover, hon blir helt slut av att leka med sin syster hela helgen, haha.

I veckan blir det jobb på salongen, möten och redigering av  nya filmer. Nu blir det även vlogg här inne! Är supertaggad och älskar filma.

Vi hörs snart igen, då kommer tips på outfit.

 

 

2017-03-12 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Anne 12 månader sen

Haha, Lucy ser ut att ha haft en tuff helg. Sitter verkligen och nickar till, skruttan. ;-)

Helen 12 månader sen

Hej Johanna. Måste bara fråga vilket pogram har du när du redigera dina filmer? Mycket bra blogg 😊.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Tack Helene! Jag har köpt Final cut pro!

kram Johanna

En annan Nina 12 månader sen

Lilla plutten Lucy. Sov gott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Ja hon var så trött, haha :)

Eva 12 månader sen

Ååh så söt liten tröttis, smälter också, sååå söt hon är!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Tack Eva, ja hon var helt slut lilla plutten.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag fyller vår Lucy 2 år! Kan inte fatta att det går så fort, vår älskade lilla tjej som förgyller vår liv med så mycket kärlek. Och bus. Hittade några filmer från…

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Migrän från helvetet slog till i eftermiddags. Finns ingenting som är värre. Jag trodde jag skulle tuppa av. Jag kände det var på gång i morse men tänkte att det bara var…