• 2017-10-13, 13:20
  • 21

Gratäng är ju något utav det godaste som finns, dessutom väldigt lätt att förbereda inför en middag eller om du ska ha många gäster. Här kommer mitt helgtips! Kycklinggratäng med ädelostsås och broccoli som vi gjorde igår. Alltså detta var så gott!

Ska även visa er mer bilder från matsalsrummet nu, det börjar bli klart. Tjoho! Jag älskar mysiga matsalar där man kan sitta i timmar, massa tända ljus och nu hänger den nya Sarfattilampan på plats. Bord är beställt så det kommer före jul. Det är kul att göra om hemma.

Men först middagstips:

Kyckling i ädelost och broccoli 4 port

3 -4 kycklingfileér
150 gram färska champinjoner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja till stekning
400 gram broccoli
150 gram ädelost
3 dl grädde
salt, peppar
smör till stekning
10 babytomater
Färsk basilika
ca 100 gram riven stark ost

Gör så här:
Krydda kycklingen och bryn den i i smöret på medlevärme tills de fått fin färg, ca 5 minuter. Lägg kycklingen åt sidan. Dela champinjonerna och skär löken, lägg det tillsammans med vitlöken i pannan och fräs några minuter till de mjuknat något.

Sätt ugnen på 200 grader. Dela broccolin i mindre bitar, skär tomaterna i två delar. Smula ädelosten i en liten gryta och häll på grädden. Låt koka några minuter och rör om. Bränn inte.

Skiva kycklingen i varva i en form med svampen, löken, broccolin och löken. Häll sist på ostblandningen och strö lite riven stark ost  överst.

Gratinera i ugnen ca 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med pressad potatis eller ris, igår hade vi klyftpotatis för jag var tvungen att testa vår nya fritös. (inte med olja)

Smaklig måltid! Detta är hur gott som helst.

 

 

  • 2017-09-22, 12:16
  • 29

Innehåller adlinks och reklam för Ellos, Clarks och Cervera 

Vi gör ofta grytor här hemma, speciellt nu på hösten. Kyckling funkar till det mesta och det är bara fantasin som sätter stopp. Vår favoritgryta är med kokosmjölk, ingefära och lime och den gjorde jag igår. Hur god som helst! Låt den stå och puttra ett tag så sätter sig smakerna bättre. Gillar ni jordnötssmak, tillsätter ni det också. Himmelskt.

Blusen HÄR Snyggt att även dra ner den på axlarna, det var faktiskt den som låg med i alla goodiebag tjejerna fick på Palmaresan. Generöst och fint av Susanne på Clarks.

Jag håller på att göra om här hemma i matsalsrummet, jag letar efter ett större bord, nu blir det vitt. Är så otroligt trött på mörkt men kommer inte göra mig av med bordet, det är vackert och väldigt speciellt, svårt att få tag i så jag måste förvara det någonstans. Inte lätt, haha.

Letar en annan form på bordet, älskar fyrkantiga eller runda, ovalt blir svårt att kunna prata med alla men samtidigt mest praktiskt och tar mindre plats. Tips på snygga matssalsbord som inte alla har? Ska byta ut tyget som är vitt mot en dovare färg, ska ha in en stor lampa över bordet och letar som en galning efter den rätta. Tror jag bestämt mig nu.

Här är några bilder från vår middag med syster Linnea som var här en sväng, mysigt med middagar när alla är samlade.

Lucy ser ni va?

Hämtade ett jättepaket från Cervera igår, så fina tallrikar i olika mönster från märket Vista Alegre, tänk dessa och de blå stora mönstrade under, men vitt bord och andra underlägg. Dessa underlägg passar bättre till det grövre Mateus porslinet.

Recept kycklinggryta HÄR! 

Jag åt riven vitkål till, mättande och gott. Sorry för dåliga bilder, det var väldigt mörkt och då är mat svårfotat.

Är snart nere i Göteborg för invigning av Ristoria! Den nya läckra italienska restaurangen vid Ghotia.

Tack än en gång för att ni finns, för allt stöd till Annica och hennes familj och för allt ni gör här inne.

Kram

Uppdatering fredag 12.00  

Detta inlägg skulle jag lagt ut igår eftermiddag men stoppade det då Annicas mamma hade skrivit och det kändes viktigare. Jag har fortfarande inte kunnat prata med Annica, hon är för medtagen, men jag vet att barnen äntligen ska få åka ner i morgon, det kommer ge henne massa energi.

Vi var på en jättetrevlig invigning av Ristoria igår, bilder kommer. Missa inte den restaurangen i Göteborg, ligger i Ghotia huset. Väldigt mysigt och gott.

Många frågar efter jackan på instagram, den hittar ni HÄR.

 

 

 

 

 

 

  • 2017-09-20, 11:16
  • 17

Igår kväll kom Janne upp för att han ska på möte i Skara idag, då passade jag på att göra lite extramys och ville pröva en paj som jag ändå skulle tipsa er på bloggen om.

Jag älskar kantareller! Vi äter nästan inget kött alls mer än fisk och vitt kött som kyckling under veckorna, det känns riktigt bra faktiskt och kantareller går ju bara inte vara utan nu.

Den här frasiga pajen är lyxigt god och passar som en mumsbit eller varför inte snittar när du ska ha gäster. Lägg upp den frasiga pajen på en skärbräda och skär i små bitar. Det är busenkelt, man bara blandar ihop ägg, grädde och stekta kantareller med västerbottenost, gör den till helgen som en starter inför en middag, jag lovar det blir succe´!

Om du vill göra den som en matigare paj byt ut smördeg och gör med mandelbotten istället.

Så galet gott, ni måste bara göra den! Recept längre ner.

Frasig kantarell och Västerbotten paj
4 port eller 10-12 småbitar till förrätt eller tilltugg

1 rullad smördeg
ca 400 gram kantareller
1,5 dl grädde
2 ägg
3 dl riven västebottenost
en näve ruccola
1 msk pinjenötter
salt och peppar

Gör så här: 

1. Kavla ut smördegen på en plåt med smörpapper under
2. Stek kantarallerna i lite smör
3. Blanda ihop grädde, ägg, västerbottenost och sist kantarellerna, rör ihop allt. Smaka av med salt och peppar.
4. Lägg smeten på smördegen och lägg ruccola och strö pinjenötter över
5. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Det ska höja sig men sedan skunkker pajen när du tar ut den.

Låt den gärna stå en stund, strö lite mer ruccola över och skär upp i mindre bitar.

Njut! 

Köpte hem lite färska blommor och planterade en stor vacker hortensia igår, band även ihop en söt bukett med rosa och oranga rosor med några Eucalyptuskvistar, jag älskar den lösa och busiga buketten. Kul med den färgkombon både i kläder och blommor, stor trend i höst.

Visst blev den lite söt? Önskar så jag kunde ge den till Annica nu.

Visst är det underbart med alla tända ljus i mörkret, Janne skrattade åt mig igår och sa att det tar halva kvällen att gå runt och släcka alla ljus, haha. Jag vet inte hur mycket ljus jag gör av med den här tiden. Ganska galet egentligen att man eldar upp pengar men så kan inte jag tänka i alla fall. Vi måste ta till vara på tiden och njuta. I allra hösta grad när man tänker på hur svårt Annica har det nu som finns i mina tankar varje minut.

Vi måste leva i nuet brukar hon alltid säga.

 

 

 

 

 

  • 2017-09-15, 17:51
  • 9

Tack från hjärtat för alla fina hälsningar till Annica. Tack. Jag har precis varit iväg och fixat en grej till henne för att hjälpa dem med en sak, ska uppdatera i nästa inlägg men det är svintufft just nu. Usch vad jag lider med henne, jag går nästan sönder. Man får perspektiv på saker och ting när det händer något sånt här, folk ligger och kämpar för sitt liv och vi kan gnälla över småsaker. Hemskt.

Här kommer först ett snabbt middagstips om ni inte vet vad ni ska laga för mat.

Krämig laxpasta med grillad sparris och parmesan har vi ätit till lunch idag, oh herregud vad gott! Enkelt att laga och passa de flesta, vi äter ju minimalt med kött här hemma och vad slår en god pasta med färsk fisk?

Började fredagen med en löparrunda och sedan in på gymet för armar och bröst, skönt med ett rejält pass fredag morgon.

Här kommer receptet:

 

Laxpasta med sparris 4 portioner 

4 bitar färsk lax
1 burk creme fraiché
Färsk sparris
1 schalottenlök
1 stor vitlöksklyfta
10 små babytomater
10 små gula tomater
1 msk kalvfond
salt och peppar
Parmesan

God pasta eller bönpasta

Gör så här: 

1. Koka upp vatten till pastan och koka enligt anvisningar
2. Stek laxen så det blir en fin yta, lägg åt sidan eller i ugn på svag värme
3. Stek den färska sparrisen i olivolja, salt och peppar. Lägg med laxen i ugnen medan du gör såsen
4. Hacka lök och vitlök fint, fräs i olja
5. Häll i creme fraiche med löken i pannan, tillsätt ca 1 dl vatten och låt puttra ihop på svag värme
6. Dela tomaterna och lägg ner i såsen
7. Krydda med salt, peppar och kalvfond. Smaka av
8. Häll av vattnet till pastan och lägg ner den i såsen, rör ihop och lägg upp på tallrik
9.Lägg på laxen och sparrisen
10. Riv en lagrad och god parmesan över

Njut! Detta är bland den godaste pastan jag vet.

Kram på er, världens finaste läsare här inne.

 

  • 2017-09-06, 17:37
  • 40

Nu är jag hemma från några intensiva men roliga dagar i Stockholm, har mycket att göra för på lördag åker jag till Palma! Det är äntligen dags för tjejresan! Jag arrangerar en egen tjejresa ihop med Eurotravel Sports och ser så fram emot att träffa alla. Palma, sol och bad med massa god mat och Cava. Vi har ett späckat schema så alla ska komma hem med massa energi och glädje inför hösten.

Här kommer ett riktigt gott och nyttigt middagstips! Torsk med bacon, parmesanceme och gratinerad blomkål. Vilka smaker! Ni måste bara laga detta.

Rätten kan du bjuda både som festmåltid eller lunch, en fräsch och enkel rätt men goda smaker. Vi äter stort sett inget rött kött alls på veckorna, det blir mest vegetariskt, fisk och kyckling. Tror man ska minska ner mer och mer på köttet faktiskt. Vi äter kött en gång till helgen, det räcker känns det som.

Gratinerad blomkål med parmesan, alltså hur gott?

Lucy är också med.

Torsk med bacon och parmesancremé 4 portioner

700 gram färsk torskfilé
1 paket bacon (ta bort om ni inte vill ha något kött alls)
2 dl riven lagrad parmesanost
2 dl creme fraiché
2 schalottenlökar
2 dl vitt vin eller matlagningsvin
Hackade tomater till garnering
Salt och peppar

1 stort blomkålshuvud

Gör så här:

Skär bort bladen på blomkålen. Hacka i den lite med en gaffel, häll över en god olivlja, salta och peppra. Gratinera blomkålen i en form i ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter. Efter 15 minuter river du 1 msk parmesanost över blomkålen och gratinerar ca 15 minuter till. Det ska få färg men inte brännas. Under tiden den är i ugnen gör du såsen.

1. Finhacka schalottenlök, lägg i en gryta och tillsätt vitt vin.

2. Låt vinet koka ihop tills bara några matskedar återstår.

3. Tillsätt crème fraiche och riven parmesanost. Värm upp så osten smälter, smaka av med salt och peppar. Drag kastrullen från värmen och varmhåll.

4. Strimla bacon i småbitar och knaperstek i panna. Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper.

5. Allra sist: Lägg fiskfileérna i stekpannan och stek i 1 msk smör några minuter på varje sida. Salta och peppra.

Servera fisken med parmesancremen, bacon och ställ fram blomkålen. Jag brukar även skära lite tomater i små bitar och strössla över. Fint med färg och god smak till det salta.

 

  • 2017-08-29, 10:03
  • 41

Igår gjorde vi så god och enkel middag efter vi tränat. Kyckling med sambal oelek, frästa grönsaker i soja, sesamolja och aioli med sesamfrön. Alltså det är så gott så ni anar inte. Det ser ut att vara mycket när ni läser recept men det är busenkelt!

Älskar asiatiska smaker.

Hade förberett det mesta så det vara bara att steka på kycklingen som hade legat i marinaden ett par timmar innan så det gick snabbt att svänga ihop. Ta de grönsaker du har hemma. Går också att skära och förbereda innan.

Inspiration från Jennie Walldéns bok Asiatiska smaker 

Sambalkyckling med sotade grönsaker 4 portioner 

600 gram kycklingfile
1 röd paprika
1 gul paprika
2 morötter
4 salladslökar
2 vitlöksklyftor skalade och skivade
1 msk rapsolja till stekningen
1 msk sesamolja
1/2msk risvinäger
1/2 msk ljus soja
1 msk rostade vita sesamfrön

Marinad:

5 msk ljus soja
1 msk Sambal oelek
1 msk flytande honung
1 vitlöksklyfta, skalen och riven
Skvätt lime

Gör så här:

Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen ca en timma.
Skär grönsakerna och stek paprikan i rapsolja tills den är lite sotad.
Hetta upp en wokpanna på hög värme tills den ryker.
Tillsätt salladslöken, morötterna och vitlök och fräs i någon minut. Häll på sesamolja, risvinäger och soja. Rör om. Strössla över sesamfrön. Ni anar inte hur gott det doftar.

Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt. Rör ihop allt och strö mer sesamfrön och rör runt.

Igår hade vi även sparris och  broccoli för det fanns i kylen. Lägg kycklingen och grönsaker i ett krispigt salladsblad eller servera med ris om du vill. Vi kör ofta utan.

Sesamaioli: 

1 dl majonäs (god med egen om man har tid)
2 tsk japansk soja
0,5 msk rostade sesamfrön
1 tsk sesamolja
1 krossad vitlök
Skätt lime
Salt och peppar

Rosta gärna sesamfrön i en panna på låg värme, smakerna kommer fram mer och det blir så gott. Rör ihop alla ingredienser och låt stå kallt.

Svårfotad rätt men herregud vad detta är gott. Ringla den goda dressingen över och njut!

I morgon blir det fisk på bloggen! Nu ska jag ge mig ut på en runda med Lucy, fördelen med hund. Man kommer alltid ut på friska promenader.

Vår kära Annica är det många som frågar efter, hon har det svintufft nu. Idag gör hon röntgen, hon har svåra, omänskliga smärtor av tumören i magen och nu vet jag inte vad snart. Knappt sovit inatt, har bara tänkt på Annica. Idag skulle vi gjort hennes hår men hon fixar inte det. Hon har en dialog med sina läkare på Sahlgrenska så hoppas hon får hjälp idag.

 

 

 

 

  • 2017-08-28, 10:07
  • 12

Måndag och ny vecka! Här kommer en snabb och god vegetarisk rätt ni måste prova. Quornfärs med goda tomater och kryddor, koka pasta och riv massa god parmesan över. Hur gott som helst!

Vi försöker alltid få in minst en vegetarisk rätt i veckan, mer fisk och kyckling, äter gärna kött men ofta till helgen. Jag tror kroppen mår mycket bättre av mindre kött, även om jag älskar det. Kroppen känns mer ”lätt” och inte så tung om man äter lättare mat.

Detta måste ni testa, ett roligt recept jag fick av en god vän. Det går snabbt att laga och är vansinnigt gott.

Quornfärssås 4 portioner

400 g quornfärs
250 g små färska champinjoner
1 gul lök
1 röd spansk peppar
1 stor klyfta färsk vitlök (eller två små)
1 matsked tomatpuré på tub, dubbel eller trippelstark.
10 gula körsbärstomater
10 röda körsbärstomater
10 mörkröda körsbärstomater
2 burkar Mutti krossade tomater
Färsk basilika
Fullkornspasta eller bönpasta
Lagrad parmesan

Gör så här: 

Skiva champinjonerna och lägg i en stor gryta på mellanvärme tills vätskan försvunnit. Ha inget matfett i grytan, det är gott om vätska inuti svampen.

Hacka lök och spansk peppar fint, ta bort fröna ur pepparn. Fräs tillsammans med svampen i lite smör eller olja tills löken mjuknat men inte fått färg.

Häll i fortfarande fryst quornfärs och riv ned vitlöken. Salta lite. Tillsätt mer matfett om det behöver och stek tills färsen fått lite färg.

Strimla en rejäl näve färsk basilika, ungefär halva krukan, och blanda ned. Häll i tomaterna och skölj ur burkarna med vatten så konsistensen bli lite lösare. Ta i tomatpuré och smaka av så tomatsåsen inte är sur. Tillsätt mer tomatpuré eller i värsta fall lite socker om den fortfarande är sur.

Koka upp pastavattnet och häll i pastan, den tar förmodligen 10 minuter. Jag valde fullkornspasta men har även bönpasta som är gott till.

Halvera körsbärstomaterna, helst tio av varje ur ett trepack med olika färger, det blir snyggast och ger jättefin smak, de gula är lite sötare. Låt putta i tio minuter medan pastan blir klar.

Blanda ihop pastan och såsen i grytan. Garnera med lite färska basilikablad, det blir både snyggt och gott.

Riv parmesan över. Ät!

Vill du inte ha pasta kör grönsaker. Det gjorde vi till resterna dagen efter.

Nu ska vi upp och gå på berget, vilken underbar luft idag. I eftermiddag blir det bodypump!

En bra start på veckan, det bästa sättet för att få in sin träning är att sätta fart direkt. Boka in dina favoritpass redan idag.

Kram!

 

  • 2017-05-31, 11:36
  • 3

Jag älskar ingefära och jag älskar jordnötssås. Slå ihop det med granatäppelkärnor och lime så har du en fräsch och god festmåltid. Enkel rätt som går snabbt att svänga ihop.

Detta lagade jag igår efter fått inspiration i Elle mat & vin. Det är en smakrik rätt som passar både fest och vardag, kanske något till helgen? Granatäppelkärnor försöker jag ofta ha i matlagning, det är supernyttigt och innehåller massor med antioxidanter. Gott att strössla över sallader som mättar.

Jordnötsdressing är inte lika mastig som den vanliga jordnötssåsen, ni måste bara göra detta!

Ingefärskyckling med granatäppelkärnor och jordnötsdressing 

4 port
500 gram kycklingfilé
3 msk finriven färsk ingefära
1 msk paprikapulver
1/2 tsk svartpeppar
2krm salt
1 granatäpple
140 gram babyspenat
(soja, olja och honung till marinaden)

Jordnötsdressing

4 msk olivolja
1-2 msk jordnötssmör
1/2 pressad lime
1 krm salt

Gör så här:

Blanda ingefära, paprika, peppar och salt i en skål. Häll på en skvätt soja, olja och lite honung och rör om. Lägg i kycklingfilen och rör noga så fileérna gnids in och låt gärna marinera minst en timma i kyl.

Värm ugnen till 175 grader. Stek kycklingen i ugnen i en ugnssäker form 20-25 minuter eller stek kycklingen i en panna ca 8 minuter per sida. Kycklingen blir mycket saftigare i ugnen tycker jag.

Blanda olivolja, jornötssmör, pressad lime, salt och vispa om ordentligt till en dressing.

Dela granatäpplet och pilla ur kärnorna. Blanda spenat, granatäpplekärnor med dressingen och servera med kycklingen.

Servera med fullkornsris eller grönsaker, jag fräste goda vaxbönor i pannan med lite salt och olja. Supergott!

Här är det halvmulet idag och jag sitter och jobbar vid datorn, ska strax ut på en runda med Lucy och ikväll kör jag ett pass på gymet. Vill röra på mig mer när jag sitter still vid datorn.

Lisa-Marie är hemma och är sjuk tyvärr, det är inte ofta hon är dålig men när hon fick feber igår stannade hon hemma från jobbet. Hade inte släppt iväg henne så risig även om man har hemskt dåligt samvete för bokade kunder när man är sjuk och tvingas avboka. Jag häller i mig citron och ingefära, hade ont i halsen efter flygningen men det får jag alltid. Jobbig luft i flygplan.

En dagens outfit ska ni också få men det kommer i nästa inlägg.

Puss på er, vad roligt att ni alltid skriver så mycket kommentarer. En blogg bli ännu roligare att läsa både som bloggare och bloggläsare om det är kommentarer från er.

 

  • 2017-05-11, 11:58
  • 10

(Skrev detta uppe i luften när vi flög igår och hade wi-fi men sedan strulade det när jag skulle publicera)

Jag lovade lägga ut recept på asiatiska maten vi gjorde igår, Sambalkyckling med sotade grönsaker! Detta måste ni göra om ni gillar asiatiskt. Jag gillar mat som är enkel att laga men som har mycket smaker, tjejer älskade den här maten.

Man marinerar kycklingen med bland annat soja, sambal oleak, vitlök och rostade sesamfrön. Doftar underbart!

Gillar ni asiatiskt? Har ni andra tips, dela gärna med er.

Recept: 4 portioner

600 gram kycklingfile
1 Röd och 1 gul paprika
2 morötter
4 salladslökar
2 vitlöksklyftor skalade och skivade
1 msk rapsolja till stekningen
1/1 msk sesamolja
1/2msk risvinäger
1/2 msk ljus soja
1 msk rostade vita sesamfrön

Marinad: 

5 msk ljus soja
1 msk Sambal oelek
1 msk flytande honung
1 vitlöksklyfta, skalen och riven
Skvätt lime

Gör så här: 

Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen ca 30 min. Hetta upp en wokpanna på hög värme tills den ryker. Skär grönsakerna och stek paprikan i rapsolja tills den är lite sotad. Tillsätt salladslöken, morötterna och vitlök och fräs i någon minut. Häll på sesamolja, risvinäger och soja. Rör om. Strössla över sesamfrön. Ni anar inte hur gott det doftar.

Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt. Rör ihop allt och strö mer sesamfrön och rör runt.

Jag gjorde sesamaioli till, den är busenkel!

Recept Sesamaioli: 

1 dl majonäs (god med egen om man har tid)
2 tsk japansk soja
0,5 msk rostade sesamfrön
1 tsk sesamolja
1 krossad vitlök
Skätt lime
Salt och peppar

Rosta gärna sesamfrön i en panna på låg värme, smakerna kommer fram mer och det blir så gott!

Jag älskar goda middagar, det är bland det bästa jag vet att laga mat, duka fram och sedan sitta och umgås länge, det är ett mysigt sätt att få chansen att ”träffa sina ungdomar” för de har ofta fullt upp med plugg, aktiviteter och kompisar. Vi har gjort det till ”vår grej”. God mat där vi kan sitta och prata, men också lära dem pröva nya maträtter och upptäcka matkultur från olika världsdelar. Man måste inte åka utomlands för att barnen ska få smaka på andra smaker än det vi har i Sverige.

Nu vill jag visa er en bild precis innan jag åkte ner till flygplatsen igår. Så här frissigt är mitt hår om jag fönar det. Jag har den kvaliten, det är faktiskt inte trasigt eller slitet, vissa har kraftiga hårsterån och frissigt i ”sin kvalite”. Men jäklar vad jag ser ut, haha!

/Söt top med blommor och fjärilar (adlinks) HÄR. 

Som ett troll. Fast jag bor inte under mörka broar i mörkret som de två trollen jag har här inne på bloggen gör.

Mycket olja, krama i massa fukt och låta håret lugna ner sig. Sedan blir det bra! Mitt hår är alltid bra dagen efter, tips till er som har samma jobbiga burr: Ska ni på fest och göra era fina i håret, tvätta det alltid dagen före.

Här är jag på väg ner till Göteborg. Janne älsklingen körde mig ut till flygplatsen.

Kram från Palma!

  • 2017-03-04, 17:54
  • 14

Här kommer ett litet tips till mellomat ikväll om ni ännu inte vet vad ni ska äta för gott. Ni måste göra detta. Tortilla med het köttfärs och guacamole är busenkelt och går snabbt att laga.

Idag har jag premiär för mitt allra första recept som film. Jag är så taggad och glad för detta!

Tipsa mig gärna om vad ni vill se mer eller va dag kan göra bättre. Film är superkul och jag har investerat i videokamera, lampor, mic och massa grejer som behövs. Är som ett barn på julafton, nu ska jag bara jobba på tålamodet för detta tar sin tid.

Här kommer filmen! Tortilla med het köttfärs med tomatsås och guacamole.

Prenumerera gärna på min youtubekanal. Nu blir min blogg även vlogg och min kanal hittar ni HÄR.