20% rabatt på snygga sittpuffar


Fredag är här! Detta inlägg skrev jag när jag satt på tåget mot Skövde i morse men sedan strulade nätet så det fick pausa. Hur har ni det? Min förmiddag blev riktigt kaos. Kom till Skövde och skulle raka vägen till en efterlängtad massagetid, när jag skulle köra ut bilen fastnar jag i en snödriva och kommer ingenstans. Glashalt, kaos med snö och det var bara att skotta och försöka komma loss.
Vi har galet mycket snö i Skövde och mer kommer det. Blir tokig när man har en tid att passa, allt gick åt skogen men min snälla massör var snäll och fixade så vi ändå kunde köra 45 minuter senare. Till slut kom jag loss. Jag och Janne körde ett grymt träningspass igår så massagen idag var så där skönt-ont.
Detta är alltså på gatan, de hade inte hunnit få undan all snö. De har kört som galningar i Skövde kommun idag.


Ni är många som vill se bild på hallen efter vi gjorde om lite, åh vad jag älskar mysiga sittpuffar man kan ha vart som helst hemma.
Ha det som sittpuff, bord eller som sängbord. Finns massor med olika storlekar. Denna är 120 cm i diameter så den är stor. Älskar puffar!


Just nu har Jotex 20% rabatt på alla sittpuffar fram till söndag, nu ska ni passa på. De är billiga till ordinare pris men med rabatten blir det pangbilligt. Jag har beställ två till, de är underbara att se på men även praktiska att sitta på om ni är många.
Jag tycker det är fint att ha i en hall mitt på golvet om man har utrymme.
Du hittar alla HÄR! 



Visst blev det läckert med puffen mitt på golvet? Jag tog bort den stora svarta byrån som stod där och ställde spegeln som stod i vardagsrummet. Då blev hallen ännu större. Allt är inte klart än, ska ha nya speglar till garderoberna mm.


Jotex har så mycket puffar, stora runda, fyrkantiga eller mindre runda. Så bra pris nu! Jag gillar dessa HÄR. 





Hoppas du hittar en puff du gillar, nu ska jag skriva klart en text som ska vara klart före måndag. Janne är på väg upp, tror det blir hämtamat idag. Händer nästan aldrig, men visst är det skönt ibland. Lisa-Marie passar lillebror och Marilyn jobbar på Spa avdelningen på Billingehus, måste dit en kväll tror jag. Perfekt att gå in på spat efter en runda på längdskidor.
Kram och ha en fin fredagskväll!