• 2017-08-29, 10:03
  • 41

Igår gjorde vi så god och enkel middag efter vi tränat. Kyckling med sambal oelek, frästa grönsaker i soja, sesamolja och aioli med sesamfrön. Alltså det är så gott så ni anar inte. Det ser ut att vara mycket när ni läser recept men det är busenkelt!

Älskar asiatiska smaker.

Hade förberett det mesta så det vara bara att steka på kycklingen som hade legat i marinaden ett par timmar innan så det gick snabbt att svänga ihop. Ta de grönsaker du har hemma. Går också att skära och förbereda innan.

Inspiration från Jennie Walldéns bok Asiatiska smaker 

Sambalkyckling med sotade grönsaker 4 portioner 

600 gram kycklingfile
1 röd paprika
1 gul paprika
2 morötter
4 salladslökar
2 vitlöksklyftor skalade och skivade
1 msk rapsolja till stekningen
1 msk sesamolja
1/2msk risvinäger
1/2 msk ljus soja
1 msk rostade vita sesamfrön

Marinad:

5 msk ljus soja
1 msk Sambal oelek
1 msk flytande honung
1 vitlöksklyfta, skalen och riven
Skvätt lime

Gör så här:

Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen ca en timma.
Skär grönsakerna och stek paprikan i rapsolja tills den är lite sotad.
Hetta upp en wokpanna på hög värme tills den ryker.
Tillsätt salladslöken, morötterna och vitlök och fräs i någon minut. Häll på sesamolja, risvinäger och soja. Rör om. Strössla över sesamfrön. Ni anar inte hur gott det doftar.

Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt. Rör ihop allt och strö mer sesamfrön och rör runt.

Igår hade vi även sparris och  broccoli för det fanns i kylen. Lägg kycklingen och grönsaker i ett krispigt salladsblad eller servera med ris om du vill. Vi kör ofta utan.

Sesamaioli: 

1 dl majonäs (god med egen om man har tid)
2 tsk japansk soja
0,5 msk rostade sesamfrön
1 tsk sesamolja
1 krossad vitlök
Skätt lime
Salt och peppar

Rosta gärna sesamfrön i en panna på låg värme, smakerna kommer fram mer och det blir så gott. Rör ihop alla ingredienser och låt stå kallt.

Svårfotad rätt men herregud vad detta är gott. Ringla den goda dressingen över och njut!

I morgon blir det fisk på bloggen! Nu ska jag ge mig ut på en runda med Lucy, fördelen med hund. Man kommer alltid ut på friska promenader.

Vår kära Annica är det många som frågar efter, hon har det svintufft nu. Idag gör hon röntgen, hon har svåra, omänskliga smärtor av tumören i magen och nu vet jag inte vad snart. Knappt sovit inatt, har bara tänkt på Annica. Idag skulle vi gjort hennes hår men hon fixar inte det. Hon har en dialog med sina läkare på Sahlgrenska så hoppas hon får hjälp idag.

 

 

 

 

  • 2017-03-10, 09:18
  • 12

Hemmagjord pizza med parmaskinka, gorgonzola och pinjenötter blir veckans fredagsmys! Vi gjorde den igår och det är mysigt att sitta vid TV-soffan och äta tillsammans. Skär upp i bitar och ät som den är.

Botten utan vitt mjöl blir ännu godare, jag brukar göra denna botten som är tunnare men igår gjorde vi ett nytt recept som blev lite högre som tjejerna gillade.

Åh, det är så gott så nu blir jag sugen igen, haha. Det doftar underbart.

Pizza med parmaskinka och gorgonzola 4-6 port 

Pizzabotten:
3 ägg
2 dl Creme fraiche
1 msk vatten
2,5 dl mandelmjöl
0.5 dl sesamfrön
1,5 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1/2 tsk oregano
1/2 tsk rosmarin
1/2 salt

Gör så här: 

Vispa ihop ägg, vatten och creme fraiche. Tillsätt resten av ingredienserna, häll sedan ner smeten på plåten och sätt in i ugnen på 180 grader i 10 min. Akta så den inte bränns. Ta ut botten och lägg på vad du önskar, lägg sedan in den i ugnen igen och höj upp till 225-250 grader beroende på ugn. Osten ska smälta.

Jag hade tomatås i botten, riven ost, skivade färsk champinjoner, färsk sparris, tomathalvor, gorgonzola i bitar. Jag lägger på rostade pinjenötter och parmaskinka efteråt. Strö på oregano och pizzakrydda.

Låt den stå en stund innan du skär upp bitarna så går det lättare.

Ett glas gott rödvin eller cola zero är godast till tycker jag.

Njut av en jättegod pizzakväll!

 

2017-03-10 Johanna Toftby , ,
  • 2016-01-19, 08:54
  • 27

Köttfärspaj kan jag bli så där galet sugen på ibland, det vattnas nästan i munnen och när jag börjat tänka på något måsta jag laga eller baka det. Tjejerna tyckte det var ett bra förslag och L-M gjorde degen så stekte jag köttfärsen. Är glad över att dom äter det som serveras,  alltid tyckt mat och bakning varit kul.

Älskar fixa middagar och göra fint, jag gillar när maten ser trevlig ut och tror det frestar även barnen att prova maträtter när det ser fint ut på tallriken.

DSC_0969

Nu till middagstips!

Köttfärspaj med chili på mandelbotten 

Pajdeg:

3 dl mandelmjöl

1msk fiberhusk

1/2 dl sesamfrön

lite salt

40 g smör

1  ägg

Sätt ugnen på 175 grader

Gör så här: 

Mixa madelmjöl, fiberhusk, sesamfrön i en matberedare, rör ihop resten av ingredienserna.

Låt vila i kylskåp en stund.

Tryck ut degen i en pajform, grädda den i ca 8 min. (Passa så det inte bränns)

DSC_0921

Köttfärsröra: 

500 gram nötfärs

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

1 röd paprika

1/2 chili (hackad)

3/4 dl creme fraiche

1 msk kalvfond

2 tsk mango chutney

2 msk tomatpuré

1/2 dl chilisås

1 dl vatten

1 tsk paprikakrydda

1 tsk chilikrydda

1 tsk Basilika

ca 10 jalapeno (bitar)

salt, peppar

En ask babytomater

150-200g riven stark ost

Gör så här: 

Höj ugnen till 200 grader.

Hacka lök och vitlök, fräs ihop med köttfärsen, paprikan (skär i små bitar) tills det får färg. Lägg i resten av ingredienserna förutom ost och basilika. Koka ihop och låt det småputtra en stund. Lägg köttfärsen i formen. Lägg på tomaterna, strö lite basilika och sist lite riven stark ost. Jag blandade gratängost och västerbotten. (Man kan också röra ihop osten med creme fraiche.)

Gratinera pajen i ugnen tills allt fått färg, ca 20 min.

Vi serverade fräsch sallad och en god vitlökssås till. Rör gärna ihop lite innan så sätter sig smakerna. Den blir sååå god!

DSC_0929

Vitlökssås

2 dl creme friache, 2 msk majonäs, 2-3 pressade vitlöksklyftor, några droppar tabasco, salt, peppar, 1 tsk honung.

Rör ihop, ställ kallt.

Vänd ner en mosad halv avocado om ni vill ha Guacamole.

DSC_0968

DSC_0948

Vänner! Detta blev helt sjukt gott. Starka köttfärsen med goda smaker, doftade gudomligt. Sedan krispig mandelbotten.

DSC_0950

DSC_0975

Smaklig måltid!

Nu är jag i Göteborg men ska köra mot Skövde strax, gjorde mina naglar igår (Blev såååå nöjd. Rosa/guld lade ut bild på instagram) Halv tolv i natt kom Janne hem från Los Angeles! Jag är lycklig i hela kroppen när han är hemma igen.

Känns som det är ett jobbigt  väder så det blir försiktigt på vägen… puh.

Kram!

  • 2015-09-27, 12:45
  • 6

Spröda pannkakor gjorda av kokosmjölk med blåbär och vaniljgrädde. Galet gott som man kan göra på många olika sätt, variera med säsongens bär eller frukt. Vi har varit ute på en runda, vilket underbart väder idag! Istället för frukost äter vi brunch efteråt och idag blev det pannkakor med kokos. Sist gjorde jag på grädde men nu tog jag kokosmjölk istället om man vill ha mindre mejeriprodukter. Utan gluten och du får i dig energi.

DSC_1493

Enkelt recept 2 pers, 4 pannkakor 

4 ägg

3,5 dl kokosmjölk, Jag har kungmarkattas

Nypa vaniljpulver, har den i kvarn. Vaniljstång man maler ner.

2 tsk fiberhusk

Vispa ihop ordentligt eller med stavmixer

Stek som ”vanliga pannkakor i smör eller kokosfett,  var försiktig när du vänder dom.

DSC_1495

Servera med grädde, bär och kokos. Eller varför inte krossade nötter, man kan ha precis vad man vill.

Jag har ingen sötning, men det är gott att ringla lite honung över. Nu var den slut här tyvärr.

DSC_1500

Mums!

Vad gör ni idag? Hoppas ni har en riktigt skön söndag! Igår var jag på bokmässan, träffade flera jag känner och köpte med mig trevliga böcker jag ska tipsa er om. Flera undrar även hur Annica mår. I morgon ska hon in för cellgifter en vecka, hon har även skickat ett blogginlägg jag ska lägga ut under dagen.

IMG_0458.JPG

Kram på er så länge!

  • 2015-08-28, 15:36
  • 5

Riktigt god blåbärspaj lchf med crunch kanske lockar till helgmyset? Jag gjorde på mandelmjöl och nötter, ni måste testa. Är galen i kokos så det har jag i det mesta :)

DSC_1049

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader

Lägg blåbär i en pajform så mycket du vill ha

Crunch: 

50 gram smör

1,5 dl mandelmjöl

1/2 dl kokosflingor

1 ägg

1 msk kokosmjöl

Lite vaniljpulver

Valfri sötning

Nötter: Hackade hasselnötter, mandlar och pecannötter  Jag tog inga mått här, det märker ni hur mycket ni vill ha.

DSC_1015

Koka ihop i en gryta och rör så det blir en ”massa”. Lägg det sedan över blåbären. Jag strödde lite stevia ihop med kokosmjöl på bären.

DSC_1030

Sätt formen mitt i ugnen ca 15-2o min på 200 grader.

DSC_1039

Tjejerna tyckte den var jättegod! Servera med lite vaniljgrädde om ni vill ha något till.

Är ledig från salongen på fredagar, då betar jag av mail, fakturor och annat som inte hinns med under veckan. Det är matfestival i Skövde i helgen, blir det inget regn går vi nog ner en sväng. Linnea min syster var här igår så vi hade lite mys med tjejerna.

I morgon kommer Janne! <3

DSC_1182 2

Det är allt lite mysigt ändå när man kan börja tända lite ljus och mysa inne. Jag gillar årstiderna!

DSC_1181

DSC_1191

Puss på er, hoppas ni gillar pajen!

Nu kom Marilyn hem, vilken lyx det är att vara hemma på fredagar. Var ute på en pw före frukost i morse, igår kväll blev det löpning och intervaller. Ska köra styrka lite senare men kör med vikterna här hemma. Magen och överkroppen ska får jobba.

 

 

 

 

  • 2015-08-18, 12:35
  • 7

Hur många gillar västerbottenpaj upp med en hand! Jag älskar det. Den här är med mandelmjöl istället för vitt mjöl. Har ofta i kantareller och gräslök, blir vansinnigt god. Vill man ha den till kräftskivan kan man bara göra på västerbottenost om man vill.

Västerbottenpaj med kantareller och gräslök (Lchf)

Pajdeg:

3 dl mandelmjöl

1msk fiberhusk

1/2 dl sesamfrön

lite salt

40 g smör

1 ägg

Sätt ugnen på 200 grader

Gör så här: 

Mixa madelmjöl, fiberhusk, sesamfrön i en matberedare, rör ihop resten av ingredienserna.

Låt vila i kylskåp en stund.

Tryck ut degen i en pajform, grädda den i ca 8 min. (Passa så det inte bränns)

Fyllning:

3 dl grädde

3 ägg

3 dl västerbottenost

salt, peppar

1-2 msk hackad gräslök

Kantareller

1 gul lök

Gör så här:

Bryn kantarellerna och löken gyllenbrun. Vispa äggen lätt, blanda ner grädde, kantareller, lök, riven västerbottenost, gräslök och smaka av med salt och peppar.

Grädde nederst 200 grader ca 25 min tills äggststanningen stelnat och den fått färg. Låt den vila en stund före servering.

Vill man lyxa till det, servera med en klick crème fraîche och stenbitsrom.

DSC_1186

Bon apetit! Jag tycker den är underbaaaaaar! Frasig botten.. 

 

  • 2015-07-06, 13:03
  • 15

Vem gillar pizza upp med en hand? Denna är gjord på mandelbotten och sesamfrön, alltså glutenfri och vi slipper det vita mjölet. Den blev knaprig och så jäkla god. Janne gjorde toppingen och jag botten. Grymt teamwork och jag älskar att vara i köket och fixa. Igår var det dock 100 grader inne, haha!

Vill gärna dela med mig till er, men innan provar jag förstås och det gjorde vi igår kväll efter vi kommit hem från sjön.

DSC_0581-2

Recept på glutenfri pizzabotten finns det massor av. Detta fick jag av min kund förra veckan och ni måste bara göra den. Knaprig! Absolut inte torr. Inget smör och man blir inte så där proppmätt. (Vill ni ha ”smalare variant väljer ni 10% ost, jag kör vanlig) 

Smidig att ta med sig ut på en picknick nu när ni kanske har semester och vill ha med något annat än mackor. Helt säker på att även barnen kommer tycka om den.

Recept: 2-3 pers

Botten:

3 dl mandelmjöl

1 dl skalade sesamfrön

2 ägg

4 tsk olivolja

1/2 tsk bakpulver

Salt, peppar

Timjan, oregano eller någon annan krydda ni tycker om. Det blir god smak att ha i pizzadegen.

1.Blanda ihop alla ingredienser  och tryck ut på en plåt med baklåtspapper. alt kavla ut men då måste du ha bakplåtspapper mellan för det fastnar lätt.

2. Grädda på 175 grader ca 12 min eller tills det fått färg. Ta ut och lägg sedan på fyllningen. Ställ in i ugnen igen tills osten smält.

Fyllningen:

DSC_0582-2

Man kan ju ta precis vad man tycker om men Janne gjorde en jättegod tomatröra.

Tomatröra och fyllning: 

Tärnad bacon

Krossade tomater (välj Mutti, den är super alt kung markattas)

2 st finhackade vitlöksklyftor

Oregano

salt peppar

God olivolja

Fräs upp bacontärningarna i lite olivolja. När det har fått fin färg fyll på med krossade tomater, vitlök och kryddor. Låt sjuda tills det tjocknar lite.

Lägg på pizzabotten som då varit inne i ugnen och fått färg. Toppa med det ni önskar. Vi hade paprika, oliver, tomater, jalapenos och riven mozarella.

Höj upp till 225 grader.

DSC_0584-2

Skjuts in i ugnen tills osten smält sedan njut! 

DSC_0591-2

Vi toppade även med lite ruccola.

DSC_0599-2

Bon apetit 

Flera läsare önskar tips på picknickmat annat än mackor. Jag ska försöka dela med mig så mycket jag kan.

Nu har vi precis varit på möte gällande tjejresan till Barcelona. All info, datum  plus biljettbokning kommer ut i veckan. Håll nu utkik!

 

 

 

 

 

  • 2015-07-04, 12:10
  • 33

Mjöl är rena giftet! Magen blir som en hård ballong när jag äter mjöl. Igår kväll tog jag tyvärr en smörgås som jag aldrig annars äter. Men var hungrig och hade typ inget annat så jag chansade. I morse när jag vaknade kunde jag knappt stå rakt. Magen stod rakt ut, var tre gånger så stor och jag var som en fällkniv. Kolla magen! Helt fruktansvärt hur det kan snabbt svullna upp.

Förstår ni vad gluten gör med kroppen egentligen? För några år sedan åt jag ganska mycket mackor och magen blev bara större och större. Jag var stressad, vräkte i mig smörgåsar för att bli mätt. Det var snabbt och smidigt. Gott dessutom. Men min mage var alltid dålig. Alltid svullen, alltid fläskig och även fast jag tränade satt den där limpan där. Jag hade ofta katarr, ont högt upp och även mycket diarréer. Det är mindre kul… Så fort jag var iväg var jag tvungen att ta reda på vart toaletter fanns. Fick ofta magras och då får man panik och det är väldigt jobbigt.

Svullen mage i morse

Svullen mage i morse

Till slut tröttnade jag på att må så dåligt. Jag ville också gå ner i vikt så jag tog tag i problemet.

Det jag började plocka bort var just smörgåsar. Dom skulle bort helt hade jag bestämt för jag ville se vad som hände. Jag lovar er, jag märkte stor skillnad på en gång. Jag tog också bort fikat. Bullar, kakor skulle helt bort. Socker är också boven i detta.

Sedan hände det grejer!

Jag fick bort degen på magen, blev piggare och kände mig mycket gladare. För har du en dålig mage sätter det sig också på psyket. Man kan bli deppig, hängig och väldigt trött. Det är som om hela kroppen slås ut.

Jag har inte gluten men det behöver man inte ha för att kroppen ska bli dålig av mjöl eller socker.

1 februari i år tog jag även bort allt godis. Har aldrig mått så här bra! Magen är sällan dålig, inga hemska magras längre.  Jag har gått ner allt jag ville gå ner och tränar mycket för att kroppen ska bli starkare och tightare. Här hjälper inte en enda operation lovar jag er, men kolla över er kost om ni mår dåligt. Tänk alla tex som har IBS. Försök se över vad ni stoppar i er. Mackor klara man sig utan åtminstone testa och se vad som händer? Testa också att komma igång med träning. Att röra på sig när magen krånglar brukar bli bättre. Även andas rätt långt ner i magen hjälper er.

Sedan är alla olika men många går och mår dåligt utan att veta vad det beror på.

Nu äter jag aldrig bröd, smakar ibland och en liten bit kan gå bra. Men märker vad som händer om jag äter för mycket. Äter betydligt mindre kolhydrater, nästan aldrig vitt socker. Älskar potatis och det funkar bra.

Har ni ofta ont i magen? Ofta magras? Överviktig eller ”degig limpa på magen” som du vill bli av med? Förändra kosten!

IMG_4334

Vi gick till gymet i morse och det var skönt att få bränna av lite kalorier och få svettas med den här svullomagen. Underbart!

IMG_4337

Kanske någon som känner igen sig?

Ha en fin lördag! kram på er

2015-07-04 Hälsa, Mitt liv , ,
  • 2013-08-21, 23:55
  • 5

Nu är jag tillbaka i skövde sedan några timmar efter en rolig men intensiv dag på salong main i Göteborg! Har halvsovit på tåget efter träffat Janne en stund och sedan handlat och lagat kesoplättar här hemma. Lisa-Marie och jag äter det för tredje gången den här veckan, haha! Hon älskar dom och vi har haft lite olika godsaker emellan.

Åse 56 kilo är inte bara grym, hon är jättegrym på att komma med bra förslag när det gäller god lchf mat. Jag säger som hon brukar göra, har man en gång vägt alldeles för mycket och sedan gått ner och lagt om kost vill man heller aldrig mer väga lika mycket igen. Men har man en gång gillat ”geggigt och extra av allt” är detta alldeles perfekt ;)

Kesoplättar är nyttigt och det mättar. Jag försöker alltid äta mycket protein på salladerna på dagarna annars blir jag hungrig snabbt efter och då är det lätt man tar något annat.  Åt en sallad från Pita idag, en grym salladsbar där det finns Lchf tallrik som verkligen var amazing. Tips, gå dit. Ligger ovanför ett ställe som heter Smaka på samma gata. Inte många minuter från main där jag jobbar.

 

Croque monsieur fast bort med brödet!

Mums med brieost, salami och tomat. Häromdagen när jag var hos Janne gjorde jag med cheddarost, rökt skinka och tomater. Helt underbart gott!

Här kommer Åses grymma kesoplättar ala croque monsiur fast brödet är utbytt mot kesoplättar.

 

1 ägg
125 gr (halv liten burk) keso
3/4 msk fiberhusk
nypa salt
2 tjocka skivor cheddar (jag köper färdigskurna)
rökt, smakrik skinka
tomat
dijonsenap
ekologiskt kokosfett/olja att steka i alt smör

Vispa ihop ägg, keso, fiberhusk och en nypa salt med stavmixern.
Hetta upp 1 msk kokosfett i panna och klicka ut 2-3 plättar. Sänk till medelvärme och låt plättarna få fin färg på ena sidan (ca 4-5 min)
Vänd dem och lägg på osten på vars en plätt och sedan skinka, tomat och dijonsenap och lägg på ena plättan. Låt gå ett tag till i pannan.

Gott till kvällsmat eller frukost….

Bon apetit!

Ska visa er några bilder från mötet med Malin från Frontrow igår, wow vilka väskor och jag fick mycket inpsiration till en modetext jag ska skriva framöver. Älskar dessa jackor och väskor, vill typ ha allt….

Dessa  beställde jag som kommer snart! Ny plånbok då min gamla snart har gjort sitt efter några år och den här föll mig i smaken och är min stil. Partyväskan blir en heting till nyårsstassen eller till rockig outfit i höst. Kedjor som band, urläcker.

Vita till våren…. <3 

Gillar man skinnjackor blir man kär i denna…. is to die for. Kommer till våren…

Jag får många hälsningar på facebook, mail, instagram och kommentarer om att ni kommit igång med träning och tagit tag i saker ni velat länge. Jag blir lika glad varje gång när någon kanske har hittat motivationen, känner sig starka och klivit över tröskeln. Grattis! Ni kommer få uppleva känslan, den där häftiga…

I morgon ska det bli intervaller och fredag blir det styrketräning, hoppas kanske kunna träna med Johan och Janne… då blir det resultat för jag kryper ut från gymmet haha…

För mig funkar det bättre att planera in men det är inte ett måste men då är jag inställd på vad som gäller och det finns ingenting som ska komma emellan träningarna. Sedan gör det självklart ingenting med spontanitet.

Heja oss! Nu kommer jag sova gott,  i morgon ska jag jobba 12 timmar så sömnen behövs.

Natti natti natti KRAM

 

 

  • 2013-08-15, 00:18
  • 20

Idag har jag jobbat på salongen i Göteborg-Härliga kunder och jag och Valentina som oftast jobbar ihop har så roligt.
Det är en annorlunda salong med mycket mys, färg och söta små prylar.


Bordet där kunderna sitter och väntar, mycket godsaker till kunderna att mumsa på.
Någon skrev på instagram – men ta en bit det skadar väl inte? Nej fast tar man en vill man ha en till … och en till… Och en till…
Tänk att det ska alltid komma kommentarer när man säger nej tack, har ni tänkt på det? Blir man bjuden på ett kakfat och inte vill ha så blir det alltid någon knäpp kommentarer om att man är löjlig som inte vill äta. Nästan så man ska helst känna sig lite dum eller oförskämd. Men om man tar flera stycken och moffar i sig, varför säger ingen till då för? Samma sak.
Eller dom som tar med sig lunch till jobbet och äter lchf, många får höra negativa kommentarer och att det är minsann bara ”dumheter” att strunta i potatisen. (Tex potatisen är bäst att tillägga)
Jag tycker det är ett litet fenomen faktiskt, är det deras egna samvete för att dom vill äta kakorna från kakfatet? Eller varför måste man kommentera om man tackar nej? Varför måste man gnälla på dom som äter nyttigt?
Gnäller man när någon sitter och vräker i sig kakor eller pommes? Nej.
Konstigt. Men mat, vikt kommer alltid att förbli ett känsligt ämne.
För många triggar en liten sötsak igång och har man en gång varit sötberoende funkar det kanske inte att ”bara ta en”. Handlar inte om karaktär i många fall, socker är beroendeframkallande så jag tycker i så fall att om man säger nej med en gång, det är då man har karaktär.
Man känner ju det bäst själv men vi är olika. Men det är känsligt om man väljer att hellre alltid avstå. Skulle en alkoholist kunna ta EN öl? Skulle inte tro det. Han/hon får jobba med det hela sitt liv och kommer aldrig någonsin kunna ens smaka på alkohol.
Matmissbruk och annat beroende tex socker är inte långt därifrån…

20130815-002937.jpg
Efter jobbet var jag sjukt trött men cyklade hem och åt två ägg och vilade en stund sedan gav jag mig ut. Janne har säljkonferens hela veckan så han skulle komma hem sent.
Det blev en joggingtur och trapporna i Haga…

20130815-003210.jpg

20130815-003234.jpg
Kulturkalaset i Göteborg! Så mycket folk! Hoppas hinna gå runt i helgen och kika lite … br />
20130815-003315.jpg
Inte lika mycket folk vid trapporna ;)
Urjobbigt med bra för rumpan och lår.. Mjölksyra efter 6 ggr upp och ner snabbt. Jag kör varannan gång snabbt varje steg och varannan gång tåg steg.
Sedan joggade jag hem och åt fläskfilé med grönsaker. Så hungrig och skönt trött.

20130815-003647.jpg
Nu är det natti och i morgon bitti sitter jag på tåget mot Stockholm!
Formexmässan och vi ska gå visning för love forever. Nu har jag gjort det i flera år, det är verkligen jättekul så jag ser fram emot morgondagen! Vi kanske ses?

20130815-003826.jpg
Ska visa er fler bilder när jag sitter på tåget.
Mycket fina kläder kommer ….

Puss och god natt! Nu kryper jag ner bredvid min fining.