• 2017-07-09, 17:06
  • 10
Roadtrip Europa dag ett

Självklart kommer ni kunna följa vår resa här inne. Det blir mycket blogginlägg under resan och nu är vi på väg!

Dag ett på vår roadtrip ner genom Europa, så spännande detta ska bli. Det är ganska mycket fix och planering inför den här typen av resa så det är alltid skönt när man är på rulle. Cyklar ska med, allt måste funka, alla kläder till både cykling och vandring, utrustningen fyller ju halva bilen, haha.

Sedan finkläder, badkläder förstås och mina kameragrejer fyller nog en egen väska med laddare och allt.

Den här resan bestämde vi att vi bara ska ha mjuka väskor med. Packningen måste vara smidig och hårda väskor tar alldeles för mycket plats. Jag som är ganska rörig av mig mår bättre av att ha ordning på grejerna så jag ser vart allt finns.

Packade hela kvällen igår men skönt att sortera och lägga i högar innan.

Mina smarta köp på Ullared blev alltså stora rymliga väskor. Likadana för jag tycker det känns rörigt med olika väskor med olika mönster. Löjligt jag vet.

Så bra väskor! Rejäla, stora fickor både utsidan och insidan, handtag och skönt axelband. Jag tyckte jag ville ha ännu mer ordning så jag köpte en adresstaggar och satte en lapp vad som finns i varje väska.

Låter inte klokt men åh så skönt! För när vi stannar så ofta som vi gör vill vi lätt kunna ta ut rätt väska istället för stå och rota. Janne blev imponerad. Och lättad, hehe.

Ullared har billiga grejer, en del bra en del mindre bra. Jag var inte där inne länge faktiskt, fruktansvärd upplevelse med alla vagnar som krockar och folk högt och lågt. Marilyn gick inte ens med in, hon satt i bilen. Haha-

Lisa-Marie var gullig och gick upp tidigt i morse för att köra mig och Lucy och alla väskor till tåget. Typ ett stort gäng väskor. Janne stod på perongen och hämtade oss nere i Göteborg.

Älskade Lucy ska vara hos våra fina uppfödare Susanne och Håkan, Black Oranges. Finns ingen som jag är så trygg med.

Så proffsiga och kunniga, de tar hand om sina hundar med kärlek. Lucy har sin syster där som hon älskar, älskar! Vi kan inte ens säga ordet ”Bambi” för då rusar hon till dörren. Jag märker varje gång att Lucy mår bra där, hon blir överlycklig när jag eller tjejerna hämtar men vi ser att hon mår bra. Viktigt.

Har alltid en stor klump i magen och mår nästan dåligt innan vi ska iväg men jag vet att hon är på allra bästa stället. Hon behöver även vara i en flock ibland och leka med andra hundar.

Älskade lilla plutt. Hon är min och tjejernas allt.

Sitter just nu i baksätet och jobbar en stund för det är ingen sol där, kan se datorn. Perfekt!

Nu är vi i Danmark. Vi gör ett stopp i Flensburg där vi övernattar en natt, i morgon blir det Prag! Jannes pappa är också med några dagar men åker egen bil, han är en jäkel på att cykla och det var han vi blev inspirerade av när vi hälsade på han och Jannes son Erik som var nere i Italien och cyklade. 73 år och kör många mil om dagen.

Puss och kram så länge, tack för att ni följer bloggen. Missa inte instastory för massa film från vår resa. HÄR. 

 

 

 

Kommentarer

Ann 7 månader sen

Tack för alla tips hur man kan mätta magen, resa, träna osv. Har du något tips om tänder? Dina ser så vita och fina ut och med perfekt tandrad på vissa foton.

Henrik Olsson - Föreläsningar 8 månader sen

Hoppas att ni får det riktigt trevligt! :)

Kör försiktigt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla!
Ja då, Janne kör säkert tack och lov. Snart i prag!

Eva 8 månader sen

Hej på dig …va roligt men vill inte tjejerna hänga på? ser fram emot bilder på er semester kram å va rädda om er <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Haha nej inte på denna typen av resa.
Båda jobbar dessutom.
Vi åker till Grekland tillsammans i Augusti :-)

Tack! Nu väntar Prag!

Linda 8 månader sen

Men hennes tjejer kanske inte vill med sin mamma när det bara är hon och Janne, sedan är de väl stora och vill va med kompisar istället.

Anna g 8 månader sen

Ooo vilken fin blus den vita , vart är den ifrån ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Kolla inlägget efter ;-)

Ann Bengtson 8 månader sen

Jätte kul att återigen få följa eran resa! Ha en underbar semester och kör försiktigt 😉😉

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla du! Jag sitter i bak och jobbar och Janne kör säkert och fint.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag fyller vår Lucy 2 år! Kan inte fatta att det går så fort, vår älskade lilla tjej som förgyller vår liv med så mycket kärlek. Och bus. Hittade några filmer från…

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Migrän från helvetet slog till i eftermiddags. Finns ingenting som är värre. Jag trodde jag skulle tuppa av. Jag kände det var på gång i morse men tänkte att det bara var…