• 2017-05-31, 11:36
  • 3

Jag älskar ingefära och jag älskar jordnötssås. Slå ihop det med granatäppelkärnor och lime så har du en fräsch och god festmåltid. Enkel rätt som går snabbt att svänga ihop.

Detta lagade jag igår efter fått inspiration i Elle mat & vin. Det är en smakrik rätt som passar både fest och vardag, kanske något till helgen? Granatäppelkärnor försöker jag ofta ha i matlagning, det är supernyttigt och innehåller massor med antioxidanter. Gott att strössla över sallader som mättar.

Jordnötsdressing är inte lika mastig som den vanliga jordnötssåsen, ni måste bara göra detta!

Ingefärskyckling med granatäppelkärnor och jordnötsdressing 

4 port
500 gram kycklingfilé
3 msk finriven färsk ingefära
1 msk paprikapulver
1/2 tsk svartpeppar
2krm salt
1 granatäpple
140 gram babyspenat
(soja, olja och honung till marinaden)

Jordnötsdressing

4 msk olivolja
1-2 msk jordnötssmör
1/2 pressad lime
1 krm salt

Gör så här:

Blanda ingefära, paprika, peppar och salt i en skål. Häll på en skvätt soja, olja och lite honung och rör om. Lägg i kycklingfilen och rör noga så fileérna gnids in och låt gärna marinera minst en timma i kyl.

Värm ugnen till 175 grader. Stek kycklingen i ugnen i en ugnssäker form 20-25 minuter eller stek kycklingen i en panna ca 8 minuter per sida. Kycklingen blir mycket saftigare i ugnen tycker jag.

Blanda olivolja, jornötssmör, pressad lime, salt och vispa om ordentligt till en dressing.

Dela granatäpplet och pilla ur kärnorna. Blanda spenat, granatäpplekärnor med dressingen och servera med kycklingen.

Servera med fullkornsris eller grönsaker, jag fräste goda vaxbönor i pannan med lite salt och olja. Supergott!

Här är det halvmulet idag och jag sitter och jobbar vid datorn, ska strax ut på en runda med Lucy och ikväll kör jag ett pass på gymet. Vill röra på mig mer när jag sitter still vid datorn.

Lisa-Marie är hemma och är sjuk tyvärr, det är inte ofta hon är dålig men när hon fick feber igår stannade hon hemma från jobbet. Hade inte släppt iväg henne så risig även om man har hemskt dåligt samvete för bokade kunder när man är sjuk och tvingas avboka. Jag häller i mig citron och ingefära, hade ont i halsen efter flygningen men det får jag alltid. Jobbig luft i flygplan.

En dagens outfit ska ni också få men det kommer i nästa inlägg.

Puss på er, vad roligt att ni alltid skriver så mycket kommentarer. En blogg bli ännu roligare att läsa både som bloggare och bloggläsare om det är kommentarer från er.

 

  • 2017-05-11, 11:58
  • 10

(Skrev detta uppe i luften när vi flög igår och hade wi-fi men sedan strulade det när jag skulle publicera)

Jag lovade lägga ut recept på asiatiska maten vi gjorde igår, Sambalkyckling med sotade grönsaker! Detta måste ni göra om ni gillar asiatiskt. Jag gillar mat som är enkel att laga men som har mycket smaker, tjejer älskade den här maten.

Man marinerar kycklingen med bland annat soja, sambal oleak, vitlök och rostade sesamfrön. Doftar underbart!

Gillar ni asiatiskt? Har ni andra tips, dela gärna med er.

Recept: 4 portioner

600 gram kycklingfile
1 Röd och 1 gul paprika
2 morötter
4 salladslökar
2 vitlöksklyftor skalade och skivade
1 msk rapsolja till stekningen
1/1 msk sesamolja
1/2msk risvinäger
1/2 msk ljus soja
1 msk rostade vita sesamfrön

Marinad: 

5 msk ljus soja
1 msk Sambal oelek
1 msk flytande honung
1 vitlöksklyfta, skalen och riven
Skvätt lime

Gör så här: 

Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen ca 30 min. Hetta upp en wokpanna på hög värme tills den ryker. Skär grönsakerna och stek paprikan i rapsolja tills den är lite sotad. Tillsätt salladslöken, morötterna och vitlök och fräs i någon minut. Häll på sesamolja, risvinäger och soja. Rör om. Strössla över sesamfrön. Ni anar inte hur gott det doftar.

Grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt. Rör ihop allt och strö mer sesamfrön och rör runt.

Jag gjorde sesamaioli till, den är busenkel!

Recept Sesamaioli: 

1 dl majonäs (god med egen om man har tid)
2 tsk japansk soja
0,5 msk rostade sesamfrön
1 tsk sesamolja
1 krossad vitlök
Skätt lime
Salt och peppar

Rosta gärna sesamfrön i en panna på låg värme, smakerna kommer fram mer och det blir så gott!

Jag älskar goda middagar, det är bland det bästa jag vet att laga mat, duka fram och sedan sitta och umgås länge, det är ett mysigt sätt att få chansen att ”träffa sina ungdomar” för de har ofta fullt upp med plugg, aktiviteter och kompisar. Vi har gjort det till ”vår grej”. God mat där vi kan sitta och prata, men också lära dem pröva nya maträtter och upptäcka matkultur från olika världsdelar. Man måste inte åka utomlands för att barnen ska få smaka på andra smaker än det vi har i Sverige.

Nu vill jag visa er en bild precis innan jag åkte ner till flygplatsen igår. Så här frissigt är mitt hår om jag fönar det. Jag har den kvaliten, det är faktiskt inte trasigt eller slitet, vissa har kraftiga hårsterån och frissigt i ”sin kvalite”. Men jäklar vad jag ser ut, haha!

/Söt top med blommor och fjärilar (adlinks) HÄR. 

Som ett troll. Fast jag bor inte under mörka broar i mörkret som de två trollen jag har här inne på bloggen gör.

Mycket olja, krama i massa fukt och låta håret lugna ner sig. Sedan blir det bra! Mitt hår är alltid bra dagen efter, tips till er som har samma jobbiga burr: Ska ni på fest och göra era fina i håret, tvätta det alltid dagen före.

Här är jag på väg ner till Göteborg. Janne älsklingen körde mig ut till flygplatsen.

Kram från Palma!

  • 2017-03-04, 17:54
  • 14

Här kommer ett litet tips till mellomat ikväll om ni ännu inte vet vad ni ska äta för gott. Ni måste göra detta. Tortilla med het köttfärs och guacamole är busenkelt och går snabbt att laga.

Idag har jag premiär för mitt allra första recept som film. Jag är så taggad och glad för detta!

Tipsa mig gärna om vad ni vill se mer eller va dag kan göra bättre. Film är superkul och jag har investerat i videokamera, lampor, mic och massa grejer som behövs. Är som ett barn på julafton, nu ska jag bara jobba på tålamodet för detta tar sin tid.

Här kommer filmen! Tortilla med het köttfärs med tomatsås och guacamole.

Prenumerera gärna på min youtubekanal. Nu blir min blogg även vlogg och min kanal hittar ni HÄR.

 

 

 

  • 2017-03-03, 10:34
  • 16

Jag har lagt upp massor av recept här, men denna fläskfilégryta verkar vara det ni tycker allra bäst om, så jag kör en lite repris på den. Sedan jag la upp receptet på bloggen första gången 2010 har jag tappat räkningen på hur många visningar det fått – och hur många som tappat bort receptet och vill ha det igen. Så här kommer er och min favorit igen.

Är det något särskilt ni vill ha i receptväg? Tipsa mig gärna här på bloggen!

Fredag= fredagsmys! Här kommer tips till kvällens middag.

Vi älskar den här grytan med fläskfile, champinjoner, grädde, dijonsenap och goda kryddor. Servera med hasselbackspotatis så har du helgmiddagen klar. Hasselbackspotatis är det godaste jag vet, men vill ni skippa kolhydrater eller bara att det ska gå lite snabbare så kan ni gratinera en fin blomkål i ugnen istället. 

Fläskfilegryta med hasselbackspotatis och grillad sparris 4 port 

7oog fläskfile

3 dl grädde

1 dl creme fraiche

2 tsk dijonsenap

1 vitlöksklyfta

1 chalottenlök

1 msk tomatpure

färska champinjoner

1 msk kalv eller oxfond

salt peppar

nypa cayennepeppar

Hasselbackspotatis 

8 jämnstora potatisar

2 msk smör

1/2 tsk salt

lite ströbröd

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och skär skåror men inte helt igenom potatisen. Salta potatisen och smält smöret och pensla på. Lägg den i en ugnssäker form och gratinera potatisen i ugnen ca 20 min. Ta ut formen och pensla med mer smör och häll på ströbröd. Man kan också lägga på riven ost. Baka potatisen ytterligare i 20 min tills den är färdig.

Fläskfilegrytan

Gör så här:

Stek fläskfilen i bitar, lägg åt sidan. Fräs löken och champinjoner, lägg i fläskfilen och rör ner resten av ingredienserna. Låt koka ihop, smaka av. Sänk värmen och låt grytan stå och småkoka under lock 15 minuter. Fyll på med grädde under tiden.

Grilla färsk sparris i olivolja några minuter i en stekpanna med lite havssalt och svartpeppar.

 

 

  • 2017-03-01, 19:10
  • 16

Äter ni vegetariskt? Vi försöker äta det ett par gånger i veckan, den här pajen var jättegod som är gjord på mandelbotten. Det blir knaprigt och gott! Jag hade chevréost, pinjenötter och en fyllning med ägg, ost och gräslök. Toppa den sedan med en god olivolja och lite ruccola till.

Supergott!

Knaprig paj med chevré och pinjenötter

Pajdeg: HÄR

Fyllning:

-3 dl grädde
-3 ägg
-1 dl riven parmesanost
-1 dl riven stark ost
-salt, peppar
-1 msk hackad gräslök
-100 gram chevreost
-ca 1 msk pinjenötter eller mer (vill du så kan du rosta pinjenötterna i en panna före och stössla på dem efteråt. Smaken kommer fram när du rostar dem.)

Gör så här: 

Förgrädda pajskalet enligt recept ovan. Vispa under tiden ihop ägg och grädde, vänd ner ost, gräslök, salt och peppar i en skål. Ta ut pajen ur ugnen och häll i fyllningen. Gratinera pajen med fyllningen på 200 grader mitten av ugnen ca 20 min. Akta så det inte bränns. Lägg på chevrebitar och pinjenötter de sista 10 minuterna och gratinera i ugnen igen.

Förgrädda skalet ca 10 min 175 grader. Hacka i botten så blir det perfekt.

Ni kan inte ana doften, det var så gott! Jag älskar pinjenötterna till. En lite lättare lunch som är god som den är eller varför inte på buffén.

Gillar ni paj? Måste tipsa er om ett nytt recept jag fick av en god vän. Ska testa den i morgon tror jag, en grönsakspaj med extra allt. Skönt att göra en god paj utan vitt mjöl, du slipper kolhydrater och du blir inte lika plufsigt mätt.

Smaklig måltid!

Nu blir det gymmet, har aldrig längtat så mycket efter att få träna, hostan börjar äntligen ge sig nu kör vi. Har jobbat med kunder på salongen, jobbat vid datorn och fixat med en del andra projekt kring filmerna jag håller på med. Jag är så taggad för detta och älskar jobba med nya människor och nya utmaningar. I morgon är det filmdag igen och då blir det köket som är min lilla studio.

Onsdag= onsdagsmys och idag blir det charkbrickan!

 

  • 2017-02-25, 10:15
  • 17

Här kommer inspiration till Mellon ikväll. Vi gjorde detta igår, det var så gott! Gillar ni grillat kött med pepparsås måste ni bara göra det här. Vi hade oxfilé men det går lika gärna bra med ryggbiff. Vill man ha billigare kött funkar faktiskt rostas perfekt som påminner om oxfilén.

Vi älskar sötpotatis men de måste vara krispiga och frasiga, just sötpotatis blir lätt blöta. För att få dem krispiga utan fritering brukar jag göra så här:

Lägg ut sötpotatisen i mindre stavar på en plåt, separera potatisen annars blir de inte krispiga. Kör plåten i ugnen på lägre värme ca 130 grader i ca 30 min. Ta ut potatisen, ringla lite olivolja, strö havssalt och in i ugnen igen. Höj upp värmen till 220 grader (beroende på ugn) och ta ut dem efter 20 minuter, ha koll så de inte bränns. Låt sedan potatisen stå en stund och ”torka”.

Det blir så gott! Krispigt och frasigt utan ströbröd eller fritering.

Grillad oxfilé med krispig sötpotatis och pepparsås 

Börja med potatisen, se ovan. Under tiden gör såsen så den får stå och puttra ett tag. Ställ in en form med tomater på kvist när det är ca 10-15 min kvar på potatisen. Ringla lite olivolja på tomaterna. Gott och trevligt med kvisten på tallriken.

Pepparsås: 4 port 

-5 dl grädde
-1 msk peppar (vitpeppar, svartpeppar, grönpeppar, rose)
-1 msk smör
-1-2 msk oxfond
-1-2 tsk dijonsenap
-1 msk tomatpure
-skvätt soja
-skvätt rödvin
-1 tsk honung
-nypa salt

Fräs smöret med krossad peppar, tillsatt resten av ingredienserna och låt koka upp. Sänk värmen och sjud såsen ca 15 min så de tjocknar något, fyll på med grädde under tiden.

4 fina bitar oxfilé eller valfritt kött

Låt köttet vila minst en timma i rumstemperatur. Stek köttet i smör på högre värme några minuter på varje sida. Salta och peppra. Jag virar alltid in köttet i bakplåtspapper en stund så blir det saftigt innan du serverar. Jag steker alltid köttet rare/medium.

Fräs färsk sparris i en stekpanna på hög värme några minuter i olivolja, salt och peppar.

Som sagt, tomaterna glömde jag i ugnen men de smakade lika gott för det.

Fler som fotar maten, hehe.

En liten Lucy är med och brukar sitta på stolen med ett ben hon tuggar på. Hon älskar sitta med vid matbordet och det får hon så gärna.

Hoppas ni får en mysig lördag, jag och Lucy har varit ute på en powerwalk, vilket härligt väder! Klarblå himmel, bara 25 grader kallare än förra lördagen. Oj vad jag saknar värmen men det är vackert med vinter också. Ska sätta fart med städning här hemma sedan tar vi bilen ner mot Göteborg.

 

 

 

 

 

 

 

  • 2017-02-21, 16:36
  • 26

Här kommer ett gott lunchtips. Jag älskar italienska smaker och jag älskar pasta. Jag äter dock inte lika mycket pasta som förr, det får räcka med max någon gång i veckan eller på helgen. Ibland kan jag bli riktigt sugen på en god pastasås med tomater, den här lät jag koka extra länge så satte sig smakerna bättre. Smakrika köttbullar med parmesan och goda kryddor, detta måste ni testa!

Äter ni pasta eller skippar ni det helt? När jag var betydligt tjockare så åt jag pasta och bröd varje dag. Lite godis och glass på det så smög sig kilona på mig allt mer utan att jag märkte något. Det är så jobbigt när man blundar och inte vill se. Förrän bikinisäsongen kom och jag stod i provrummet och insåg att det var dags att få ordning på mig själv. Så vill jag varken se ut eller må igen.

Jag njuter fortfarande av pasta, bröd och godis, men bara någon gång i veckan istället för flera gånger om dagen.

Här kommer veckans godaste pasta!

Köttbullar i tomat-och zucchinisås 4 port

225 g nötfärs
3/4 dl smulor av färskt fullkorsbröd
1 ägg
3/4 tsk malen svartpeppar
1/2 tsk italiensk örtkrydda
6 msk riven parmesan
1 finhackad gul lök
2 finhackadd vitlöksklyftor
2 gröna zucchinier i halvmånar
400g konserverade körbärstomater
400g krossade tomater
4 msk hackad färsk basilika

Koka valfri pasta (Lagar alltid på bönpasta men idag underbar vanlig pasta)

Gör så här: 

1. Blanda färsen, brödsmulor, ägg, lite peppar, italiensk krydda och 4 msk ost i en bunke. Forma till större köttbullar. Jag gillar när de är större och inte perfekt rullade. Känns mer hemmalagat.

2. Häll lite olja i en panna och stek köttbullarna på medelvärme i ca 15 minuter eller tills de har fin färg och är helt genomstekta.

3. Lägg de färdiga köttbullarna i en skål och låt skyn vara kvar i pannan. Upprepa med resten av köttbullarna.

4. Fräs lök och vitlök i pannan i 5 minuter eller tills löken är mjuk.

5. Rör ner zucchinin, tomater (med spad) och osten. Lägg i köttbullarna. Koka upp och sänk värmen, låt småputtra 40 min.

6. Rör ner hackad färsk basilika och garnera med basilikakvistar

 

2017-02-21 Johanna Toftby, Recept ,
  • 2017-01-03, 16:51
  • 26

Såhär efter jul är det skönt att äta mindre kolhydrater igen. Jag äter allt jag känner för i december, så det är skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna igen. En smakrik bolognese och vitkålsstuvning med parmesan kan man bjuda en kung på om det skulle behövas.

Hur gör ni, lägger ni om kosten helt eller kör ni på som vanligt? Berätta! 

Storkok är ett bra sätt att skona både kropp och plånbok efter jul. Lisa-Marie kan få med sig lunchlåda och gör man det rätt mår magen också bra. Till exempel en bolognese med vitlök, oxfond och lite rödvin som kokat länge ihop med krämig vitkål och parmesan Vad kan gå fel? 

Recept 

Bolognese: 4 portioner
500g nötfärs
1 1/2 burk krossade tomater
1 dl rödvin el 3 msk vitvinsvinäger (jag tog båda men minskade på rödvinet)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
oxfond  2msk
2 msk ketchup eller 1 msk sweet chili (Går utan om du vill ta bort det söta)
salt och peppar, jag tog även lite paprikapulver
1 dl vatten (fyll på under koktiden)

Skär löken i mindre bitar och hacka vitlöken, fräs i pannan i olivolja eller smör. Fräs köttfärsen, koka ihop allt och låt stå på spisen och koka i 2 timmar på låg värme. Det blir galet gott när det får koka länge, det går förstås på kortare tid men ni måste testa. Blir mycket godare. Fyll på med vatten under koktiden.

Det blir en mustig god bolognese!

Parmesanstuvad vitkål 4 portioner
1 litet vitkålshuvud
3 dl grädde
1 dl parmesan
salt, peppar

Fräs kålen med lite smör, rör i grädden och parmesanosten med lite salt och peppar. Koka ihop på svag värme så det blir en stuvning. Behövs inget mjöl, låt den stå en stund så tjocknar den.

Tack världens bästa Linnie (linnielagar på instagram) för dina inspirerande tips, du är en en fin vän till mig och lagar så grym mat. Här kommer receptet för er som vill prova veckans godaste lunch. 

Dela gärna med dig av dina egna favoriter såhär efter helgerna!

 

 

 

  • 2016-02-11, 16:48
  • 8

Älskar stark thaimat som är lätt att slänga ihop hemma med bra råvaror. Brukar alltid få säga till när man beställer, inget socker tack. Fattar inte vad det är som är så svårt att laga mat utan att sockra. Maten smakar ju bra ändå. (bättre)

Tjejerna önskade Kycklinggrytan idag, den är så god!

Kycklinggryta med kokosmjölk, ingefära och lime  4 port

3 stora kycklingfileér

1 1/2 burk kokosmjölk

1/2 dl creme fraiche

1 msk kycklingfond

1 msk röd currypasta

1 tsk sambal oeleak

skvätt soja

1/2 tsk paprikapulver

Pressad lime

2 tsk riven färsk ingefära

1 broccolihuvud

1 gul paprika

1 röd paprika

1/1 purjolök

(Sockerärtor)

Gör så här: 

Strimla kycklingen och fräs i kokosolja,  salta peppra. Strimla paprikorna och purjolöken, skär broccolin. Lägg i grönsakerna med kycklingen och häll på kokosmjölken. Blir den för tjock, späd med vatten till önskad konsistens. Rör ner resten av ingredienserna och koka upp. Sänk plattan och låt grytan koka ihop.

Jag hade ris till för i kväll blir det träning. Igår var det löpning och styrkepass överkropp idag.

Hade bråttom när jag fotade så hann tyvärr inte med fler bilder från dagens middag.

DSC_0733-2

Dagens outfit blev ny tunika med rosa och snake! DSC_0726

DSC_0717

Äntligen börjar det komma lite mer vårkläder i butikerna, blir så glad av lite färg. Denna mysiga blus med snörning hittar ni HÄR. Visst längtar man till våren nu.

Dags att skölja en färg, sista kunden för idag.

Kram!

 

 

  • 2016-01-28, 12:45
  • 22

Har ni haft en fin dag? Just nu är jag i Göteborg, ska på möte och lite annat under dagen, har hunnit betat av en del samtal, blev så oerhört glad, speciellt efter pratat med en person som gjorde min dag precis. Är så glad för det hon berättade så jag smäller av! Längre fram ska jag berätta.

Åkte ner sent igår kväll så jag hann pussa på Janne också innan han åkte till Malmö på jobb så nu sitter jag här vid datorn innan en PW ute i luften. Älskar motion i frisk luft.

Får ofta mycket mail, frågor och kommentarer om just träning och kost, vad jag äter under en dag. Jag är självklart ingen allvetare som kan ge tips som funkar på alla, vi är olika. Men jag tror ni är många som kanske känner igen er från tiden jag inte mådde så bra. Ekorrhjulet med socker, panikångest och mycket stress.

Den frågan jag ofta får är just vad jag äter under en dag. Både när jag tränar och inte tränar. Tänk på att alla är olika. Vi har olika kroppar, gener och ämnseomsättning. Jag förespråkar förstås en sund kost, ta bort det onödiga under veckorna, lägg till mer motion. Redan där kommer ni märka skillnad. Försök, försök vara konsekventa. Klarar ni inte av socker, utan ramlar ner i beroende och frossar, ja då kanske man inte kan ”fuska en dag här och där”. Var ärlig mot dig själv.

Dagens måltider och träning under tisdagen:

Tisdag 26/1 

07.30 Vaknar, dricker två glas vatten med citron + vitaminer Magnesium, D-vitamin, Omega 3 Ibland även B6 och C-vitamin

8.00 Kaffe, betar av en del mail och sitter och jobbar vid datorn.

8.30 Rask PW på löpbandet på gymmet med lutning 45 min. Svettigt.

ca 10.30 frukost Grötfrukost, fiberflingor med kokosolja, kanel, lite agavesirap. 1 ägg, några paranötter. (Ofta även en smoothie)

Jobb på salongen, Mer vatten

14.00 Köttfärssås med bönpasta.

Jobbar på salongen

ca 16.00 1 burk makrill tomatsås, 1/2 avocado, vatten med citron.

17.30 Tabata Högintensivt pass med explosivitet och styrka. Tar ut sig max, kroppen slut efter. Körde mage och rygg efter passet.

19.15 Mat efter träning: Köttfärsröran, grönsaker,  sallad, skvätt kokosolja

Fixa hemma med städ, tvätt mm

21 Blogg och jobb i datorn

Hungrig: Tog en kvarg med kokosflingor och blåbär/(smoothie brukar jag ofta dricka också)

24.00 God natt

DSC_2195

DSC_2208

Där har ni min tisdag från morgon till kväll. Jag blir väldigt hungrig igen på kvällen om jag tex har kört ett hårt pass. Det är då jag inte vill mosa i mig ”fel saker” som det lätt blir just på kvällen när man är trött. Mitt tips: Köp inte hem sådant du egentligen inte vill ha. Handla hem nödvändiga och viktiga ingredienser istället så du vet att det finns. I går gjorde jag chiapudding med hallon och lakrits, oh my god! Så gott det blev, dessutom mättande. Tips kommer lite senare.

Nu vet ni hur en dag ser ut om jag tränar. Vill ni även veta hur en dag på helgen ser ut? Om jag äter tex något mindre nyttigt? ;-)

Jag älskar choklad, älskar kakor och allt som är kladdigt, älskar pommes och bea, bästa jag vet är ostbågar eller tänk en nybakad kladdkaka med nougat och kokos. Glass med nougatsås, potatismos och korv med räksallad. Skräpmat kan jag bli sugen på ibland. Oboy (galet mkt socker) med skogaholmslimpa med leverpastej. Kan dö så gott =)

Skulle jag ätit detta ”när jag vill” skulle jag varit smällfet! Skulle haft högt blodtryck, mindre ork. Varit blek, grå och svullen. Man ser i ansiktet om någon missbrukar socker. Listan är lång. Vägrar må så dåligt som kroppen gör om man äter den kosten. Man behöver heller inte se tjock ut. Kolla dina värden så vet du.

Därför bestämmer jag över min kropp. Jag älskar mer den nyttiga maten för det smakar gott även efteråt. Min kropp blir glad av den maten. Sedan klart jag njuter av något smakligt, onyttigt på helgen. Då lovar jag er, jag njuter från början till slut och aldrig dåligt samvete. Den tiden är förbi.

Hatade alla blodsockerfall och alltid magkatarr. Har inte haft ett enda blodsockerras sedan den tiden. Aldrig ont i magen och apoteket tjänar inga pengar på min överkonsumtion av magmedicin längre.

Pröva får ni se!

Gårdagens löpning på gymmet.

Gårdagens löpning på gymmet, naturlig selfie med svett från topp till tå. Körde löpning varvat med backträning.

Hoppas något kan hjälpa er, jag önskar så ni som vill komma igång och bli av med ert sockerbehov kanske kan få någon hjälp av detta.

Nu står mina träningsskor bredvid och blänger på mig, dags att ge sig ut! =)

Kram på er!

 

 

 

 

 

Barcelona, mitt älskade Barcelona där jag varit så många gånger, är det senaste stället där oskyldiga människor dödats bara för att de ville ha en trevlig stund. Världen känns otäck och jag…

Innehåller reklam och adlinks för Ellos God morgon från Rhodos! Just nu är vi på väg ner till hamnen, idag ska vi till Lindos! Har varit där innan men det är så…