• 2018-01-09, 14:11
  • 123

Tack alla fina läsare som hjälpt mig att spåra näthataren som kallar sig ”Anna”. Trots att hon hela tiden skriver kaxiga saker om hur hon aldrig går att hitta och hon minsann är på kryssning i Karibien så har vi kommit betydligt närmre nu. Och det är absolut inte Karibien hon gömmer sig i.

Jag kan nu bekräfta till 100% att personen inte sitter i Göteborg utan i Eskilstuna. Kanske säger det er något.

(Ni kan läsa om tidigare efterlysning HÄR. )

Jag skriver inte mer förrän jag är helt säker, men det verkar som det är en gammal bekant som gömmer sig bakom namnet ”Anna”. Skillnaden är att hon nu inte siktar in sig på mig, det kan jag leva med, utan på Annica som behöver sin energi till viktigare saker än att behöva läsa ”Annas” känslokalla elakheter och försvara sig mot hemska anklagelser.

Ni som tycker att jag bara ska tiga ihjäl ”Anna” och andra näthatare, jag förstår verkligen hur ni tänker, men tyvärr hjälper det inte. En mobbare måste konfronteras, annars fortsätter bara mobbningen. Och ”Anna” är en typisk mobbare, jättetuff mot någon som de ser som offer men otroligt känslig och snarstucken när det gäller sig själv. Och hon behöver hjälp, vi måste stoppa detta så fler inte drabbas.

Fortsätt gärna komma med tips, när jag har tillräckligt insamlat om ”Anna” så går det nu vidare till både hennes operatör och till polisen. Kommer inte ge mig.  

 

2018-01-09 Johanna Toftby ,

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…