• 2018-01-31, 16:58
  • 4
Träningsglädje!

Tack för hälsningar och kommentarer! Vad kul att ni också gillar inredning, det är ju så kul. Men mitt kreativa sinne tröttnar när jag kört järnet, har även gjort om i hallen så nu känner jag inte för att lyfta en pinal. Men känner jag mig själv rätt drar jag snart igång ett nytt projekt. Till helgen säkert.

Är inne i ett bra träningsflow nu, vet att ni gärna vill veta vad jag tränar så jag ska försöka komma ihåg att skriva oftare om det. Måndags körde jag styrkepass (ben) och jogging. Igår en timma förbränning (kondition) på bandet med lutning före frukost. Idag blir det styrketräning armar, bröst och axlar.

Onsdag=onsdagsmys och mästerkocken. Ikväll ska vi äta salmalax med avocado men en liten godbit efteråt också. Tjejligan här hemma älskar god mat och mästerkocken. Tradition vi inte ändrar på.

Goda chokladbollar utan socker, testade ett nytt nyttigt recept som kommer i morgon. Herregud vad goda de blev. Ni ska få recept.

Massor med jobb vid datorn idag och lagat ett par nya recept och fotat. Ögonen går i kors. Ett stort samarbete ska ut ikväll så det fick jag lagt som utkast så det är också klart nu.

Nu blir det äntligen gymet så jag får röra på mig.

2018-01-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Cecilia 3 veckor sen

Hej Johanna,

Skriv gärna mer om träning- har äntligen kommit igång igen efter ett längre uppehåll och känner att extra inspiration är mer än välkommet! Jag skulle gärna vilja veta mer om dina upplägg tex när du kör överkropp, armar- bröst-axlar. Vilka övningar gör du osv.
Ser fram mot recept idag- brukar göra dina dadelbollar lite då och då när sötsuget slår till.
Ha en fin dag,

Cecilia

Sussie 3 veckor sen

Visst är det HÄRLIGT med träning, har själv kommit igång ordentligt 😀
Kör CX, förbränning som crosstraining, cykel och YOGA på det! Saknar mina PW:n, det är fruktansvärt halt eller slaskigt samt en hälsporre som krånglar😠
Men det gäller hitta alternativ! !!
Ser fram emot choklad bollarnas recept!

Mia 3 veckor sen

Du är grym, du strålar!

Marita 3 veckor sen

Hur mår Annica?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…