• 2018-01-04, 09:12
  • 94

Jag har haft ett par leverfläckar som jag varit orolig för och var på vårdcentralen för ett tag sedan. En precis under bröstet som skavde och var jobbig, kunde inte ha någon BH alls och den började ofta blöda. Googlade och det skulle jag inte gjort. Mina symptom var ju malignt melanom på alla punkter och jag blev livrädd! Leverfläckar som blöder måste ni kolla upp. 

Har ni kollat upp era leverfläckar? Vart gick ni för att få hjälp?

Jag fick vänta någon vecka och då var det ändå en snabb tid på vårdcentralen, tydligen. Skulle det vara malignt melanom som är cancer är det inte bra, då är varje dag viktig. Den andra leverfläcken satt på ljumsken nära bikinilinjen, men den har också växt en hel del och kändes obehaglig. Titta även på varandra hemma, man kanske har något på ryggen som man inte ser. 

På vårdcentralen tittade de på leverfläckarna och de var helt ofarliga. Tack och lov. Men jag har så stora besvär framförallt av den under bröstet att jag bad att få ta bort den, men det tyckte hon inte alls eftersom det var en skönhetsgrej. 

Då ringde jag direkt till SKIN i Göteborg, som är en känd och seriös klinik som bland annat tar bort leverfläckar och jag fick en tid dagen efter. Helen Wolff som är klinikchef och specialistläkare/hudläkare har många års erfarenhet från klinisk hudvård, forskning med kompetens inom tumörkirurgi. Gissa om jag var avslappnad när jag var hos henne!

Jag trodde inte vi skulle ta bort dem samma dag, men allt gick så snabbt. Jag hann inte ens bli nervös! Hon tyckte absolut att vi skulle ta bort leverfläckarna, helt plötsligt lade hon bedövningar och det spände och sved lite bara. Sedan tog hon bort dem och det så snabbt så jag inte ens hann märka något.

 Vilket lättnad! Jag fick ha på plåster och inte få vatten på ett dygn på såret och allt har läkt fint.

Dessutom gör hon även botox och filler, men det kommer i annat inlägg. Älskar när specialistläkare jobbar både medicinskt och estetiskt.

Har du bekymmer eller oroar dig för en leverfläck som du vill veta om den är farlig eller inte så ska du kontakta SKIN! Du får proffshjälp direkt. Du kan verkligen känna dig lugn. Kliniken ligger på Lyckans väg 2b bakom Götaplatsen. Tel 031-778 07 50 

Fråga efter Helene och hälsa från mig. Det är även här min hudterapeut Caroline finns. Allt under samma tak.

Ps. Jag har nu fått brev hemskickat och leverfläckarna var ofarliga. Puh.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…