• 2018-02-09, 11:11
  • 10
Fredagsklänning och blomsterbud

Fredag är här, yeah! Jag kan nästan inte berätta hur länge jag sov, men klockan stod på 8.47. Haha, här sover vi så länge kroppen behöver. Inte varje dag jag sover så länge på en vardag dock men sedan jag började med magnesium sover jag så skönt.

Hur har ni det? Min envisa förkylning börjar ge med sig. Den känslan alltså…. hoppas ni mår bra och är laddade för helg. Middagstips kommer här inne!

I eftermiddag ska jag på ett möte med en person som jag jobbar en del med, alltid lika spännande. Man ska omge sig med duktiga och driftiga personer, eller snarare med mycket människor. Jag tror man utvecklas och lär sig alltid något av andra människor, man mår inte bra av att bara stänga in sig. Möten är inspirerande!

Fick så fint blomsterbud igår, visst blir man nyfiken när blomsteraffären ringer och man har ett bud.

En så vacker bukett med vita tulpaner från darling! Så gulligt. Han vet jag älskar vitt. Tack älskling!

Så nu har jag en vacker fräsch helgbukett på bordet redan! Ge bort blommor är väl underbart, jag älskar att få men ger gärna bort eller skickar bud till någon som kanske behöver lite uppmuntran, det kan betyda så mycket.

Lite helgtips om ni letar efter någon vårklänning, kolla in den här gröna med vita blommor på. Visst blir man glad?

Grön klänning finns HÄR Jag har tighta jeans under men tänk när våren är här och vi kan gå barbent med vita sneakers, åh vad härligt! Den är skön med en band i midjan. Ta er vanliga storlek. Sitter snyggt på.

Vita lacoste sneakers på rean nu som jag har, sköna och snyggt till klänning. HÄR. 

Jag älskar Caroline Swedboms smycken, min väninna Michela har så mycket fint HÄR. 

Har fotat så ni ska få se mer av hallen, det är inte riktigt klart än, jag letar efter en snygg hatthylla, har svårt för massa kläder i hallen, vill helst hänga in allt i garderoben som vi också gör men måste ändå kunna hänga av sig i hallen.

(Mina moccaskor jag har på bilden är Tiger men verkar slut)

Nu ska jag åka iväg och handla för ska fota ett roligt samarbete och en tävling jag tror ni kommer gilla. Alla hjärtans dag väntar. Rosa och vackra glas så kanske ni anar vad det kan vara.

Kram så länge

 

Kommentarer

Elin 2 veckor sen

Snygg klänning! Du som har koll på resor och spa, jag vill åka med min sambo på en spaweekend nånstans i Sverige. Vilket spa är bäst tycker du? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Helt klart Upperhouse på Ghotia i Göteborg. 5-stjärnigt och alldeles underbart!

Kolla det:) men sedan finns det större spa som tex Falkenberg Strandbad eller Steam hotel som är alldeles nyöppnat. Riktigt coolt och trevligt!

Hanna 2 veckor sen

Hur är den i storlek? Sååå fin!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Helt normal tycker jag!

Sara 2 veckor sen

Klänningen är fab! Hur lång är den på dig ungefär?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Nedanför knät, jättefin!

Malin 2 veckor sen

Men jisses människa vad snygg du är ! Jättesöt klänning ju, får vårkänslor 🌸

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Men åh, tack söta Malin! Ja visst får man vårkänslor!

Anne 2 veckor sen

Den klänningen sitter som en smäck på dig. Ha en härlig fredag! Kram.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Tack snälla! Trevlig fredag du också!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Älskar jeansmodet som är nu, jeans på jeans och blanda olika nyanser. Gillar jeans under klänningar, tycker det bryter av snyggt. Men det hade jag nog inte gjort för ett år sedan,…

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…