• 2017-09-13, 10:35
  • 12
Palma

Vi har fantastiska dagar här i Palma, vilken härligt gäng tjejer som är med på den här tjejresan! Sedan har det varit mycket känslor och tankar kring allt som vår älskade Annica är med om nu. Hon fick åka ambulans ner till Sahlgrenska igår för de får inte ordning på blödning inne i buken. Det verkar bli akut operation igen idag eller morgon, jag vet att ni är så många som tänker på henne, jag skriver här igen under dagen när jag vet mer.

Följer ni mig på instastory har ni kunnat hänga med på resan! Jag är så glad och tacksam för dessa dagar, så mycket energi och skratt! Nu blir det en ny tjejresa som kommer gå till Paris, väntar bara på besked från hotellet vi ställt förfrågan till om de kan ta en stor grupp.

Jag har hur mycket bilder som helst som jag kommer lägga ut när jag kommer hem, då ska ni även få några tips om ni ska till Palma!

Vi hade bokat solsängar på Puro beach Illetas i förrgår och vilken dag vi fick. Stekhett, inte ett moln på himlen.

Har även haft workshop hår och styling, kul att så många ville vara med. Där tävlade jag även ut en GHD plattång, älskar överraskningar!

 

Byxdressen finns HÄR. Gillar att den inte sitter helt ihop, superfin när den är lite lösare och det blir som tvådelat men ändå en byxdress.

Runda uppför mot slottet och slående utsikt!

Går inte beskriva hur mycket skratt det varit på den här resan! Sitter vid poolen på hotellet nu så jag lägger in bilder i detta inlägg allt eftersom.

 

2017-09-13 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Evamaja 5 månader sen

Hur går det för Annica??? ❤❤❤❤

Gunilla 5 månader sen

Annica är i mina tankar❤️

Cissi 5 månader sen

Annica 🙏❤️🙏

Anna 5 månader sen

Så otroligt härligt ni har det!! Tack för allt du delar med dig👍🏻

Susanne 5 månader sen

Så toppen ni har det :-)
Fortsatt härlig resa.
Kram och många massa styrkekramar till Annica <3

Katarina Andersson 5 månader sen

Ni ser ut att ha det fantastiskt min syster är med och följer er varje dag jag är super taggad på att hänga med på nästa resa till Paris , lägger du ut det här på bloggen när det går att boka/anmäla sig?

emma 5 månader sen

så underbart de ser ut, önskar jag var där! ha en underbar fortsatt resa.

KRAM

Marita 5 månader sen

Så härligt ni har det man vill ju vara på plats 😀 Såg att det förmodligen kommer en resa i Maj 👍🏻 Mina tankar är hos Annica och hennes familj idag ❤️ Fint av dig och uppdatera ❤️ Ha det fortsatt underbart i Palma

annette 5 månader sen

Ser superhärligt ut, någon gång ska jag till Palma!!
Tänker på Annica, tack för att du låter oss veta. All kärlek och styrka till henne.
kram kram

Pia Persson 5 månader sen

Mina tankar finns hos Annica och jag hoppas innerligt att operationen skall gå bra. Hon är så tapper i sitt kämpande mot denna hemska sjukdom. Läkaren var en hjälte sist och jag hoppas att han är det även denna gången. Är tacksam för uppdatering då man tänker ideligen på henne. All kärlek och styrka till Annica <3<3<3

Ingrid 5 månader sen

Ni ser ut att ha det härligt. Har varit många gånger på Mallorca, älskar den ön.
Tänker mycket på Annica och hennes familj.
Kram

Sandra 5 månader sen

Så fint du har det i Palma. Gott att få ny energi och kraft 💕
Kul att få ta del av och se hur du haft det i Palma, se fram emot fler bilder 😊

Ja, Annica finns i mina tankar hela tiden ❤️ Tack för du låter oss veta. Annica är en kämpe och jag tro på henne. Men vill inte att hon ska få genomlida allt det hon får göra. Inte rättvist nånstans!

Sänder återigen styrka och kärlek till henne.
Kramar Sandra ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Nu är jag hemma från fantastiska dagar från vår rekresa i Palma. Som jag tidigare skrivit gör jag ett jobb med ett resebolag och arrangerar härliga tjejresor och den här resan går…

Ni frågar ofta om bilder från mitt hem och jag delar gärna med mig av tips och inspiration om ni gillar det. Jag tycker det är viktigt med ett personligt hem, man…