Om mig

Jag heter Johanna Toftby, är tonårsförälder, egenföretagare, frisör, bloggare, träningsgalning, hälsofreak och allmän grubblare.

För några år sedan var jag med i tv-programmet ”Ensam mamma söker” och märkte till min förvåning att jag blev någon sorts kändis. Jag som bara är en frisör i lilla Skövde blev konstigt nog någon som folk tittade på en extra gång när de gick förbi på gatan.

Det var lite ruskigt och lite roligt. Så jag började blogga och fick en fantastisk kontakt med mina läsare nästan på en gång. Om jag kan inspirera dem blir jag jätteglad, för jag vet hur mycket de inspirerar mig, utmanar mig och får mig att öppna upp mig lite extra.

Jag skriver om vardagslivet med sin blandning av glädje och sorg med hjälp av min härliga familj. För några år sedan tyckte jag inte om vad jag såg i spegeln och bestämde mig för att göra något åt det. Lösningen var att träna rätt och äta rätt, och för den delen en och annan liten genväg som styling. Den erfarenheten älskar jag att dela med mig samtidigt som jag själv får nya tips om hur mitt liv kan bli ännu bättre.