Om mig

Hej och välkommen in till min blogg! Jag heter Johanna Toftby, är tonårsförälder, egenföretagare, influencer, Frisör, träningsgalning, hälsofreak och allmän grubblare.

2008 var jag med i Ensam mamma söker och jag började att blogga, jag fick en fantastisk kontakt med mina läsare nästan på en gång och älskar att skriva. Om jag kan inspirera mina läsare blir jag jätteglad, för jag vet hur mycket de inspirerar mig, utmanar mig och får mig att öppna upp mig lite extra.

Jag bor i Skövde med mina döttrar Lisa-Marie snart 20 år och Marilyn 18 år. Vår yngsta tjej i familjen är en liten pälsboll på 2 kg och heter Lucy. Hon är en Pomeranian på 1,5 år som gärna är med på bild. Min kärlek heter Janne och bor i Göteborg.

Här får du ta del av mycket recept, hårtips och förstås mycket kläder.

Jag skriver om vardagslivet med sin blandning av glädje och sorg med hjälp av min härliga familj. För några år sedan tyckte jag inte om vad jag såg i spegeln och bestämde mig för att göra något åt det. Lösningen var att träna rätt och äta rätt, och för den delen en och annan liten genväg som styling. Den erfarenheten älskar jag att dela med mig samtidigt som jag själv får nya tips om hur mitt liv kan bli ännu bättre.