• 2018-03-07, 10:40
  • 9

Skönt! Drygt en timma blev det, bra tempo och vi gick ca 7 km före frukost. Hade vi inte haft tider att passa hade vi nog gått en timma till. Uppför, slaskigt och snö men då får man parera och det är bra träning.

Jag går alltid i mina vindtäta byxor som andas, en vindjacka som är smidig att röra sig i. Är det några plusgrader har jag kortärmad under, är det under nollan och minus har jag långärmad. Känns det lagom när ni går ut är det för mycket kläder, bättre att frysa lite när ni kör igång så är det lagom med kläder.

Älskar våra morgonrundor, jag mår så bra av att röra på mig. Sedan ännu roligare när vi gillar det båda två.

Nu har jag precis kommit in och ätit ägg och yoghurt, Janne hade en tid hos Tommy Tingets som är osteopat så han gick dit direkt. Strax ska jag gå upp till Löfvingkliniken hos Håkan Löfving. Äntligen botox efter tre månader.

Båda två hade tid för behandlingar men på olika sätt. Haha.
Kram på er, kör hårt om ni ska ut och gå idag. Det är härligt när det är ljusare ute.

 

 

  • 2018-03-05, 17:47
  • 13

Oj vilken uppmärksamhet det blev kring mitt bokkontrakt! I morgon, tisdag, ska jag vara på Radio Skaraborg klockan 07.20 och prata om boken. Det känns riktigt pirrigt men roligt. Hur många gånger jag än varit i radio så är det mycket lättare att prata och tycka om något annat.
Lyssna gärna om ni är vakna!

Pressreleaser och intervjuer och allt… det var länge sedan det blev så mycket uppmärksamhet kring något jag gjorde. Dessutom bara från människor som tycker att det är roligt. Jag har vant mig vid att saker jag tycker blir uppslagna i andra medier och tycker förstås att det är roligt, men det är något annat när det handlar om något som är helt i mina egna händer.

Jag har ju boken i mitt huvud redan, där har den bott länge eftersom den bygger på mitt liv. Men att få ut den är en helt annan sak, allting vill komma ut samtidigt. Jag kommer förmodligen att prata sönder det stackars radioinslaget eftersom jag vill säga så mycket utan att veta var jag ska börja.

  • 2018-03-03, 17:34
  • 20

Tack alla snälla härliga läsare för att ni översvämmat mig med grattishälsningar efter att jag berättade om mitt bokkontrakt! Ni anar inte hur mycket det betyder, jag har aldrig skrivit något som är i närheten av så här långt så det känns lite pirrigt. Då är det så skönt att veta att jag har er i ryggen, det får mig att bita ihop och sätta mig vid tangentbordet igen.

De har inte varit lätt att hålla tyst. Jag har varit så uppspelt ända sedan jag träffade Annika på Bladh by Bladh. Att jobba med henne kändes så rätt från första början, ett litet personligt förlag som faktiskt bryr sig om mig och min historia i stället för att bara ta fram miniräknaren på en gång. Det är så härligt att känna att någon tror på mig.

”30 om dagen” har varit min arbetstitel från början, jag har använt den som titel på föreläsningar också. Ni har hört mig berätta historien om receptet på 30 minuter motion om dagen som förändrade mitt liv så där börjar det första kapitlet också. Annika har föreslagit att lägga till ”En livsresa” och det verkar klokt, även om jag tycker att ”30 om dagen” är en bra titel så blir den lite väl hemlighetsfull.

Förlåt alla fina som hört av er om jag inte hunnit svara, det kom väldigt mycket med en gång och jag blev helt överväldigad. Kom ihåg att varenda rad värmer mig i hjärtat och ger mig kraft att ta mig av nästa kapitel. Utan läsare finns det ingen anledning att skriva, oavsett om det är en blogg eller en bok. Så det här är helt och hållet er förtjänst! Tack!

 

 

 

  • 2018-03-02, 08:35
  • 118

Jag vet inte hur jag ska börja, det här har jag velat berätta så länge att jag hållit på att explodera. Jag ska äntligen få ge ut en bok! Precis innan vi satte oss på planet till Österrike skrev jag på kontraktet och skickade in det till förlaget Bladh by Bladh. Ibland blir drömmar verklighet!

Det har gått ett par dagar nu och jag är fortfarande så lycklig att jag bara vill skrika rakt ut. Äntligen! Det här har jag drömt om så länge.

Jag träffade Annika Bladh från förlaget Bladh by Bladh för första gången för några veckor sedan på ett fik vid Hötorget i Stockholm. Vi klickade direkt, jag pratade nog öronen av henne om allt jag vill skriva och göra i en bok. Men hon tände på det och nu har vi skrivit kontrakt. Jag är så lycklig att hon tror på mig och vill satsa på mig!

Boken blir lite som bloggen, en kombination av min egen livsresa och tips om träning, hälsosamt mat och hur man enkelt kan se lite fin ut. Det första kapitlet är färdigt så att Annika visste vad hon skulle ge sig in på. Allting börjar när jag var nere på botten, hade panikångest och satt hos läkaren utan att veta vad han skulle kunna ordinera mig för att jag skulle kunna må bättre.

Han ordinerade 30 om dagen och först trodde jag att det var tabletter. Men det var mycket värre än så, det stod 30 minuter motion om dagen på receptet. Men där vände mitt liv, som jag trodde var slut.

Så naturligtvis heter boken ”30 om dagen”, åtminstone än så länge.

Nu är det bråttom att få ihop allt, boken ska släppas redan i början av september så jag skriver så tangenterna glöder! Det här har jag aldrig gjort förut, knappt vågat drömma om!

Tack alla underbara läsare för allt ert pepp och alla gånger ni tyckt att jag borde skriva en bok, utan er hade jag aldrig ens vågat tänka tanken.

Innehåller annonslänkar till Clarks och Ellos  God morgon från Miami! Vi har precis vaknat, här är klockan bara knappt sex på morgonen, igår åt vi en senare middag på kvällen så vi…

Åh vad jag älskar att vara här, det är så varmt och skönt, vi ligger på stranden och solar och ska snart gå upp och äta lite lättare lunch. Vi somnade vid…

Innehåller annonslänkar till Ellos  (Uppe i luften efter 9 timmar från Frankfurt, köpte nät så jag kunde jobba en stund.) Sitter på planet och skriver, har bara två timmar kvar och har…