• 2017-12-03, 20:00
  • 2

Hoppas ni har haft en mysig första Advent! Nu kör jag igång med roliga julklappstips, det är ju så kul. Ni är många som önskar mer hälsa och träning och nu när vi går in i julmånaden känns det ännu viktigare, hehe.

Äter ni kosttillskott?

Vitaminer är superviktigt och jag äter alltid laxoljan med omega-3 och omega-6 från Better you. Premium laxoljan är grym!

Du hittar den HÄR! Riktigt bra julklapp, jag får alltid vitaminer och nyttiga grejer av mamma i julklapp, visst är det bra? 

Att äta rätt sorts fett är livsviktigt, studier har visat att just fiskolja kan hålla oss friska, förebygga sjukdomar och minska eller lindra besväret hos dem som drabbats av någon sjukdom. Men det finns olika sorters fiskolja och alla är viktiga.

Omega 3 är bra för hälsan hos hjärtat och kärlen och kan rent av sänka blodtrycket. Vet att flera läsare frågat om blodtryck. Motion och rätt kost är viktigt. Jag hade högt för några år sedan men fick ner det när jag blev av med stressen och började äta vitaminer, ökade även motionen. Fick panik när jag såg blodtrycket steg men då hade jag chans att göra något åt det innan det drog iväg mer och nu ligger det bra! 

Omega 6 gör gott för hjärnans celler. Omega 9 är den grupp av fettsyror som nog de flesta inte hört talas om. De finns bland annat i olivolja naturligt och kan hjälpa till att balansera blodfettet så det dåliga kolesterolvärdet sänks och det goda höjs.

Även lugnande om man är stressad.

Denna unika laxolja är naturligt rosa pga att fisken äter superantioxidanten astaxhantin och eftersom oljan är helt fri från tillsatser och efterbehandlingar. Laxen ligger i vattnet i 2 år och kontrolleras regelbundet för att säkerställa att dess renhet, i form av att tex inga tungmetaller eller sjuka fiskar används till oljan.

Mycket bra! 

Äter också magnesium, tar de på kvällen, riktigt bra om du tränar. HÄR! 

Lindrar stelhet och kramper! Har ni kramp eller krypningar i benen? Då är magnesium bra, de hjälper er att slappna av.

Världens bästa julklapp till någon du bryr dig om.

 

 

  • 2016-11-30, 10:34
  • 8

Tack för era värmande kommentarer, ni är alltid lika engagerade och fina. Vad vore en blogg utan kommentarer? Tack för er energi.

Har varit ute på en runda före frukost, sitter med kaffet och vörtbröd med julskinka. Har ni också tjuvstartat? Svårt att låta bli när det är så kort tid.

Tagit mina vitaminer, får ofta frågor om det. Det är nog min mamma som lärt mig hur viktigt det är att boosta kroppen inifrån. Vi fick vitaminer som barn, glömmer aldrig dom äckliga vitlökskapslarna eller den mörka flaskan med någon blomma på som smakade blä. Men vi hade ingen chans att spotta ut. Haha, min mamma är galen, men duktig på kost och vad vi behöver få i oss. Även om jag inte erkänner för henne så har jag lyssnat och det har hjälpt mig mycket. Jag vill vara frisk och må bra.

dsc_0782pleasejeans_

Morgonens vitaminkick, gurkmeja och bärboost.  (Jag har kapslarna) Skrivit mer om detta HÄR. Älskar när kroppen svarar och märker det gör skillnad. Älskar!

Man kan inte påverka allt, jag vet det. Men strunta i motion och kost gör ju inget bättre.  Kan vi förebygga är jag helt hundra det kan hjälpa till. Hur gör ni? Äter ni vitaminer och mycket grönt?

dsc_0822pleasejeans_

Älskar dom murriga vinröda färgerna som är nu, klänning med fickor HÄR. 

2016-11-30 Johanna Toftby
  • 2016-10-13, 18:11
  • 16

Nu vänner måste jag tipsa om något riktigt kul igen. Efter jag prövat Magdalena Graafs All in one Boost från Better You ville jag testa fler produkter från dom. Visste ni att Better You även finns i alla Hälsokrafts butiker?

Vi har en jättefin butik i Skövde som jag brukar handla hos, jag älskar att få personliga tips och råd från kunnig personal.

img_1683

Jag gillar deras rena produkter. Idag köpte jag Gurkmeja och Bär Boost! Gurkmejan finns i All in one boost men eftersom jag tränar mycket och har en del problem med mina knän vill jag få i mig ännu mer av den. Kan ni förstå vad grym den här denna lilla matlagningskryddan är som även länge använts i hälsosamt syfte.

img_1692

img_1686

Jag vill även äta mer D-vitamin och  antioxidanter så jag köpte även med mig Bär Boosten. Viktigt när vi inte får så mycket sol under vinterhalvåret och när vi tränar mycket. Vill inte bli sjuk i vinter!

img_1678

Jag fick så mycket hjälp, tack snälla Caroline på Hälsokraft här i Skövde. Ni måste gå in och kolla Better You produkterna.

img_1701

fullsizerender-2

Nu ska vi boosta oss ordentligt inför vintern. Det är så roligt många gillar Better You som även Magdalena Graaf samarbetar med nu, kul med inspiration och att hon släppt sin egna vitaminboost. Grattis!

img_0012

Nu ska jag göra ordning mig inför en liten trevlig grej vi ska på i kväll.

Stor kram!

 

 

2016-10-13 Johanna Toftby

Här har vi en ny text från Annica. Hon har haft en riktigt tuff period nu, med så mycket smärta och illamående från cellgifterna. Dessutom har läkarna hittat en ny tumör, den…