• 2017-12-10, 12:21
  • 7
Ansiktsbehandling hos Caroline på SKIN hudkliniken

Nu ska jag berätta vad jag gjorde nyligen! Jag älskar ansiktsbehandlingar och går ofta till Caroline som ni säkert hört mycket om här på bloggen. Hon finns numera på SKIN hudkliniken i Göteborg och har tidigare varit på Löfvingkliniken. Jag har gått hos Caroline i många år, hon är fantastisk.

Du får 20% rabatt på alla behandlingar hos Caroline, missa inte det längre ner.

På SKIN kan man göra många olika ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar men även få hjälp med att ta bort leverfläckar, hudsjukdomar, acne, rosacea och mycket mer. De har flera duktiga hudläkare som är specialister. Jag tog även bort leverfläckar och gjorde läpparna, det kommer i nästa inlägg.

Den här gången gjorde Caroline en medicinsk ansiktsbehandling, Microdermabrasion. Jag har gjort den innan och den ger så bra resultat! Det är som en liten dammsugare, som ett vacumsug kan man säga. Man slipar på huden så det stimulerar kollagen till nybildning.

Den djuprengör, drar upp porer och slipar. Har du ojämnheter kommer du märka skillnad. Det är en skön känsla när hon kör med den här maskinen och det gör absolut inte ont.

Man kan bli ganska torr efteråt men du får med dig en kräm som du ska smörja dig med.

Efteråt blir man lite röd men inget annat, hon avslutade med en peel of mask och en kolmask som lugnar. När masken sitter får du en ljuvlig massage och även färg av fransar och bryn om du vill. Hur bra är inte det!

Caroline är så duktig, varm och proffsig. De har ljusa fina lokaler som ligger ovanför den lilla dammen bakom Götaplatsen. Jag märker att huden har mer lyster och mina ojämnheter som pigmentfläckar mm börjar försvinna.

Nu får ni 20% rabatt på alla Carolines behandlingar som gäller vid bokningar fram till 31/12 

Uppge Toftby när ni bokar!

Ni behöver inte komma innan den 31/12 men man får alltså rabatt på alla bokningar man gör. Du kan boka en tid längre fram.

Boka din tid hos Caroline på SKIN hudklinik HÄR eller ring 031-778 07 50 Kliniken ligger på Lyckans väg 2b bakom Götaplatsen.

Nu ska jag ut och åka skidor, det är -14 i Sälen och väldigt klart och fint.

Önskar er en riktigt glad andra Advent!

Kommentarer

Marie 1 månad sen

Älskar dina tips, tack för att du skriver om vart Caroline jobbar. Har försökt få reda på vart hon är, gick alltid hos henne på Löfvingkliniken.

Nu ska jag boka!

Svar på kommentaren:
Caroline Karlsson 1 månad sen

Du är så välkommen, kram på dig!
Med vänlig hälsning
Caroline Karlsson SKINhudkliniken

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

ÅH jag längtar till min behandling nästa vecka, blir skönt före jul!

Kram på dig

Johanna Toftby 1 månad sen

Hon är grym!
Jag har gått hos henne i många år på Löfvingkliniken, hon är bäst!

anne 1 månad sen

Ha en bra andra advent. ♥

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Tack det samma!

Linda 1 månad sen

Låter toppen älskar behandlingar! Jag går var tredje månad.
Har föresten äntligen köpt en stor locktång från Cloud nine, jag tränar och tränar på att göra lockar! Lockarna håller ett tag men så blir de mer raka vad gör jag för fel?
Inte nytvättat hår, har torrt hår, har lite stagda i håret innan, sätter upp lockarna med klämmor, låter det svalna sjukt länge, tar ut rufsar till har i olja och spayar underfrån. Johanna vad tusan gör jag för fel? Älskar dina tips om lockar!
Kram Linda från Gotland

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Nu är vi hemma efter en magisk skidåkning och semester nere i Österrike! Är så glad över detta jobb och jag vet att många tycker det är lyxigt och jag blir bortskämd…