• 2016-03-09, 23:05
  • 33

Kyckling med kokos, lime och ingefära, krispiga grönsaker och lite kokosmjölk åt vi efter träningen i kväll. Eftersom det var ganska sent körde vi sallad till. Har ni gjort grytan? Ni måste göra den om ni gillar lite hetta, smakerna gifter sig, tjejerna älskar den!

DSC_3132 kopia

Har skrivit recept tidigare men idag gjorde jag om den lite.

Het Kycklinggryta med lime och kokos 4 port 

 3-4 kycklingfileér
Knappt 1 burk kokosmjölk
1/2 burk creme fraiche
1 röd paprika
1 gul paprika
1 liten purjolök
1 msk färsk riven ingefära
1 tsk sambal oelek
2 pressade vitlöksklyftor
 1 msk soja
1 msk röd currypasta
2 msk kokosflingor
Salt och peppar
Hackade jordnötter

 Gör så här: 

 Stek kycklingfileérna hela i koksolja ca 10 min, salta och peppra. Ta ur dom från pannan, låt dom vila. Skär sedan i lagom stora bitar.

 Strimla grönsakerna och  fräs snabbt i olja, salt och peppar ihop med vitlöken. Lägg i kycklingbitarna och resten av ingredienserna, sist kokos och ingefära. Låt koka på svag värme så smakerna sätter sig och det tjocknar. Servera med valfria tillbehör, ris är tex gott till eller sallad, blomkålsris eller nudlar.

Grytan har hetta, lime och kokos. Strö sist över lite hackade jordnötter. Jag gillar när det blir lite krispigt.

Mums!

DSC_3128

 Lyxigt gott bubbelvatten drack vi till.

Hur går det för er med träningen? Jag försöker varva styrketräning och kondition under hela veckan. Har fått hjälp av en duktig tjej på gymmet som även tjejerna träffat. Även fast vi kan mycket kring kosten och ”äter rätt” så är det bra att få ännu mer tips, ibland blir man ”hemmablind” men även mer hjälp med träningen. Jag gjorde en mätning i Januari, det ska bli roligt att se vad som hänt om några veckor. Jag går förstås inte på någon diet men vill får ännu mer tips kring träningen. Jag kör mer tyngre vikter nu, det förbränner bra efteråt och jag vill ha mer muskler. Sedan springer jag före frukost, ska testa köra cardio på tom mage och det går så bra!

PW hjälper inte mycket på mig längre även fast det alltid är skönt. Jag vill köra intervaller och ännu mer löpning. Sprang 8,6 km igår före frukost och hade jag haft mer tid och inte skulle med ett tåg skulle jag sprungit längre. Känn efter dagsformen. När du kommit igång, fått upp pulsen kommer du inte känna dig hungrig. Grym efterförbränning.  Den träningen kunde jag inte orka med när jag var större och hade blodsockeras jämt…. skakiga ben på en PW om jag inte hade ätit innan… galet. Hemskt att utsätta sig för att dra på sig tex diabetes och många andra sjukdomar om man inte sköter sig så bra man kan.

Efter löpning äter ”jag vad jag vill”, en smörgås eller gröt och ägg. Fördelen med tuffare cardio innan ;) Då laddar jag med kolhydrater till styrketräning på kvällen. Jag har redan märkt resultat, det ska bli spännande att se vad som händer.

IMG_6817-2

Efter nästan 9 km löpning på tom mage är kroppen redo för en god frukost och en ny dag.

IMG_6814-2

Tomat =)

Gillar ni träningsinlägg där jag skriver mer tips, kanske vad ”jag har tränat idag”? Säg vad ni önskar! Jag tycker det är roligt att inspirera och peppa andra att komma igång eller om man kanske fastnat och inte riktigt kommer vidare. Älskar skriva om träning. Vi ska ta hand om våra kroppar. <3 Sitter även med ett inlägg med lite bilder från när jag var lite större, tips hur jag kom igång och vad jag gjorde för att hitta motivationen och sund balans. För det är inte enkelt… 6 kg man vill bli av med kan vara nog så jobbigt, eller att inte orka springa tex 1 km i sträck. Kontinuitet är A och O och det är även mycket mentalt.

STORT TACK för alla fina kommentarer om tavlan både här och på instagram. Jag har smsat med Annika, hon är så rörd och tacksam! Väldigt glad för allt fint ni skriver.

Nu ska jag krypa ner, skönt att komma isäng före halv tolv…

Kram!

 

2016-03-09 Recept
  • 2016-03-06, 09:57
  • 9

God morgon söndag! Tittar ni på Vasaloppet? Vid 08 satt jag redo, haha! Det är tradition att alltid ha på TV och följa alla, hejar på Bingo Rimér! Har sett starten några gånger och det är ju helt bananas! Vilken kö, man känner energin genom rutan hur alla vill iväg.

Det har varit en lugn och skön helg, efter den migränattacken så ska man vara snäll mot kroppen, det mesta försvann efter yogan men det satt liksom kvar som en spänningshuvudvärk. Vi har tränat (då försvann ännu mer) och ätit god mat. Fisk hela helgen och varken kött eller alkohol. Känns bra speciellt efter man tränat.

Vill tipsa er om Salmalaxen jag gjorde i fredags. Gillar ni Sashimi? Jag ÄLSKAR!

DSC_0005-2

Alltså huuuuuur gott?! Man ska inte underskatta hemmagjord Sashimi. Jag fick inspiration från Kristins Kasperssons trevliga bok, Good Food (Glutenfritt och mycket grönt) Köp den!

Ska man äta rå lax behöver det vara Salmalax helst, den är lyxigt god. Men vanlig funkar men se till att den är riktigt färsk. Jag skar tunna skivor, hade även avocado. Strödde vallmöfrön och rostade sesamfrön.

Wasabikräm (Den jag har till tonfisk)

Ingefärssoja:

Soja Tamarisoja (Jag har Reneé  voltaire), 1 msk riven ingefära, lite honung, limesaft

Ingefära och Wasabi också förstås

Njut!

DSC_0014-2

DSC_0006

Gillar ni rå fisk? Jag tycker det är så gott, gillar Sashimi mer än sushi för riset känns onödigt på något sätt.

Vill åka Vasaloppet någon gång, långt men det är så kul med lopp.

IMG_6633.JPG

Ha en fin söndag, vi ska göra ordning oss för att åka upp till Billingehus vid 11 som har premiär för deras Lyxbrunch idag. Måste hoppa in i duschen men vi hörs snart.

Kram!

2016-03-06 Johanna Toftby, Recept ,
  • 2016-03-02, 18:36
  • 17

Hoppas ni har en fin dag! Men vad snö vi fått här, det vräker ner och värsta vintern har kommit tillbaka. Ja, ja det blir vår snart =) Idag har allt gått i ett, jag hade telefonmöte i morse, suttit med tusen mail så träningen fick bli hemma i vardagsrummet. Alltid bra att ha några vikter hemma så man kan köra intensivt en halvtimma. Ska tipsa er om några bra övningar!

Igår bakade jag dessa godingar ni bara måste testa.

Blir jag sötsugen kan jag ibland slänga ihop några rawchokladbollar, det blir liksom inte lika sött och triggar heller inte igång att äta mer…  Gott, nyttigare och trevligt att bjuda på något ”raw” som många är ganska intresserade av just nu.

Chokladbollar kan man variera i oändlighet, den här gången testade jag med lakrits (ÄLSKAR LAKRITS) och havssalt.

Dom blev sååååå goda!

DSC_0773

Recept: ca 15 chokladbollar 

12 st Dadlar, färska urkärnade i (lösvikt är så mycket godare).

1 dl mandelmjöl

1/2 dl hackade mandlar

1/2 dl hackade hasselnötter

1-2msk kokosolja

2 msk kakao

Nypa vaniljpulver, inte socker

1 tsk lakritspulver, smaka av och känn vad just du gillar om du vill ha mer eller mindre.

Mixa samman allt i en mixer. Jag kör oftast med en stavmixer sedan knådar med händerna eller slev.

Rulla till bollar, jag tryckte till dom något. Värm sedan choklad i vattenbad och ringla över. Strö lite havssalt- Sedan in i kylen.

Njut!

DSC_0676

DSC_0681

Jag ringlar lite choklad över, behöver inte vara massor.

Jag ringlar lite choklad över, behöver inte vara massor.

DSC_0798

DSC_0905

Gillar ni chokladbollar? (Eller dessa blev mer platta små barsbitar) Vem gör inte det?! Testa gärna dessa som är raw, ni kommer bli förvånade hur gott det är!

Nu ska jag göra ordning mig, snart kommer en nära vän hem och hälsar på. Ska bli mysigt, vi har inte träffast på länge.

Kram!

 

 

 

  • 2016-02-27, 18:36
  • 11

Heeeej på er!

Måste in och säga snabbt hej till er och tipsa om en gaaaaalet god fiskrätt vi gjorde igår. Jag har en förkärlek till tonfisk, det är så gott! Jag bjöd mina tjejkompisar på den här rätten för något år sedan, blev så sugen på det igår så vi åkte och köpte tonfisk. Kvantum i Skövde har en jättefin chark och är alltid nöjd. Marilyn var med kompisar så det var jag och L-M som hade en mysig middag här hemma. Idag har Janne kommit upp, vi har varit uppe på berget och åkt längdskidor. Vilket fantastiskt skidväder i strålande sol!

Här kommer middagstips om ni kanske vill bjuda på en god söndagmiddag.

DSC_0294

DSC_0295

Tonfisk (Chili och lime marinad)  med frästa grönsaker och wasabikräm 

Tonfiskfiléer

Strimlade grönsaker (Vi hade paprika, morötter, sockerärtor, purjolök)

Marinad: Olja, vitlök, lite hackad färsk chili, pressad lime, salt och peppar

Sesamfrön

Soja

Wasabikräm

1 dl creme fraiche

1 msk wasabi

1 msk gräslök

1/2 tsk honung

1 vitlök

1 tsk ingefära

Salt och peppar

Låt stå i kylen så smakerna sätter sig

Gör så här:

Lägg fisken i marinaden en timma, det blir supergod smak! Gör såsen, ställ i kylen. Fräs grönsakerna snabbt i olja, sist tonfisken. Jag vänder den bara en minut på varje sida. Doppa fisken i sesamfrön runt om. Blir hur gott som helst.

En ljuvligt god och fräsch rätt!

DSC_0309

DSC_0327

DSC_0276-2

Mysigt med tända ljus och färska blommor till helgen.

DSC_0358

Inte nog med det, jag hade lite tonfisk över idag så vi åt det även till lunch efter skidåkning, hehe.

DSC_0401

DSC_0387

Älskar tulpaner och doften från Eucalyptus! Passade så fint ihop med Annika Reinholds tavla. Vårkänslor!

DSC_0381

Nu har vi bråttom,  är bortbjudna till goa vänner på middag och Mello ikväll, måste hoppa in i duschen.

Ha en riktigt mysig lördagkväll så hörs vi i morgon. Ska bli spännande att se vilka som går vidare ikväll!

Kram kram

IMG_5869.JPG

IMG_5865.JPGPiff och puff, haha!

 

2016-02-27 Johanna Toftby, Recept
  • 2016-02-25, 12:00
  • 9

Detta gjorde jag häromdagen, dra mig baklänges vad gott! Köttfärs med ost, sedan lade jag lite lök och tomat i ett tortillabröd som jag vek ihop och stekte. Toppa dessa frasiga tortillaknyten med en grym guacamole.

DSC_0909

Tortilla med köttfärs och stark guacamole 

Stek köttfärs med egna kryddor: Svartpeppar, lökpulver, oregano, chili, paprika, spiskummin, vitlök.

En skvätt sweet chili, 1 pressad vitlök , stek allt och tillsatt en skvätt vatten.

Tomatsås: Jag kokar ihop lite krossade tomater i en gryta, tillsätter oregano, peppar och lite salt.

Hackad lök till tortillan

Guacamole: 

1 avocado

1 burk Creme fraiche

2 pressade vitlöksklyftor

salt

pressad lime

Mosa avocadon och rör ihop alla ingredienser.

Gör så här: 

Lägg köttfärsen på ett tortillabröd, lägg på lite tomatsås, hackad lök och ost. Vik ihop, stek i kokosfett i några minuter på medelvärme på varje sida. Då blir dom knapriga och goda. Pressa lite så dom fastnar i kanterna. Skär i bitar och servera med fräsch sallad och den goda guacamolen.

DSC_0862

DSC_0866

DSC_0883

Svårfotad rätt, men gaaalet gott!

DSC_0900

Glaset med vatten ser grumligt ut pga att jag pressat citron i vattnet. Dricker det varje dag, tror det hjälper till att hålla bacillerna borta och bra för phvärdet.

Dags att sätta fart här, idag jobbar jag några timmar på salongen, ska även bort till Gardintjänst och välja tyg till sovrummet. Kul! kommer nog gå på mattans färg där så det blir en röd tråd i rummet.

Sedan ner till Göteborg, är inbjuden till Gothia för en tjejkväll ihop med Frölunda indians, ska först lyssna på inspiration-hälsa och idrott, sedan blir det hockey i Scandinavium. Har bjudit med Michela, ska bli skoj att ses!

Kram på er

 

 

 

2016-02-25 Johanna Toftby, Recept
  • 2016-02-19, 14:00
  • 6

Jag har fått flera mail om kycklinggrytan med kokos och ingefära, det är så roligt att ni gillar maten och mina middagstips här inne. Tycker ni om lite hetta ihop med kokos måste ni göra detta. Vi älskar den!

DSC_0528-980x651

Enkelt till fredagsmyset för det är bara att svänga ihop, låt koka en stund sedan klart. Jag har inget emot att stå i köket länge, det är bland det bästa jag vet att laga mat! Men man behöver ju inte stå där hela kvällen dock. Lagar ni mycket mat med era barn? Visst är det kul att barnen/tonåringarna även får vara med och välja, erbjuda dom testa nya smaker och hjälpa till i köket. Även om dom kanske inte alltid vill men nåt får dom allt göra. ;)

DSC_0555-980x651

Servera med ris eller valfria tillbehör. Ingefära är även super nu i förkylningstider.

Chicken Thai med kokos 4 port 

3-4 kycklingfileér

3 dl grädde

1/2 burk creme fraiche

1 dl chilisås

1/2-1 dl Oystersås (står på thaihyllan)

1 röd paprika

1 gul paprika

1 liten purjolök

2 sk färsk riven ingefära el mer

1 tsk sambal oelek

2-3 vitlöksklyftor som du pressar

1 msk soja

1 tsk mango chutney

2 msk kokosflingor

Salt och peppar

Gör så här: 

Stek kycklingfileérna hela i olja ca 10 min, salta och peppra. Ta ur dom från pannan, låt dom vila. Skär sedan i lagom stora bitar.

Skär grönsakerna eller strimla. Fräs snabbt i olja, salt och peppar ihop med vitlöken. Lägg i kycklingbitarna och resten av ingredienserna, sist kokos och ingefära. Låt koka på svag värme så smakerna sätter sig och det tjocknar. Låt grytan gärna stå en liten stund, värm sedan på tex under tiden du gör tillbehören. Smakerna kommer fram mer.

Bon apetit!

DSC_0536-980x651

2016-02-19 Recept
  • 2016-02-18, 16:12
  • 6

Igår efter träningen gjorde jag en omelett, det brukar var Jannes jobb för han lagar världens godaste. Men jag måste ju också klara av det, älskar matlagning men är det något jag är dålig på är de enklare saker som gröt, koka ägg eller enklare pannkakor. Låter inte klokt men så är det.

Igår kväll blev jag sugen på Jannes omelett men han är ju i Göteborg så det vara bara och slänga ihop allt.

Dessvärre har jag glömt det minneskortet med bilder från systemkameran som just dom bilderna ligger på. Sitter i bilen och jobbar medan L-m kör, vilken lyx att sitta i bak och få en del gjort och en dotter som gärna kör, hehe.

Skäms över hemska bilder men lita på recpetet, ni mäste testa denna! Kastar in rätt bilder när jag kommer hem.

Recept Omelett med västerbottenost och soltorkade tomater: 3 port

5 ägg

1 dl vätska, jag hade mjölk

1-2 tsk hackad gräslök

1-2 tsk hackad persilja

2 msk soltorkade tomater

Skinka

Paprika

Gör så här: 

Skär paprikan i bitar, även skinkan. Vispa ihop ägg ordentligt med vätskan, tillsätt resten av ingredienserna. Salta peppra.

Stek i en panna på medelsvag värme, jag rör lite i början. Låt stå tills allt tjocknat och omeletten kommer dofta ljuvligt. Låt den även stå en stund efteråt. Blir fastare.

Hur gott som helst och perfekt efter träning! 

IMG_4742.JPG

IMG_4732.JPG

Jag körde ben och rumpa igår, stora musklegrupper, galet trött efteråt och hungrig! Vad brukar ni äta efter träning? Allt beror lite på vad jag tränat men ska man laga mat och det går på en timma max så behöver jag sällan stoppa i  mig något. Det räcker med att äta maten när man ska äta. Har jag sprungit tex intervaller, kört ett riktigt tufft pass kan jag göra en proteindrink, annars helst mat direkt men inte alltid det funkar.

Ett pyssel det där med att få ihop mat, träning, jobb och allt annat. Men med rätt planering så går det.

Måste visa dom fina orkideérna jag köpte häromdagen. Vill haft högre men sedan var det bra pris på dessa så det blev tre söta brudorkidéer jag satte i champagneskålen från annorlunda möbler. Fick sms om att den stor mattan kommit, Jipppie! Vad kul det är när man får ordning hemma, älskar greja. Men det där går i perioder.

DSC_0780

 

DSC_0775

Tyckte den här champagneskålen var så fin, tung och rejäl, jag har två till hemma men betydligt billigare, lättare och kostar under 200kr. Kul att blanda både dyrare och billigare. Dom två lamporna i silver kommer också från Annorlunda möbler. Kul att ni också gillar den butiken. Dom har så mycket fint….

Så här ser förresten pläden ut som kom häromdagen.

DSC_2963

Vi slåss om vem som ska dyka ner i den gosiga högen men sedan är det jag som får puffa allt efteråt. Puh ;)

DSC_0773

Ganska kul men måste visa er min skugga jag köpte förra veckan. Har jag sagt att jag gillar jordnära färger? Haha!

DSC_0576

Fem skuggor från Dior som blir så fina ihop. Gillar när skuggorna inte glittrar eller när man lägger vitt metallic över hela locket. Det tynger bara ner. Men alla tycker olika, dessa var lagom matta men med fint lyster i. Har lovat visa sminktips, ska bara hinna med allt men snart så!

Nu är vi framme, fick pausa och har checkat in, ska ge oss ut på stan en sväng, sedan möta upp Linnea. Vi ska bo på mysiga SPAR hotell som tjejerna önskade. Missa inte erbjudandet dom har på sportloven nu!

Kram på er

IMG_4805.JPG

 

 

 

 

 

 

 

2016-02-18 Recept
  • 2016-02-17, 15:28
  • 19

Pizza med extra allt gjord på mandelbotten gjorde vi igår, ni som följer bloggen vet min passion för matlagning men också att jag gärna äter med ögat. Måste se läskande ut ;) Vill inspirera er att laga vällagad god mat som kroppen mår bra av men som också ser inbjudande ut.

Gillar mat som man får en skön mättnadskänsla efter och inte blir hungrig av direkt när blodsockret åker jojo.

Hamburgare, pommes eller vanlig pizza klart att jag också äter någon gång ibland. Men inte på veckorna eller i onödan. Tycker inte det är värt det…Men äter jag har jag valt det och ingen ångest efter. Det fina med att träna mycket är ju att man stabiliserar mättnadskänslan, det är positivt tex om du varit sockerråtta som vänder om kosten att du också börjar träna för din hjärna vill fortfarande äta det onyttiga annars.

Varför inte laga en hemmagjord pizza med era barn om ni har sportlov? Gott efter en skön dag ute.

DSC_2991

DSC_2976 2

Pizza med mandelbotten 2-3 port  (Jag dubblade)

Botten:

3 dl mandelmjöl

1 dl sesamfrön

2 ägg

3 tsk olivolja

1/2 tsk bakpulver

Salt, peppar

Timjan, oregano eller någon annan krydda är gott att ha i degen.

Tomatås

Riven ost

Valfri fyllning

Gör så här: 

1.Blanda ihop alla ingredienser  och tryck ut på en plåt med baklåtspapper. alt kavla ut men då måste du ha bakplåtspapper mellan för det fastnar lätt.

2. Grädda på 175 grader ca 12 min eller tills det fått färg.

3. Lägg sedan på det du önskar, börja med tomatsåsen (Ekologisk innehåller mindre socker) strö sedan på riven ost, vi hade mozarella. Sedan hade vi paprika, champinjoner som jag stekte lätt i kokosolja innan, parmaskinka, lite gorgonzolaost, små tomater och oregano och basilika.

4. Gratinera i ugnen på 220 grader tills osten smält.

Njut av en fantastisk pizza som man kan bjuda en kung på. Så god med mandelbotten istället för mjöl.

DSC_0324

DSC_2977

DSC_2982

DSC_2992

Har gjort en hårförlängning på salongen, är hemma och äter lite lunch och jobbar vid datorn en stund. Ska strax tillbaka för nästa hårförlängning. Igår hade jag ont i halsen, köpte coldzyme och åt massor med C-vitamin och D-vitamin.

Idag borta! Annars är det en hemsk månad för många som är sjuka. Hoppas ni har klarat er.

IMG_4663.JPG

Ni ser vilka favoritfärger jag även har på kläder ibland va, likadant som mitt färglösa hem, haha!

Vilken dag som helst kommer den stora mattan, denna som ligger under soffan var för liten, jag gillar när den går långt utanför soffan, tycker det ser mysigare ut. Den här ska istället in till sovrummet så jag tror det blir bra.

Snaketoppen finns här. 

Dags att sätta fart igen, kram på er

 

  • 2016-02-16, 15:31
  • 11

Hej vänner!

Kikar in med lite middagstips, inget krångligt alls men vansinnigt gott med marinerad kyckling med chili, vitlök och lime. Solen skiner och det är vackert vinterväder men vi blev sugna på grillad sommarmat. =) Trion har precis varit på gymet och tränat, igår kväll blev det Bodypump så vi körde kondition idag. 15 min cykel, 15 cross, 15 min bandet med lutning plus 15 min Rodd. Kul med variation på ett cardiopass man lägger upp själv.

Dagens  middagstips blev ett snabbt inlägg för jag ska strax ner till salongen och jobba i eftermiddag.

Marinaden gör jag så här:

* Olja, soja, skvätt sweet chili

* Pressa i två vitlöksklyftor, skär ner en halv färsk chili

* Skvätt lime, salt och peppar, timjan

Lägg i kycklingfiléerna så det får dra minst en timma. Sedan steker jag dom på hög värme eller också i ugnen så den blir som grillad.

Tillbehör: 

Vi hade rotgrönsaker och broccoli, aubergine, strimla grönsakerna (hade även sötpotatis) salta och strö på lite timjan. Gratinera i ugnen på max 150 grader ca 30 min. Ta ut plåten, ringla på olivolja och höj värmen. Stek färdigt i ugnen ca 20 min. Då blir dom frasiga och knaprig yta och inte mjuka.

Broccoli och aubergine stekte jag o kokosolja i pannan.

Krämig, kall sås: 

1 burk creme fraiche

1- 2 vitlöksklyftor

3 msk hackade soltorkade tomater

1 tsk honung

Salt och peppar, ställ in i kylen så smakerna sätter sig.

DSC_0761

DSC_0765

Detta är så gott!

Har ni sportlov? Här har vi fantastiskt väder! Vi ska iväg på lite skoj på torsdag, träffa min syster mm och L-M ska kolla balklänning till studenten. Blir en tur med hotell i Göteborg och hitta på lite kul med tjejerna. Hade tänkt skidresa men vi tar det längre fram, tycker det är hysteriskt i fjällen på loven så ev åker vi upp i mars när solen värmer skönt.

TACK från hjärtat alla som hälsar till Annica, nu håller vi tummarna på bra provsvar i morgon.

Kram!

 

2016-02-16 Johanna Toftby, Recept
  • 2016-02-13, 10:26
  • 7

 

Planerar ni en mysig middag till i morgon eller kanske till mellon i kväll? Här kommer två goda desserttips med hallon och lakrits, min favoritkombo. Älskar det! Jag har tagit med en nyttig variant med chiafrön och kokosmjölk, underskatta inte den.  Jättegod. Men den ”vanliga” Lakritspannacottan är inte heller dum.

DSC_0936-670x445

Hallon och Lakritspannacotta HÄR 

Den andra med chiafrön HÄR. 

Låt båda stå ett par timmar före servering, den med chiafrön ska stå lite längre, helst under natten så blir den krämig och fin.

DSC_0294

Vill ni söka på recept finns det en etikettsnurra längts ner i bloggen där du hittar allting. (Inte från mobil, bara datorn) Letar du efter något speciellt kan man också söka i sökfältet längst upp.

Firar ni Alla -hjärtans dag förresten? Jag tycker en god tre-rätters är trevligt att bjuda på. Middag = Romantik. Gillar även om man klär upp sig lite, ta på er finkläderna och fira. Kläder gör det ännu mysigare.

Sist men inte minst, ett litet Alla hjärtans dags tips om ni vill överraska med en present. Söta örhängen är alltid kul att få. Dessa finns på La vendetta clothing Lily and Rose! Bor ni i Borås eller i närheten måste i kika in i Michelas butik idag, hon hjälper er med den bästa presenten!

IMG_4061.JPG

Nu ska jag göra ordning mig, ska iväg om några timmar så jag hinner in till Annorlunda möbler i Kållered. Har beställt en pälspläd till soffan så det bli ännu mer fluff där att puffa med. ;)

Kram och ha en fin lördag!

 

 

Barcelona, mitt älskade Barcelona där jag varit så många gånger, är det senaste stället där oskyldiga människor dödats bara för att de ville ha en trevlig stund. Världen känns otäck och jag…

Innehåller reklam och adlinks för Ellos God morgon från Rhodos! Just nu är vi på väg ner till hamnen, idag ska vi till Lindos! Har varit där innan men det är så…