• 2018-01-08, 19:00
  • 6
Lyssna gratis hos Nextory i 30 dagar

Känner ni också att det är skönt att komma in i vardagen igen efter nyår? Nytt år, nya möjligheter och tillbaka till alla rutiner.

All tid har sin charm, men jag gillar jag när det blir ett avstamp. Vardagen är härlig för allt flyter bara på. Däremot har jag lovat mig själv mer tid i soffan. Träna gör jag året om och har rutin på, men vill ha mer tid att läsa eller slappa med en ljudbok i soffan.

Det ska bli min nya rutin. Jag jobbar mycket och behöver avsätta en stunds avkoppling, älskar att vara i farten så för mig är det inte naturligt att bara ligga i soffan en hel kväll. Det ska Nextory få hjälpa mig med!

Längre ner finner ni ett erbjudande om att prova läsa eller lyssna gratis i 30 dagar.

Nextory har de senaste böckerna, de har massor och perfekt att ladda ner om du tex inte har internet eller vill sätta dig i soffan med lurar och bara lyssna. När vi flyger långresa längre fram kommer jag lyssna offline, det är hur bra som helst.

I helgen började jag läsa en spännande bok som min mamma tipsade mig om. Hans Rosling! Hur jag lärde mig att förstå världen. Har ni läst den? Den verkar så inspirerande och intressant! Han skriver öppet och personligt om sitt liv och sina svåra beslut.

Den andra boken jag lyssnar på är Petter Stordalen, en man som gillar hotell som gick från att vara jordgubbsförsäljare till att bygga upp skandinaviums största hotellkoncerner.

Han är en sann inspiratör som alltid jagat framgången. Mot nästa mål, mot nästa affär. Mot nästa möjlighet.  Men även när hans fru Guhild fick mardrömsbeskedet, att hon var dödligt sjuk. Sånna här böcker gillar jag.

Det finns massor att välja på hos Nextory, romaner, träningsböcker, barnböcker. Det är mysigt att ha ett eget bibliotek i sin telefon tycker jag.

Nu får du chansen att prova 30 dagar gratis användning av Nextory! (Gäller endast nya medlemmar och går att säga upp närsomhelst). Läs och lyssna hur mycket du vill och välj bland tusentals titlar.

Kicka HÄR.  för att registrera och läsa mer.

 

 

 

2018-01-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Susanne 2 veckor sen

Så fint du har. Känner för lite nytt hemma. Blir dyrt hahaha. Kram

pernilla holmen 2 veckor sen

Tänker mycket på Annica, undrar hur hon mår?? blir orolig när man inte hört något på länge, önskar så att allt är bra, kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Hon har skrivit till er! Kommer ikväll.

kram

Anneli 2 veckor sen

Jag hör till den gamla stammen som vill ha en fysisk bok i handen… :) Nackdelen är väl bokberget men man kan ju alltid ge dem vidare. Läsning (både högt och lågt) är dock bra avkoppling och ett måste – varje kväll – annars blir det klent med sömnen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Har också en massa böcker men inte med mig när jag reser och har flygvikt att rätta mig efter, böcker väger för mycket och tar plats även på tåget … så det är en stor fördel att kunna läsa när man är iväg utan att släpa med mig böcker.

Linda 2 veckor sen

Fina bilder! Har haft Nextory länge, riktigt bra!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…