• 2018-01-04, 09:12
  • 94

Jag har haft ett par leverfläckar som jag varit orolig för och var på vårdcentralen för ett tag sedan. En precis under bröstet som skavde och var jobbig, kunde inte ha någon BH alls och den började ofta blöda. Googlade och det skulle jag inte gjort. Mina symptom var ju malignt melanom på alla punkter och jag blev livrädd! Leverfläckar som blöder måste ni kolla upp. 

Har ni kollat upp era leverfläckar? Vart gick ni för att få hjälp?

Jag fick vänta någon vecka och då var det ändå en snabb tid på vårdcentralen, tydligen. Skulle det vara malignt melanom som är cancer är det inte bra, då är varje dag viktig. Den andra leverfläcken satt på ljumsken nära bikinilinjen, men den har också växt en hel del och kändes obehaglig. Titta även på varandra hemma, man kanske har något på ryggen som man inte ser. 

På vårdcentralen tittade de på leverfläckarna och de var helt ofarliga. Tack och lov. Men jag har så stora besvär framförallt av den under bröstet att jag bad att få ta bort den, men det tyckte hon inte alls eftersom det var en skönhetsgrej. 

Då ringde jag direkt till SKIN i Göteborg, som är en känd och seriös klinik som bland annat tar bort leverfläckar och jag fick en tid dagen efter. Helen Wolff som är klinikchef och specialistläkare/hudläkare har många års erfarenhet från klinisk hudvård, forskning med kompetens inom tumörkirurgi. Gissa om jag var avslappnad när jag var hos henne!

Jag trodde inte vi skulle ta bort dem samma dag, men allt gick så snabbt. Jag hann inte ens bli nervös! Hon tyckte absolut att vi skulle ta bort leverfläckarna, helt plötsligt lade hon bedövningar och det spände och sved lite bara. Sedan tog hon bort dem och det så snabbt så jag inte ens hann märka något.

 Vilket lättnad! Jag fick ha på plåster och inte få vatten på ett dygn på såret och allt har läkt fint.

Dessutom gör hon även botox och filler, men det kommer i annat inlägg. Älskar när specialistläkare jobbar både medicinskt och estetiskt.

Har du bekymmer eller oroar dig för en leverfläck som du vill veta om den är farlig eller inte så ska du kontakta SKIN! Du får proffshjälp direkt. Du kan verkligen känna dig lugn. Kliniken ligger på Lyckans väg 2b bakom Götaplatsen. Tel 031-778 07 50 

Fråga efter Helene och hälsa från mig. Det är även här min hudterapeut Caroline finns. Allt under samma tak.

Ps. Jag har nu fått brev hemskickat och leverfläckarna var ofarliga. Puh.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2017-12-10, 12:21
  • 7

Nu ska jag berätta vad jag gjorde nyligen! Jag älskar ansiktsbehandlingar och går ofta till Caroline som ni säkert hört mycket om här på bloggen. Hon finns numera på SKIN hudkliniken i Göteborg och har tidigare varit på Löfvingkliniken. Jag har gått hos Caroline i många år, hon är fantastisk.

Du får 20% rabatt på alla behandlingar hos Caroline, missa inte det längre ner.

På SKIN kan man göra många olika ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar men även få hjälp med att ta bort leverfläckar, hudsjukdomar, acne, rosacea och mycket mer. De har flera duktiga hudläkare som är specialister. Jag tog även bort leverfläckar och gjorde läpparna, det kommer i nästa inlägg.

Den här gången gjorde Caroline en medicinsk ansiktsbehandling, Microdermabrasion. Jag har gjort den innan och den ger så bra resultat! Det är som en liten dammsugare, som ett vacumsug kan man säga. Man slipar på huden så det stimulerar kollagen till nybildning.

Den djuprengör, drar upp porer och slipar. Har du ojämnheter kommer du märka skillnad. Det är en skön känsla när hon kör med den här maskinen och det gör absolut inte ont.

Man kan bli ganska torr efteråt men du får med dig en kräm som du ska smörja dig med.

Efteråt blir man lite röd men inget annat, hon avslutade med en peel of mask och en kolmask som lugnar. När masken sitter får du en ljuvlig massage och även färg av fransar och bryn om du vill. Hur bra är inte det!

Caroline är så duktig, varm och proffsig. De har ljusa fina lokaler som ligger ovanför den lilla dammen bakom Götaplatsen. Jag märker att huden har mer lyster och mina ojämnheter som pigmentfläckar mm börjar försvinna.

Nu får ni 20% rabatt på alla Carolines behandlingar som gäller vid bokningar fram till 31/12 

Uppge Toftby när ni bokar!

Ni behöver inte komma innan den 31/12 men man får alltså rabatt på alla bokningar man gör. Du kan boka en tid längre fram.

Boka din tid hos Caroline på SKIN hudklinik HÄR eller ring 031-778 07 50 Kliniken ligger på Lyckans väg 2b bakom Götaplatsen.

Nu ska jag ut och åka skidor, det är -14 i Sälen och väldigt klart och fint.

Önskar er en riktigt glad andra Advent!

Här kommer tips på en riktig pangrea hos Blueco.se! Letar du efter festkläder, nya vårskor eller en gosig tröja,  nu kan du fynda! Allt finns HÄR. Massa skor, mina El Vaquero finns och…