• 2017-12-10, 18:29
  • 144
Barnen ber för Annica

Här har vi en ny text från Annica. Hon har haft en riktigt tuff period nu, med så mycket smärta och illamående från cellgifterna. Dessutom har läkarna hittat en ny tumör, den här gången bakom ena ögat. Usch, det är så otäckt att jag inte vågar tänka på det! Men nu har hon äntligen en bättre dag och vi får höra från henne.

Nu låter vi alla henne veta att vi alltid tänker på henne och stöttar henne, eller hur?

Nu var det länge sen jag skrev här på bloggen. Förlåt för det, men jag har mått så dåligt. Både psykiskt och fysiskt. Röntgen som ska genomföras och sedan invänta besked. Det är som terror varje gång. Jag har haft så ont i huvudet och även i ett öga som jag haft svårt att se med i vissa vinklar. Så rädslan över att cancern även hittat till skallen var stor. Men vet ni? Ingen cancer i huvudet, tack gode Gud!

Däremot fanns det en liten metastas (tumör) bakom ena ögat som antagligen gjort att jag sett lite sämre i vissa vinklar på det ögat. Men behandlingen ska även bita på den tumören.

Dessutom har jag mått så illa efter mina behandlingar. Fruktansvärt illa, bara försökt somnat ifrån det. Och sen hinner jag knappt må bra förrän jag ska göra nästa omgång cellgifter. Jag gör cellgifter en gång i veckan nu. Hur länge vet vi inte, men antagligen tills det inte funkar längre… Men nu känns det värt det för vi har fått veta att cellgifterna verkar fungera.

Tumörerna på ryggen har blivit färre. Det är häftigt att se hur tumörerna på kroppen minskar. Samtidigt en rädsla, när kommer de öka igen? Man lever i ständig oro hela tiden. Men jag har bestämt mig nu att jag måste njuta så länge det fungerar.

Julen är den bästa tiden på hela året tycker jag. Och jag måste njuta fullt ut. Så länge jag får vara kvar här bland de jag älskar så ska jag njuta. Värdena, Alltså, mina cancervärden har också gått ner vilket är jättebra! Två positiva saker som jag ska hålla fast vid.

Däremot kom svaren på lungröntgen och där hade alla tumörer i stort sett ökat, men det var innan vi började med denna nya behandlingen. Så det svaret hade min läkare förberett mig på.

Jag måste våga kasta mig in i tryggheten nu. Grejen är att jag vet knappt hur man gör. Det var så länge sen vi fick positiva besked så jag är livrädd att knäckas snabbt igen.

Nu sitter jag här hemma och ser på alla mina fina stjärnor och tänker satsa på en storstädning. Varje förmiddag när alla barn är i skolan och på dagis så är det den tiden jag ligger och vilar för tröttheten efter allt detta är enorm. Den kallas för fatigue och den tröttheten går inte beskriva. Men jag har ett schysst upplägg nu för då är jag den glada mamman när de kommer hem, då jag fått sova hela förmiddagen.

Å mina älskade barn. De funderar så mycket nu. Många frågor om sjukdomen och om den nya behandlingen fungerar. Varje kväll knäpper de sina händer och ber att deras mamma ska bli helt frisk. Och jag tror nog att Gud hör barnens bön lite extra.

Nu är jag iallafall på god väg att må bättre och då kommer jag skriva lite tätare här inne, för jag vet många undrar hur det är. Och det vill jag tacka er alla för. Det värmer så att läsa alla era fina kommentarer här inne. Ni är helt underbara.

Vill önska er alla en glad andra advent. Själv ska jag kolla på en julkonsert som min mellanpojke medverkar i. Hemsjukvården ska hjälpa mig att ge mig lite extra förebyggande mediciner så vi kan försöka hålla borta illamåendet, jag vill så gärna se detta. Så fint kommer det bli. Att se sina barn gör att man vill kämpa ännu mer. Det är värt allt även all illamående.

Snart hörs vi igen. Stor kram från mig

 Annica

 

 

 

 

2017-12-10 Gästblogg

Kommentarer

Sandra 1 månad sen

Hej Annica! Antar ni kollat upp din äldste sons stora födelsemärke på halsen?! Med tanke på din hudcancer o att han också är väldigt ljus o fräknig har han säkert en ökad risk. Jättefint adventsfönster o julkuddar! :-)

Adela 1 månad sen

Tänker mycket på dig fina Annica och önskar dig verkligen en fin jul och att du ska slippa illamående och trötthet❤️
Du är så fantastisk och ändå så positiv, sååå beundransvärd!
All styrka, julefrid, värme och massa kramar skickar jag till dig❤️🌲
Adela

Jennie 1 månad sen

Du är grym! Jag följer dig, kommenterar aldrig men jag vill säga att du är stark! Jag är inte kristen men tänker på dig titt som tätt och hoppas på det bästa för er (kanske kan det kallas för en bön på nåt sätt). Är också en mamma i Skaraborg och vill önska er alla en god jul, många kramar.

christina backman 1 månad sen

Du är en stark och modig kvinna Annica och jag önskar av hela mitt hjärta att det fortsätter att gå åt rätt håll , det var en ” yes känsla ” som spred sig i min kropp , känner dig inte men följer dig på avstånd .Önskar dig och din familj den finaste jul och minnesvärda nyår hoppas du får njuta av många fler <3 kämpa på <3

Malin 1 månad sen

Va underbart att höra från dig Annica… 💜 Jag tänker på dig varje dag. Du är en helt otrolig, stark människa, som du kämpar. 💜 Jag hoppas att du får en fin jul med din familj. 🎄

Malin 1 månad sen

Du är en riktig kämpa ❤️ Hoppas att du får en fin jul med nära och kära ❤️ Kram på dig Annica

Lisa 1 månad sen

Tänker på dig och din familj ❤️

Karin Högberg 1 månad sen

Älskade, fina Annica! Ord känns fattiga. Ber att du och din familj ska känna er inneslutna i Guds varma famn och att Han ska viska i era öron hur många det är här ute som ber och tänker på dig, din man och era pojkar.
Kram från din vän Marias mamma Karin

Sandra 1 månad sen

Bästa Annica. Tänker på dig så mycket. Tack för du ta dig tid att skriva till oss. Du är en riktig kämpe och en sann förebild. Jag är glad för dina positiva besked om att tumörerna minskad på ryggen. Hoppas på att det fortsätter på den vägen. Ber för dig. Absolut tro jag barns böner gör sig starkare hos Gud.
Sänder värme och kärlek till dig.

Kram Sandra ❤️

Selma 1 månad sen

Tänker ofta på dig och din familj och vad ni går igenom.
Önskar er allt gott och hoppas så att det ska vända nu! ❤️🙏

Linda 1 månad sen

Jaaa va glad jag blir för att läsa att behandligen börjar bita på cancern och värdena gått ner!! Ingen annan göra den kampen bättre än du gör, du är helt otroligt bra Annica!! Det sägs att ju mer illa man mår ju mer tar behandlingen skruv. Jag vill så klart inte att du ska må så här dåligt men tänk va härligt att knölarna kapitulerar en efter en! Jag ska be för dig nu när jag lägger mig. En stor kram till dig och din familj från mig ❤️🌟❤️

Åsa 1 månad sen

Tänker på dig ofta. Skönt att du fått lite positiva besked. 🙏🏼 Du verkar vara en riktig kämpe, fortsätt med det 🤛🏻💜 Önskar dig en riktigt god jul 🎅🏻

Ann-Sofie Hammar 1 månad sen

Du är min hjältinna ❤ Du är stark och full av styrka trots alla svåra stunder. Va bara i ditt nu och insup alla dofter och ögonblick med dina ljuvliga prinsar❤❤❤

Kajsa 1 månad sen

Härligt att höra att din kropp verkar svara på behandlingen. Tänker på dig! Stor kram🤗🤗🤗🤗🤗

Anna 1 månad sen

Många kramar Annica! ❤️❤️❤️

Petra 1 månad sen

Massa massa styrkekramar till dig från mig💕💕🤗🤗🤗🤗💕💕

Linda 1 månad sen

Känner dig inte men tänker ofta på dig och din familj. Hur oerhört tufft ni har det. Hjärtskärande 😥
Kramar

Jenny 1 månad sen

Massa styrke och kämpar kramar till dig🙏❤️❤️❤️
Håller mina✊️✊️, att du får en skön jul med dina nära och kära❤️❤️

Jenny wåhlin 1 månad sen

Åh vilken härlig läsning. Kram

Alle 1 månad sen

❤❤❤

Magdalena 1 månad sen

Blir alldeles varm i hjärtat av alla fina kommentarer här inne. Vi knäpper också våra händer. Ni är alla i våra tankar denna jul!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Ja visst är det underbart! Tack alla för era fina hälsningar!

Stor kram! Jag vet att Annica läser allt.

Mimmi 1 månad sen

Jaaa vad bra att det kommer positiva besked! Försök så mycket som möjligt att slå bort oron, för den gnager och tynger och hjälper inte kroppens egna system att slåss. Låt tanken: ” Japp det här går bra! Nu kör vi framåt, det här funkar!!” vara det som dominerar dina tankar. Inget annat negativt ska få fästa, ingen del i kroppen ska tro eller få känslan av att du nånsin skulle ge upp! Blicken framåt, det här går bra! Det här fixar du! Stora Varma kämparkramar till dig!!

Malin 1 månad sen

Våra händer är innerligt knäppta för dig Annica 🙏
Kramar till dig och alla dina nära o kära💝

Inger karlsjö filipson 1 månad sen

💨💨💨💨💨💨❤️

Cilla 1 månad sen

❤️

Monika 65 1 månad sen

Känner dig inte, men hoppas sååå….✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️

Johanna 1 månad sen

Styrkekramar ❤️❤️❤️

Agneta 1 månad sen

Vad skönt att äntligen få höra från dig Annica! och att du äntligen kan få lite positiva besked! Du kommer klara det här Annica, nu ska det bara vända för dig!! Känns så futtigt på nåt sätt att bara skriva ett par rader till dig, man vill ju kunna göra mer.. men det känns skönt att höra att raderna som vi här inne skriver till dig stärker dig. Jag är en sån där bloggläsare som Aldrig skriver kommentarer, men i det här fallet så känns det ju fullständigt självklart så länge som du känner att det ger dig kraft❤️
Stora Kramar❤️

Johanna-håller med övriga, en liten julinsamling till Annica och hennes fantastiska familj vore väl toppen!
Stora Kramar till dig oxå Johanna, du gör ett superjobb med din blogg!🌟

Anya 1 månad sen

Jag ber för dig att behandlingarna ska knäcka alla tumörer, stora och små. Styrkekram❤️❤️🙏🙏❤️❤️

Kiki 1 månad sen

Många varma julkramar, till dig Annica, och din fina familj! 💞

Lotta 1 månad sen

Kärlek till eran familj och styrkekramar till dej Annika♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Maria 1 månad sen

Men vilka fina pojkar du har! Styrkekramar och en massa kärlek till er! ❤️❤️❤️

Susanne 1 månad sen

anne 1 månad sen

♥♥♥♡♡♡♡♡♥♥♥♥

L 1 månad sen

Ber för dig! Du kommer att klara det här! Det finns inget annat alternativ. Du kommer att klara det här!

Agneta 1 månad sen

Jag tänker på dig och hoppas så att du får en fin och lugn jul med familjen! Och krama dina barn lite extra 😊

Lena 1 månad sen

Kramar till hela familjen💞Önskar er en fin jul!

ulli 1 månad sen

Finaste Annica tänker på dig och din fina familj 💕 många styrkekramar till er

Monika 1 månad sen

Kram till dig o familjen❤

Susanne 1 månad sen

Kram Annica ❤️ och till din fina familj ❤️❤️❤️❤️

Matilda 1 månad sen

Tänker på er. Kram ❤️

Viv 1 månad sen

Kramar till hela fina familjen 🌹

Ingrid 1 månad sen

❤❤❤❤❤❤❤

Pernilla 1 månad sen

Kämpa på Annica, hoppas att ni får en fin jul❤️

Carina L 1 månad sen

Tänker o ber för dig❤️Önskar dig en mysig jul utan illamående!
Önskar att din julklapp i år innehåller ett helande🙏❤️

Bea 1 månad sen

Hej!
Jag tänker så här, vi kan väl göra en snabb julinsamling till Annica och familjen.
Till julklappar, storstädning, julmat mm.
Om de inte hinner använda allt så här de en liten skatt att ta av framöver.
Är detta något du kan ordna med Johanna?
Kram Bea

Svar på kommentaren:
Ingrid 1 månad sen

Håller med Bea så gör vi.

Marie 1 månad sen

Ja som en julklapp till hela familjen.

Johanna Alme'n 1 månad sen

Stor kram till dig Annica och din familj💕

Erika 1 månad sen

❤❤❤

Camilla 1 månad sen

Tänker ofta på dig och dina fina nära! Du är en kämpe! ❤️

Helene 1 månad sen

Önskar er allt gott😊

Manny 1 månad sen

Ja! Jag tror att Gud lyssnar extra mycket på barnens böner. Jag ber också för er alla.
Gud välsigne er!

Marie-Louise Gårdemark 1 månad sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anonym 1 månad sen

Jättestor styrkekram till dig och hela din familj, Mamma och Marcus och dina andra syskon. Jag tänker mycket på er. Inge hälsar också ❤️❤️ Anne-Marie

En annan Nina 1 månad sen

Så rörande att se din lilla pojke med händerna knäppta i bön. Så fin han är.
Måste vara hemskt jobbigt att känna oro hela tiden och svårt att koppla av ordentligt men så starka ni verkar vara mitt i allt.
Hoppas att er adventssöndag blev lugn och trevlig åtminstone. All styrka till hela familjen 💐🙏❤️
En hälsning till Johanna också 🌹

Ullis 1 månad sen

Jag tror som du; Gud lyssnar extra mycket på bönen från ett barn. All styrka till dig och kärlek till din familj❤️❤️❤️❤️❤️

Eva 1 månad sen

Fina söta Annica, önskar och hoppas att du får fira en riktigt trevlig jul med din underbara familj ! Nu måste det vända till det bättre , finns inget annat val ! Kram och styrka till dig , och dina gulliga söner .❤️

Brittis 1 månad sen

Fortsätt kämpa Annica! <3 Du vet, att Du finns i mina tankar. Kramar till Dig, Kristian och barnen. <3

Jessica 1 månad sen

Låt barnen komma till mig….❤❤var det ngn som sa😍😍så han lyssnar nog noga på dem🙏🤛

Jenny 1 månad sen

Barnen ber för Annika, vad tungt och så..hjälplöst i en desperation! Jag lider med dem, med hela mitt hjärta. Jag önskar all lycka och kärlek-inte minst styrka till hela familjen. Livet är inte alltid helt snällt och jag vill tro att det ska komma ngt gott ur det. Johanna, du bidrar till ngt gott-jag menar det. All kärlek!

Cecilia 1 månad sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Marie 1 månad sen

❤❤

Christina 1 månad sen

Du är så fin o jag tror också att killarnas böner hjälper💜💜💜 Jag tänker mycket på dig o önskar dig allt gott o en fin jul med familjen💜 Fortsätt kämpa kära du!!! Vi är många som är med dig!!!💜

Anna 1 månad sen

❤️❤️❤️

Pia 1 månad sen

All kärlek & styrka till dig och dina fina killar❤️Kram❤️

Jenny Petersson 1 månad sen

Du är så beundransvärd! Ber för dig🙏🏻…
kramar Jenny

Rita 1 månad sen

❤️❤️❤️

Gunnela 1 månad sen

Tänker på dig och hoppas du haft en fin andra advent med din underbara familj.
Carpe Diem 💖⭐️💖
Kram

Linnea 1 månad sen

Jag ber för dig Annica! Styrka och kärlek!

Karolina 1 månad sen

Varm kram till dig och din familj 💖

Sara 1 månad sen

Har läst alla dina inlägg men aldrig kommenterat tidigare.
Vilken klok kvinna du är! En sån kämpe❤️ Jag hoppas av hela mitt hjärta att du & dina pojkar ska få en skön jul tillsammans❤️ Tänker ofta på dig även om jag inte känner dig! Heja dig Annica❤️ Kram Sara

Agneta🌹 1 månad sen

Sänder en helande, varm kram❤️🌹💕🙏

Anna 1 månad sen

Stor krya på dig kram

Annika 1 månad sen

❤️❤️❤️

Sandra 1 månad sen

❤️❤️❤️

En okänd vän 1 månad sen

Tack för all livsenergi du sprider, Annica!
Du har hjälpt mig att se meningen med livet.
Styrkekramar till finaste du och hela din familj.

Kramar
En okänd vän

Lajnda 1 månad sen

Stor kram till dig Annika! Hoppas ni får en fin jul tillsammans och att du hittar ro och andrum. Har swishat ett bidrag till julklappar till era fina barn. ❤️

Carina 1 månad sen

Vilken kämpe du är❤️🙏

Catarina 1 månad sen

Fina, kloka Annica! Så skönt att det äntligen kommer lite positiva besked! Jag fortsätter att be för dig och önskar dig och familjen en riktigt härlig andra advent!💕💕

Cissi 1 månad sen

Varma kramar ❤️

Johanna 1 månad sen

Varm kram till dig🙏❤️

Malin S Lorentzson 1 månad sen

Kram på dig och dina fina pojkar. Kämpa på ❤️❤️❤️

Annelie 1 månad sen

Hoppas du haft en fin andra advent, så stark du är som går på Julkonsert.
Styrkekramar till dig.

Sara 1 månad sen

Åh vad kul att höra från dig. 😊 önskar dig en trevlig andra advent omringad av din fina familj. 💕 du är så stark och jag blir så imponerad av dig. ❤️❤️❤️ en riktig kämpe som lyfter andra än fast du kämpar på själv. Jag ska be för dig ikväll. Styrkekramar genom cybervärlden Sara 💕

Bettan 1 månad sen

Tänker på dig Annica! Dina killar har en fantastisk mamma.
❤❤❤ Många kramar

Malin 1 månad sen

Jonna 1 månad sen

Jag tror på dig Annica, heja dig!
Önskar dig och dina grabbar en fin andra advent. Styrkekramar❤️

Johanna Karlsson 1 månad sen

❤️❤️❤️

Jessica 1 månad sen

Kram till dej och din familj! Hoppas ni får en jättefin Jul!

Annelie 1 månad sen

Malin 1 månad sen

Fint att höra från dig! Skönt med positiva besked också. Kram

Ullica 1 månad sen

Många styrkekramar till dig o familjen. Vilken kämpe du är ❤️❤️❤️

Catrin 1 månad sen

Kram och KRYA!

Carola 1 månad sen

Kram❤❤

EMELIE BABUNOVIC 1 månad sen

All kärlek och styrka till dig och din fina familj!

Jennie 1 månad sen

Heja dig Annica!
Vilka fina grabbar Ni har och så fint att dina grabbar ber för dig ❤️
Kan absolut inte tänka mig in i din situation men känner igen hjärntröttheten. Fick själv en stroke 2v efter min 30årsdag och har brottats med bland annat hjärntrötthet sedan dess, 8år sen nu..
Styrkekramar till dig och hela din familj 💓💓

Lotta 1 månad sen

Kära Annica, jag önskar dig en riktigt God Jul med dina kära❤️! Se till att hålla fast vid de positiva ögonblicken! Vi är många som ber för dig❤️! Stor kram❤️

Tanja 1 månad sen

Hoppas du hade en fin dag med familjen på julkonserten. Tack för att du tar dig tid och ork att dela med dig på bloggen. Styrkekram! 💕

Pia Persson 1 månad sen

All omtanke och kärlek till dig fina Annica och din familj ❤️💕❤️

Jessica 1 månad sen

Tänker på dig Annica. Kram

Marie Eriksson 1 månad sen

Kramar & kärlek till dig och din familj ❤️

Gunilla 1 månad sen

❤️🙏

Jenny 1 månad sen

God jul Annica ❤️ Tänker på dig o din familj.

Marie 1 månad sen

ÅH vad jag grät när jag läste att dina barn ber. Så fint.
Kan man swisha om vi vill skänka en liten peng till barnen?
Kan tänka mig också det är svårt att vara sjukskriven och allt vänds upp och ner.

Kram till dig Annica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Hej!

Tack för din hälsning här.

Ja det kan man göra, det är fler som frågat faktiskt.
Swish är 070-3348975 Kristian Thimberg

Tack från hjärtat.

Kajsa 1 månad sen

Du är så fantastisk och omtänksam finner inte ord❤️
Önskar dig och dina nära en underbar jul⭐️

Ulrica Karlsson 1 månad sen

Ber att du skall få en fin advent och jul och att du slipper må illa. 🙏

Kenta 1 månad sen

Kämpa på…hoppas ni får en underbar jul💗💗💗

Madeleine 1 månad sen

Vad fint att du har orkat skriva här Annica, jag tror nästan ingen av oss föreställa sig vad du tvingas gå igenom. Önskar dig frid, hopp, kärlek o trygghet! ❤️🙏🏻

Katarina 1 månad sen

Du är i mina böner och tankar och jag önskar dig julefrid.

Malin 1 månad sen

Annica, en sann kämpe💪🏻👊🏻!!
Hoppas du kan få en fin jul med dina fantastiskt söta pojkar, att du kan slippa tröttheten och illamående för ett tag. All kärlek till dig ❤️🎄🎅🏼!!

Anna 1 månad sen

Här kommer massor av kramar o kärlek till er❤️

Veronica Johansson 1 månad sen

All kärlek till er och en riktigt God Jul ❤

Maria N 1 månad sen

Tack för ditt inlägg! Du är viktig för oss, dina medmänniskor. Du berör och betyder mycket för mig. Önskar dig & din fina familj allt gott💕

Helen 1 månad sen

💗 sänder dig kärlek 💗

Maria 1 månad sen

Annica du är så otroligt snygg! 💕
Stilig värdig vacker!
Önskar dig en fin jul med dina nära o kära. Så mkt kärlek du har o ger är värt allt.

Ella 1 månad sen

katja 1 månad sen

Vilken kämpe du är och hela familjen.
Kram

Monica Engdahl 1 månad sen

Du och din familj finns med i min aftonbön varje kväll ❤️🙏🏻❤️

Barbro 1 månad sen

Åh vad jag beundrar dej Annica – en riktig kämpe är vad du är.
Önskar dej och dina nära en fortsatt fin andra advent också💕💕

Malin 1 månad sen

❤❤❤

Rakel Törnkvist 1 månad sen

Godjul på dig och dina kära ❤❤

Camilla 1 månad sen

Du är helt fantastisk, finner inga ord. Sänder kärlek till dig o din familj❤️❤️❤️❤️❤️

Anette 1 månad sen

❤️

Anonym 1 månad sen

Linda 1 månad sen

❤❤❤❤❤

Gittan 1 månad sen

❤️

Yvonne helander 1 månad sen

Stor varm kram till dig fina Annika ❤❤

Emmy 1 månad sen

Tänker på dig och dina fina pojkar så mycket och jag hoppas med hela mitt hjärta att du en dag ska få bli fri från cancern! Du verkar vara så otroligt stark och en underbar mamma!

Marie 1 månad sen

Vilken kämpe tänker på dig o hela din familj ❤️

Petra 1 månad sen

Stor och varm kram skickar jag dig ❤️❤️

Katta 1 månad sen

Hoppas att du och din goa familj får en fin jul❤🎄❤

Marita 1 månad sen

Du är fantastisk Annica beundrar dig så för din kämparglöd / Stor kram ❤️

Karin 1 månad sen

Önskar dig verkligen Annica ,att du snart blir frisk ! Kämpa På ! Kram

Johanna 1 månad sen

❤️

Sara 1 månad sen

Du är så stark ❤❤❤
Du ger mig så mycket ❤❤❤

Kerstin 1 månad sen

Du är beundransvärd på alla sätt Annica ❤ Jag hoppas innerligt att du ska få må bra nu när julen närmar sig. Kram och all styrka till dig ❤

Jenny 1 månad sen

Stor kram till dig Annica🙏❤️ Hoppas såå att du snart slipper allt lidande🙏🌟🙏🌟

Linda 1 månad sen

Fina Annika. Stor stor kram på dig. Du är en kämpe!!!!

Gunilla 1 månad sen

Du är så otroligt stark och en tapper kämpe. Fortsätt med alla positiva tankar! Önskar dig en fortsatt bra adventstid🌟. Sänder också styrkekramar

Susanne 1 månad sen

Du är så helt fantastisk Annica ❤️
Vad positivt att de ser resultat på behandlingen sakta men säkert.
Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

I veckan hade Annica ännu en träff med sina läkare för att få nya provsvar. Hon har varit väldigt dålig inför storhelgerna så det var en skräckfylld väntan på att få höra…

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…