• 2018-03-09, 11:16
  • 6
Skönhetskväll med livsanda och mitt funktionshinder.se

Igår kväll var jag inbjuden för att prata om skönhet hos Livsanda assistans tillsammans med mittfunktionshinder.se här i Göteborg. Jag vaknade full av glädje och alldeles varm i hjärtat idag. Ett gäng härliga kvinnor var inbjudna för att mingla och umgås, jag fick ge mina bästa sminktips och prata om färg och form.

Livsanda är ett assistansbolag som är ett av de största i Sverige, Maja Koppfeldt är VD och tillsammans med sitt team har de byggt upp ett otroligt ödmjukt och fint bolag.

Vilken mysig kväll med snittar, gott att dricka och härligt mingel med ansiktsmasker, smink och härlig energi.

Alla mår bra av att få bli omhändertagna. Jag älskar sitta med nya människor och få möta olika personligheter. Det är så roligt att förstärka sitt vackra jag med färg och smink och med rätt färg syns dina vackra ögon ännu mer. Det kan räcka att måla din bryn så får du mer färg i hela ansiktet.

Testa sudda med en pensel med en brun färg, behöver inte vara en hård penna. Det är lättare med en pensel så blir det mjukare.

Här kommer fina bilder på tjejer jag fick sminka och ge tips till, jag älskar sånna här tjejkvällar!

Hoppas ni fick med er lite tips hem så ni går loss med sminkväskan i helgen. Kanske till mellon på lördag?

Tack Maja och hela gänget för att jag fick hälsa på hos er. Hoppas vi ses igen.

 

Kommentarer

Anitha Zandelin Bergqvist 2 veckor sen

Johanna, vilket fin initiativ.!!!

katja 2 veckor sen

Åh, vad härligt!

AnnaE 2 veckor sen

Härligt Johanna! 👍😊

Susanna 2 veckor sen

Vilken härlig dag ni ser ut att ha fått! Bra jobbar Johanna! Själv jobbar jag inom psykiatrin och SPES. Har haft SPES möte igår.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Madde 2 veckor sen

Så fantastiskt. Jag jobbar med personer med funktionsnedsättningar och vet hur viktigt det är. Få göra det där lilla extra. Har alltid gått utanför ramarna för att ge de det där extra, det som vi andra ser som en självklarhet. Min chef fick gråa hår och kollegorna kunde inte alls förstå 🤣. Men de jag är till för har uppskattat det.

Marita 2 veckor sen

Va det gratis?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Innehåller annonslänkar till Clarks och Ellos  God morgon från Miami! Vi har precis vaknat, här är klockan bara knappt sex på morgonen, igår åt vi en senare middag på kvällen så vi…

Åh vad jag älskar att vara här, det är så varmt och skönt, vi ligger på stranden och solar och ska snart gå upp och äta lite lättare lunch. Vi somnade vid…

Innehåller annonslänkar till Ellos  (Uppe i luften efter 9 timmar från Frankfurt, köpte nät så jag kunde jobba en stund.) Sitter på planet och skriver, har bara två timmar kvar och har…