• 2017-09-08, 11:18
  • 1
Vi reser till Österrike!

Samarbete och reklam med Österrikes Turistbyrå 

Jag älskar Alperna och är väldigt glad över mitt samarbete med Österrikes Turistbyrå! I veckan var jag och Janne inbjuda till en matupplevelse utöver det vanliga. Vi skulle få laga en österrikisk lunch tillsammans med stjärnkocken Willy Pfister som driver mysiga familjehotellet Neuen Post i Mayrhofen.

Det var ett härligt gäng som fick laga middagen som bestod av kalvkind med selleripuré, grönsaker och karlJohan svamp tillsammans med hjälp av Willy. Han berättade om kärleken till matlagning och om de lokalt odlade råvarorna de alltid använder.

Jag som älskar matlagning blev så inspirerad! Jag fick många små knep och tips från Willy, framförallt när jag och Janne skulle göra desserten. Vi stod för den klassiska Kaiserschmarrn med plommonkompott. Man kan säga det är pannkakor man delar i små bitar och häller den goda kompotten över.

Huvudrätten och desserten blev så god.

Jag älskar alperna och i somras cyklade vi som i vet i Halstatt och Zell am See, i januari gör jag ett samarbete i Österrike men då blir det skidåkning, tjoho!

Thank you Willy for a wonderful lunch, see you in Austria!

2017-09-08 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Eva 6 månader sen

Så kul…så gott och trevligt det ser ut! Kul att ni ska till Österrike på skidåkning också. Ha en fin kväll!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…