• 2018-02-10, 21:11
  • 4
Tjejerna till final!

Jag vill att Mimi Werner och Ida går till final!! Jag har röstat som bara den! Liam och Samir och Victor till andra chansen.

Detta är vad jag vill, vad tror ni?

2018-02-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 1 vecka sen

Hej Johanna!
Jag hoppas du har tid att svara mig en fråga om nötbrödet jag bakade igår. Kokosfettet klumpade sig då jag försökte röra ihop det med äggen. Brödet höll inte alls ihop utan stora delar föll isär. Funderar om det har med kokosfettet att göra… skulle jag ha smält det först? Tack för dina goda matrecept, det inspirerar!

Ewa 1 vecka sen

Det låter bra tycker jag. Borde bli så också.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Hoppas!! ;)

Ann Bengtson 1 vecka sen

Håller på Mimi och Samir och Victor 👏👏👍👍😀😀😀

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…

Den här gjorde jag igår, så himla god! Grönsakspaj med ädelost och en god sallad till. Smakrik och vegetarisk. Jag lägger i lite bönor i salladen så mättar det ordentligt. Mandelbotten så…

Innehåller annonslänkar Ellos  Nu har jag ätit frukost efter morgonens träningspass. Jag kör en timma förbränning varje morgon före frukost. Älskar den starten och blir pigg och glad efteråt. I kväll blir…

Innehåller annonslänkar Ellos och Clarks  Inte klokt att detta inlägg kommer ut nu, 23.01. Vilken dag. Från början var det meningen det skulle komma ut efter morgonens träningspass men hann inte ens…