• 2018-01-25, 15:28
  • 34
Annicas mamma tackar alla er som hjälpte till med näthataren

Helgerna blev både dramatiska och jobbiga för Annica som ni vet. Men en trygghet som hon ständigt kände känna kom från er, alla härliga läsare som stöttar henne både när det känns bättre och när allt rasar samman. Inte minst tog ni henne i försvar mot näthataren som kallade sig ”Anna” och som nu är polisens bekymmer. 

Annicas fina mamma Anitha vill få tacka er personligen och det får hon självklart göra så alla får veta hur oerhört mycket ni gör för Annica. Själv blir jag jättestolt när min blogg kan fungera på det här sättet. Wow! Annica ger andra styrka genom att orka berätta om sitt liv, sitt hopp och sin skräck. Ni ger henne kärlek och tröst med er omtanke och er hjälp, resan, julklappar och andra överraskningar. 

Och ni får kärlek tillbaka från Annica och hennes omgivning. Tillsammans kan vi göra så mycket för varandra!

Nu låter jag Anitha få ordet.
Johanna
// 

Ett nytt år, en ny kalender, oskrivna blad.

Varje årsskifte ger mig en hisnande känsla inför det nya året. Det gamla har passerat och satt sina spår, vi minns dagar av lycka och dagar vi kunde gärna varit förutan.

När jag tänker tillbaka på 2017, så går mina tankar till den mesta kämpe jag känner, min egen dotter Annica. För hennes skull, om jag hade kunnat, då hade jag förvandlat dagar präglade av smärta och ovisshet, förvandlat dem till dagar av glädje och hopp. Även om det känts hopplöst, svart, så har vi ändå fått se hur omöjliga situationer förvandlats till suveräna lösningar. Som mamma känner jag bara en enda stor tacksamhet!

Jag är tacksam att få vara mamma till min underbara tös, hon som lär mig så mycket. Genom henne har jag upptäckt konsten att kunna leva i nuet. Det är en ovärderlig förmåga.

Tacksam över att vi möter en fantastisk sjukvård på Sahlgrenska. Behandlande läkare, opererande läkare som räddat hennes liv när cancern härjat som värst. Tacksam för att de vågat genomföra helt ”omöjliga” operationer, två år i rad. Tacksam att de inte gett upp utan gjort sitt yttersta för Annica. Den tacksamheten kan jag som mamma inte ens sätta ord på!

Tacksam till personalen på vårt hemsjukhus som får rycka in när det akut behövs någon speciell insats som ex blodöverföring, liksom till den fantastiska Hemsjukvården, vars insats underlättar Annicas vardagsliv. När smärtorna varit som värst, då har de funnits, bara ett telefonsamtal långt bort.

Jag känner en så’n obeskrivlig tacksamhet också till er alla som följer Annica, här hos Johanna på bloggen och i andra sammanhang.

När det är kämpigt då är det extra fint att få uppleva att människor beder, önskar oss allt väl och skickar goa hälsningar. I höst när Annica mått riktigt dåligt och inte alltid orkat skriva, då har hälsningarna här på nätet, eller med posten och så vidare, betytt väldigt, väldigt mycket för henne, för oss. Det ger styrka, när man inte behöver vara ensam.

Och tack alla goa ni för allt fint som överraskade Annica till jul!

Och tack, riktigt många tack, för att ni förstått hur svårt det kan bli, ja, rent av ofattbart hemskt när allt detta snälla vi möter, plötsligt  skyms av ondska, som när nättroll skriver horribla saker, fabricerar lögner , så onda att man knappt kan tro att någon ens i fantasin kan skriva så.

Jag kan bara tro att denna människa är riktigt svårt sjuk och behöver genomgripande vård så att hon aldrig någonsin gör så mot någon annan. Johanna har gjort en hjälteinsats för att hitta personen som önskat Annica så illa – och Johanna har lyckats hitta nättrollet! Nu är det polisens sak att göra resten.

2017 har varit en berg och dalbana på många vis. Men en övergripande känsla etsar sig kvar. Tacksamhet!

Att det goda vinner över det onda, att vi alla får vara med och lägga varandras livspussel. Vi är viktiga, var och en. Och vad vi gör för våra medmänniskor, den glädje vi delar med oss, den omtanke vi ger – ett är säkert, vi får mångfalt tillbaka.

Tack, av hela hjärtat, tack!
För att citera Annica: ni är amazing!!
Mamma Anitha

 

 

 

 

 

Kommentarer

Sara Nilsson 2 veckor sen

Nu undrar vi hur det går för Annica. Hoppas och ber att 2018 blir året när det vänder för Annica. ❤️❤️

Clara 2 veckor sen

Du finns i mina böner.. ❤️

Cecilia 2 veckor sen

Vad fint och kärleksfullt skrivet! Lider själv av en sällsynt sjukdom: Burning mouth syndrom som innebär neurogen smärta i munnen som innebär svåra kroniska smärtor som är väldigt svårbehandlad. Jag får kraft och styrka av att läsa om fantastiska Annica och hennes styrka och kämparglöd!! Nu är min sjukdom inte livshotande men det är ändå en svår resa att leva med svåra smärtor hela tiden som gör mig så begränsad! Tack vackra Annica för att du delar med dig av dina svåra prövningar i din kamp mot cancern. Du hjälper så många som också är drabbade av sjukdomar! Tänker på dig och hoppas att det snart vänder för dig! Många många kramar från Cecilia

katarina 4 veckor sen

Såå fint du beskriver livet, så som det ser ut för er. Det är inte konstigt att Annica är en sån underbar tjej – med en så fin mamma! Jag vet ju att även din man, Annicas pappa, var en fantastisk medmänniska och förebild.
Önskar att detta året ska bli vändningen för er. Fortsätt att ta hand om varandra.
Kramar i massor! Till dig också Johanna!

Eva 4 veckor sen

Vilken underbar mamma du verkar vara, ord skrivna med så mycket kärlek❤️ Varma kramar till dig och Annica! Önskar av hela mitt hjärta att detta år kommer bli bättre!

Lill 4 veckor sen

Anitha, så fint du skriver om Annicas situation. Jag blev väldigt rörd.
Stor Kram till Dig och Annica ❤

Sara 4 veckor sen

Så vackert och kärleksfullt skrivet. Sänder massa positiv energi till Er. 😘 tack för att du delar med dig så fint om din dotter. Ta hand om varandra därute. Kram Sara 💕

katja 4 veckor sen

Så fin mor och dotter. Ödmjuka kämpar är ni!
Kram

Anette 4 veckor sen

Så fint skrivet av en kärleksfull mamma. Mina tårar kom! Kram❤

Gunilla 4 veckor sen

Så fint skrivet Anitha🌼❤️🌼

Marie 4 veckor sen

Så fint skrivet❤️❤️Sänder er alla styrkekramar o hoppas på att 2018,blir ett fint o bra år för er🙏🏽❤️❤️

Mona 4 veckor sen

Så vackert skrivet❤
Önskar er all lycka å kärlek🍀❤
Kramar till er❤❤

Louise 4 veckor sen

Vilka fina, känslosamma ord.
Tänker ofta på dig, Annica och hoppas att allt elände nu vänder till en ljusare och hoppfull framtid. Stor kram 💖

Anna 4 veckor sen

Fina ni ❤️❤️. Önskar så att 2018 blir ett fantastiskt år för Annica med familj! Tack för att ni delar med er, det har hjälpt och betytt mycket för mig! All kärlek och många lyckönskningar ❤️❤️

Marita 4 veckor sen

Så fint och kärleksfullt du skriver om din fina dotter , vi är många härinne som är med er , all kärlek till er och jag tror att 2018 blir Annicas år ❤️ Stor eloge också till omtänksamma fina Johanna ❤️

Erika 4 veckor sen

Anna 4 veckor sen

Ni är ofta i mina tankar💕

Helen 4 veckor sen

Underbara fina mamma Anitha, Annica o Johanna. Känner hopp och tacksamhet över att det finns så godhjärtade fina människor. Sänder er kärlek hopp och lycka 💗💗💗 mina tankar finns ofta hos dig Annica. Många kramar till er alla 💗

Maria N 4 veckor sen

Tack för dina fina ord & tack för att du finns där för din dotter & familj!

B-M 4 veckor sen

Så fint skrivet❤️Kraam🤗

Fredrika 4 veckor sen

🌿 Annica är ofta i mina tankar och böner. Ber om ny kraft och helande, glädje och frid trots sjukdomen 🌿

Marika 4 veckor sen

❤️❤️🙏🏻

Kerstin 4 veckor sen

Så kärleksfullt skrivet av Annicas mamma Anitha ❤ Kram och styrka till Anitha också som fått kämpa med egen sjukdom❤❤ni är så tappra och alldeles helt otroligt enastående fina på alla vis ❤❤

Annica 4 veckor sen

Så fint skrivet <3 Håller alla tummar att du skall må bättre, tusen kramar från din namne Annica

ellos 4 veckor sen


Så vackert. Och så enormt bra att ”Anna” -nättrollet fick se att ondska inte kan härja fritt hur som helst. Utan att vissa, (Johanna i detta fall ) sätter stopp! Hur sjuk ”Anna” än må vara rättfärdigar det inte att ösa sådant hat omkring sig. Det är bara förbjudet.

Eva 4 veckor sen

Blir rörd av dina ord. Massor av kramar till er❤️❤️❤️

AnnaE 4 veckor sen

Annika 4 veckor sen

Så fint skrivet❤️❤️❤️❤️
All kärlek till er❤️❤️❤️

En annan Nina 4 veckor sen

…och Annica är amazing likaså mamma Anitha och Johanna. Fantastiskt berörande och vackert skrivet av Anitha.
Annica, du har en fin mamma du. 🌹

pernilla holmen 4 veckor sen

Man blir så rörd av det fina du skrivit, vi kommer alltid att finnas för er många kramar

Berit 4 veckor sen

Åh så fint skrivet💖💖💖Styrkekramar till er 💖🤗🤗🤗

Anna 4 veckor sen

❤️❤️❤️

Annette Gunnesson 4 veckor sen

Så fint skrivet. ❤️❤️ Styrkekramar 🙏🙏❤️❤️❤️🙏🙏

Carro 4 veckor sen

❤❤❤❤❤ Åh, vad vackert skrivet❤❤❤❤❤!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

I veckan hade Annica ännu en träff med sina läkare för att få nya provsvar. Hon har varit väldigt dålig inför storhelgerna så det var en skräckfylld väntan på att få höra…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…