• 2017-08-08, 10:00
  • 20
Så får du mindre rynkor

Jag älskar att prova nya produkter för hudvård och skönhet! Nu har jag börjat använda en hudvårdsprodukt från Oslo Skin Lab som heter The Solution Anti-wrinkle Collagen. Det finns studier om produkten som visar signifikant minskning av rynkor redan efter 8 veckor och jag har redan kört ett par veckor. Produkten är helt ny i Sverige, men jag har hört massor om den och är väldigt nyfiken.

Vill ni beställa eller läsa mer hittar ni det HÄR.

Huden hålls elastisk och rynkfri av ett naturligt fiberprotein som heter kollagen. Ju äldre man blir, desto mindre kollagen har man kvar naturligt i huden. Den blir torrare och tappar sin lyster. Precis innan jag påbörjade kuren gjorde jag en hudscanning i ansiktet och jag var skrämmande torr. Nu ska det bli ändring på det!

Kollagenet i The Solution  har i flera studier visat en genomsnittlig minskning av framträdande rynkor och fina linjer med över 20 procent efter åtta veckors regelbunden användning. Så jag testar det nu för att se hur bra det fungerar.

The Solution från Oslo Skin Lab är ett kollagenpulver som blandas i mat eller dryck och som inte smakar någonting alls. Det går bra att bara ta med ett glas vatten. Jag dricker det varje dag nu och kommer att vara ärlig med resultatet som ni får se när kuren är klar efter åtta veckor.

Jag är så nyfiken på om huden kommer att få mer lyster och spänst!


2017-08-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 3 veckor sen

Hej Johanna,
Tänkte testa detta så jag är intresserad av vad du tyckte? Hur blev resultatet?
Tack för en bra blogg🤗
Kram Anna

Anna 3 månader sen

Jaha, vad blev resultatet?

Svart-Stina 3 månader sen

Varit inne på deras hemsida och kollat, låter ju verkligen vettigt och intressant i teorin i alla fall :)
Nyfiken på vad du tyckt längre fram? Har du skrivit något mer inlägg med en uppföljning?

Jag är 40+ med ganska bra hud för min ålder, för har aldrig rökt, och tycker det är trist att sola… Men har problem med att huden alltid är så torr (har alltid varit det, så är väl genetsiskt, och blir ju knappast bättre med åren…) och tunn utan lyster… Skulle detta vara nåt för mig?

Susanne 7 månader sen

Blir intressant vad du tycker efter testet. Kan tänka mej detta, om du tycker det gör skillnad.
Vem vill inte bli kvitt lite rynkor på ett så lätt sätt om det funkar:)
Jag och tecken på datorn går inte ihop, hoppas det betyder glad´ min hihi

Anna 7 månader sen

Om du inte blir nöjd med resultatet, får du enligt kontraktet med företaget, säga att det inte var någon bra produkt?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Självklart men jag tar reda på mycket fakta innan, testar det själv och läser om vad det innehåller.

Maria 7 månader sen

Det man ska betänka är att produkten (kollagen typ 1) utvinns av djurben. Om man är noga med vad man stoppar i sig alltså ;-)

Charlotte 7 månader sen

Hej Johanna! Vart kan man göra en hudscanning?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Man kan göra det gratis tex på apoteket eller om man vill ha en mer utförlig så kan man göra det på en hudvårdssalong

Kram Johanna

Pirkko 7 månader sen

Jag brukar ha bekymmer rynkor…
Men jag blir nog aldrig slät .🙋❤
Ha en glad sensommar 🍹🍹

Linda 7 månader sen

He j.

Jag tror inte på detta. Jag är över 45 och har knappt
en enda rynka. Sol rökning levnadsvanor spelar in.
Arv och genor. Min mamma har aldrig haft rynkor tills
över 65 år. Jag får förfrågan om jag g jort något aldrig
levt sunt,röker inte, solar inte i tid och otid.

Dricker endast vatten. Rynkor har sin charm kommer de en dag inte hela världen.
De är livets gång. Vi är inte 20 år för evigt, Johanna gör som hon vill. Alla bestämmer i sitt liv.

Kram en annan Linda

Svar på kommentaren:
Anneli 7 månader sen

Följt Johannas härliga blogg i många år, medveten och snygg kvinna som lyckats. Jag tycker hon är cool som skriver och tipsar om det hon vill. Tänk vad trist om hon hade tipsat om saker VI vill. Då blir det ju inte Johannas blogg.

Charlotte 7 månader sen

Alla gör som dom vill såklart. Finns alltid någon som tjänar pengar på sånt här. Att rynkorna blir mindre tror jag inte jätte mycket på, däremot som någon skrev att hyn kanske blir något fräschare. Tror de där med rynkor är genetiskt betingat och såklart för Mycket sol o alkohol.

Svar på kommentaren:
Ullis 7 månader sen

Rökning är allra värst.
Sedan behöver inte Johanna ta varken botox eller några speciella krämer. Hon är naturligt snygg, vet ingen som har hennes utstrålning och energi. 🙌🏻Sticker väl i en dels bittra ögon.

Blåögd 7 månader sen

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ….. ja vad gör ”hon” inte för att tjäna pengar med ”sponsrad inlägg” säger ”hon” som använder botox sedan länge! Kul där johanna … vi går säkert på den … för vi läsare är så dumma och blåögda ….

Svar på kommentaren:
Linda 7 månader sen

Blåögd har nog svårt med synen också, bitterheten smakar mumma va? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Oj fastnade visst på tangentbordet

Eva 7 månader sen

Där kom det vanliga från ”den där” ja… Vad är det som är kul? Har hon förnekat att hon använt botox? Nej just det hon har varit öppen med det. Är du Blåögd medveten om att botox tar man bara på enstaka ställen och inte över hela huden. Ja Du verkar blåögd och korkad iaf, och bitter.

Maria 7 månader sen

Men för fan bitterkä…
Orka bry sig ens. Är det så jobbigt att Johanna har reklam och tjänar pengar på sin stora blogg.

Fattar inte hur man ens kan orka skriva en sån töntig kommentar.

Tack för alla fina tips du ger, läser bloggen flera gånger om dagen. Gärna fler inlägg ;-)

Anette 7 månader sen

Har faktiskt läst om detta, tror det är bra!

Marie.L 7 månader sen

Min kompis har provat, hon märkte inte stor skillnad men efter några månader hade hon bättre hy.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Migrän från helvetet slog till i eftermiddags. Finns ingenting som är värre. Jag trodde jag skulle tuppa av. Jag kände det var på gång i morse men tänkte att det bara var…