• 2017-08-08, 20:46
  • 11
Varnhems klosterkyrka

Innehåller adlinks och annonslänkar

Älskade vänner, stort tack från hjärtat för era fina kommentarer och hälsningar. Igår var det sorgens dag och pappa hissade flaggan på halv stång. Så vackert men sorgligt. Jag har vattniga ögon hela tiden, det är så konstigt och ledsamt. Usch vad tungt när våra kära lämnar oss. Tomheten är svår.

Idag gjorde jag och Marilyn en liten utflykt till Varnhems klosterkyrka som ligger mellan Skövde och Skara, har ni varit där? De har även ett mysigt fik i en lummig trädgård precis vid klosterkyrkan. Vi var där ganska mycket när barnen var små, det är rogivande, vackra omgivningar och de har gott fika. Kändes så bra att vara där just idag.

Jag älskar kyrkor, tycker det är så pampigt och härligt. Varnhems klosterkyrka är ju även speciellt. Det var även här de bland annat spelade in filmen Arn.

Vi strosade runt och sedan fikade och satt i den lummiga trädgården, ni måste åka dit om ni inte varit där. Finns vackra platser här i Skaraborg.

Marilyn övningskör för fullt, hon gillar att köra min CH-R! Men den är riktigt grym. Älskar den mer och mer. Den har automat så hon kör även med sin pappa som har en annan bil. Men det är bra att köra så mycket så möjligt ute i trafiken. Ser ni Lucy? Hon är fastspänd men sträcker på sig, måste ju vara med i bild.

Min röda klänning finner ni HÄR. Normal i storlek. Superskön och billig på rean nu.

I höst kommer det massor med rött och vinrött, kul med färg och en röd klänning är kvinnligt tycker jag. Kärlekens färg.

Ni hittar fler söta både röda och vinröda HÄR.

 

2017-08-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 7 månader sen

Hej Johanna! En undran.. varför har jag alltid röd text i mina kommentarer plus några fler. Är det för att jag varit otrevlig nån gång? Hej!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Hej!

Du menar att ditt namn är markerat?
Otrevlig? Haha, ingen aning, har du det?

Det är markerat som en ”länk” för att du skriver in din mail där man egentligen ska skriva en hemsida eller bloggadress om man vill. De andra du ser som har det kanske skriver sin webbsida mm där.

Hälsningar Johanna

Charlotte 7 månader sen

Svårt att veta vad gränsen kan gå för varje människa om när man är otrevlig osv.. vi hade en konversation om nåt tjafs för längesen o sen dess blev jag ” röd” haha men nu vet jag. Tack för svaret :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Nej det är du som skriver in din mail på fel ställe. Skriv det bara där det står mail så blir inte namnet som en röd länk.

Sandra 7 månader sen

Har aldrig varit där, tack för tips 👍🏼
Jag tycker om att gå in i kyrkor, så fint och mäktigt på nåt sätt. Lugnet lägger sig och man känner ro.

Tänkte på er, visst är det tufft när nån nära och kär lämna oss 💕

Kram på dig ❤️

Linda Brolim 7 månader sen

Älskde Varnhem. Född och uppvuxen där så runt kyrkan har jag lekt mycket. Kan verkligen rekommendera det som utflyktsmål.

Sussie 7 månader sen

Är från Stockholm och min syster pluggade till sjuksköterska i Skövde för några år sedan och hon tog sin examen för några år sedan och då hade dom utdelning av deras stipendium där i Varnhems kloster, en otroligt vacker plats, det var jätte trevligt att få komma dit och uppleva den otroliga miljö, värt ett besök!

Klickat hem klänningen och jag hoppas den ser lika snygg ut på mig som på dig☺
Kom gärna med mer tips och gärna med vad man kan kombinera kläderna till, vardag som fest, skor, accessoarer mm….
Kram sussie

Lena 7 månader sen

Vad fint och mysigt med fika i en trädgård.

Linda 7 månader sen

Klickade hem den röda direkt! Du visar alltid så fina kläder.
Varnhem har vi varit i men det var många år sedan, ska nog ta med familjen dit en dag.
Roligt med alla dina tips!

Jeanette 7 månader sen

Kul att du var i Varnhem! 😊Är uppvuxen här och flyttat tillbaka nu när jag fått egna barn. Gifte mig i Varnhems klosterkyrka för ca 1 år sen och mina barn är döpta där.💕

Anki 7 månader sen

Fotat Christians hus ser jag;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Migrän från helvetet slog till i eftermiddags. Finns ingenting som är värre. Jag trodde jag skulle tuppa av. Jag kände det var på gång i morse men tänkte att det bara var…