• 2017-09-09, 16:41
  • 7
Lördagsoutfit!

Innehåller adlinks 

Nu sitter vi i bilen ner mot Landvetter, idag åker vi till Palma! Här vräker det ner regn så det känns extra skönt att åka iväg idag. Jag körde omkring som en galning igår och hämtade upp alla grejer som ska ner i goodiebagen till tjejerna. Det blir fantastiska goodiebag! För er som inte läst vad jag ska göra i Palma så arrangerar jag alltså en tjejresa med en Eurotravel Sports, så taggad jag är att få möta hela gänget som ska med. Snart ses vi!

Här är jag hos Clarks och god Susanne som har skänkt så fina grejer, tror tjejerna kommer bli glada! Här är min bil fullastad med lådor, den rymmer verkligen hur mycket som helst. Älskar köra den här bilen.

Dagens lördagstips är denna outfit. Kul med lite höstnytt nu. Hade packat ner min stora kamera så fotade snabbt med mobilen, ni vet hur det är före man ska flyga. Lite stress, haha!

Byxorna som är slim ser lite ut som skinn, sköna! Inte så där kladdiga eller klistrar sig fast. Dragkedja längst ner. Normal midja, inte hög och inte låg. Kap!

Ni hittar byxorna HÄR. 

Blommigt är fint i höst! Söta blusen som är one size finns HÄR. (black flower) Men det finns fler färger. Söta band längre ner på ärmarna.

Skor Valentio, väska Tory Burch.

Mysigt med alla tända ljus nu. Igår kom darling upp så vi åt middag med tjejerna på kvällen.

Det blev faktiskt kött! Har inte ätit kött på länge och gjorde pepparsåsen och ugnsstekta tomater på kvist. Gott!

Ni kan följa mig på instagram/story så får ni se mer filmer från resan. Kommer även köra mycket live!

Jag har även ett inlägg från Annica men som jag har skrivit åt henne. Jag vet ni är många som tänker på henne och undrar hur hon mår, hon har det väldigt jobbigt just nu men jag ska försöka lägga ut så fort jag kan. Hon fick blod på Sahlgrenska igår så jag hoppas hon mår lite bättre idag.

Stor kram, hörs snart igen

 

 

 

2017-09-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Heidi 5 månader sen

Hej! hittar ingen info på Eurotravels sports sida om träningsresa…har ni egen specialresa?

Lena M 5 månader sen

Jag skänker Annica många tankar och förhoppningar om ett tillfrisknande, krama henne hårt när du träffar henne. Men oj vad gott det ser ut på tallriken, jag och maken hittade massa kantareller igår, så det blev en god toast på höstkantareller och nu är trattisarna på tork. Mmmm… gott till alla grytor och soppor i höst.
Trevlig resa och ta hand om dig och de dina. Du ser verkligen superfräsch ut!
Kramis

Karin 5 månader sen

Så snygg du är ! Ha det så bra i Palma !

Sandra 5 månader sen

Så fin du är ❤️
Ha det så jättebra i Palma nu.

Ja man tänker på Annica mycket. Sänder all min kärlek och styrka till henne ❤️
Kram Sandra ❤️

Sara 5 månader sen

Åh vilka snygga skor!
Är inne på deras hemsida, men ser inte just dessa…har du haft de ett tag eller är de nya?
Vh Sara

Svar på kommentaren:
Andrea 5 månader sen

Jag tror du tittar på fel sida, dessa fantastiska skor har funnits några år och är på väg att bli klassiker :)
https://www.valentino.com/se/shop/women/shoes/pumps
Annars säljer Nathalie Schuterman dem i Sverige men just nu är det ont om storlekar.

Eva 5 månader sen

Supersnygg outfit! Blusen wow så snygg och skorna, ja även byxorna! Ser ut som ni hade en härlig kväll, ser mysigt och gott ut. Trevlig resa!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…