• 2017-09-14, 13:11
  • 4
Få pengar tillbaka hos Refunder.se

Här kommer ett riktigt smart tips till er! Jag vet att många gillar att shoppa på nätet, man spar tid och man kan sitta vid datorn i lugn och ro, eller läsa bloggar som tipsar om bra saker. 

Refunder.se är Sveriges största cashbacksite där du får återbäring på alla dina onlineköp och har gratis medlemsskap! Du får pengar tillbaka på allt du köper i anslutna butiker. Missa inte rabattkoden nedan!

De har över 650 anslutna butiker, mina tjejer brukar handla både hos Nelly och Bubbleroom som finns med, nu får de även pengar tillbaka när de handlar.

 Jag tipsar ofta om snygga kläder hos Ellos, även där får ni cash back!

Så här fungerar det:

1. Registrera dig gratis på Refunder HÄR och ange kampanjkod JOHANNA för att få premierna nedan
2. Kika igenom alla butikerna som finns där (t.ex. Åhlens, Ellos, Zalando m.m.). och klicka dig vidare till butiken via Refunder.
3. Allt du handlar på den hemsidan får du nu återbäring på, i vissa fall upp till 20%, in på ditt bankkonto.”
 

Du kan när som helst gå in på ditt konto och se hur mycket pengar du har fått tillbaka som du enkelt kan föra över direkt till ditt bankkonto. Smart va!

Passa på att registrera dig nu för här kommer ett grymt erbjudande! Du får nämligen 50 kr helt gratis insatt på ditt bankkonto vid ditt första köp.

Använd koden JOHANNA, dessutom får de 10 första registreringarna en biobiljett, en månad på BookBeat och dubbel återbäring på Refunder så skynda er in för att registrera HÄR! 

Hur bra som helst!

 

 

 

2017-09-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Jessica 5 månader sen

Visst skulle du skriva en bok? Vore kul att läsa ngt inlägg om planerna om detta

Lena 5 månader sen

Kul Johanna att du gör reklam för det är de stora bloggarna som gör det har jag sett.

Du borde göra reklamfilm, har sett när du filmar på instastory.

Eva 5 månader sen

Men gud vilket bra erbjudande! Du borde vara med i deras reklamfilm Johanna som flera andra bloggare varit bl a Tyra, Petra T och Hannah G. Skulle passa dig ;)

Pirkko 5 månader sen

Klart😃🙋

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Migrän från helvetet slog till i eftermiddags. Finns ingenting som är värre. Jag trodde jag skulle tuppa av. Jag kände det var på gång i morse men tänkte att det bara var…